- 21 Nisan 2011
- 1.462
- 1.147
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Hayir size goz dağı veriyo ailesi silah zoruyla yaptirmiyo ya bunlari. Baya ozgur hur iradesiyle nasil alistirirsan oyle gider diye dusunerek size cizgi cekmeye calisiyoNişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Evliliğinde nasıl sıkıntı yoktu 1 aylıkkende evi terketmişin şuanda ayrısın zaten 2 aylık evlisin. Yol yakınken boşan sal gitsinNişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Yuvam yıkılsın istemiyorum nedir ya sizin hiç bir yuvanız bir evliliginiz olmamış ki bu nasıl bir ilişki daha ilk zamanlardan bunları yaşıyorsanız ilerisini düşünmen intihar olur sizin için kusura bakmayın ama çok çirkin bir ilişkiniz varmış2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Bankadaki altınları versin mi??? Olur verir hemen üstüne nafaka da bağlasın mı2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
ne yuvası ya boşver allah aşkına2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Seviyorum.Aile apartmanından çıksanız maddi dertler başlar yine hedefte olursunuz. Aldatmaya da gider, dövmeye de. Adam zaten boşansın demiş siz barışmayı nerden çıkardınız ki?
İlk aklına gelen altınlar sanırım.2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
kp iniz de normal değil kiBiz eşimle tartıştığımız sırada evimize gelip üstüme yürüdü bana "bir sorun olduğunda gelip bana söyleyeceksin" diyerek bağırdı. Ben de karı koca arasında sizinle ilgili bir şey yok dedim. Eşime dönüp "ara babasını gelsin götürsün bunu" demişti.
Ama sevilmiyorsunSeviyorum.
babası ne gibi bişey yaptıda daha ilk aydan babanızın evine gittiniz açıkçası merak ettim. Gitsin davayı kendisi açsın nafaka al altınları da verme aklı başına gelsin. daha yolun başında böyle şeyler yaşamanız üzücü.2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Beklemeyin açın davanızı bence..3 haftadır iletişimimiz yok o arayana kadar bekliyim mi?
hiç korkutmasın çocuk yok çoluk yok yaş geçmemiş .Boşandıktan sonraki süreç beni korkutuyor.
Hayır aynı ortama girmiştik. Babası bana h.geldin falan demeyince ben de elini öpmedim.kp iniz de normal değil ki
nişanlılık ve evlilik arefesinde sorun yaşadınız mı onlarla o yüzden mi bu kadar dolu?
birde elini ne diye öptürmek istedi barışmak baabında mı?