3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam bu noktada aile terapisine gidin orda dökün derdinizi ortak noktalar bulun tarafsız bi göz varken ortada ..bulunduğunuz ilde belediyeler bile veriyor böyle bi hizmet artık arayın sorun..istanbulda var ücretsiz pskolog desteği vs..evliliğin ilk zamanları kavga oluyor genelde hatta ilk 5 yıl denir buna sonra çovuk fln oluyor artık eşler birbirini tanıyor vs .ama siz çok erken bi şekilde aileye yansıtmışsınız ..bence siz aile apartmanjnda olmaya gıcık olmuşsunuz ve ailenizin yanına gitmek istemiş olabilirsiniz . Bunu yargılamak için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.eşinizin hergün tüm sülalesini görüp sizin görmemeniz hiç adil değil zaten..benim eşimin aileside aile apartmanj bi kat teyze bi kat dayı vs bende gittiğimizde sinir oluyorum.Hepsi bir arada ben dışlanmış gibi benim ailemde gurbette çok zor işte..ama bence hemen bi aile danışmanı bulun konuşum sorunu anlayın halen kurtarmak isterseniz bakın duruma biterse de. Ben elimden geleni yaptım dersiniz en azından..birde ailenize çok yansıtmayın en ufak şeyleri siz affetseniz bile onlar affetmez ilerleyen dönemde

Sevgili dönemi bitti artık bakın aevgilyken küs kal arasın canım cicim ama evlenince aileler giriyor işte devreye ve siz eşinizle barışsanız bile o lafları sinirle söyledi ben seviyorum deseniz bile eğer bh dediklerini ailenizeden birine söylerseniz onlar öyle düşünmez bu yüzden herşey aileye anlatılmaz ..biz burda tek taraflı sizi dinledik bilmiyoruz eşiniz ne der ne anlatır ..o lafı söylemek için ne noktaya geldi tabi çok hoş söylemler değil ama belki yine de tek sizi dinledik ve aile apartmanında olanlar da artık aranızda ki gerginliğe sahit hepsi film izler gibi izliyor laflar dönüyo eşinizde aile baskısı varsa belki bırak boşanın vs diyenler akıl verenler bile var ..bence hiç uzatmayın ve hemen bi terapist bulun aile terapisti..

Adamın aklındaki tek şeyin şu an altın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bu adam altınlar için döner, ama bu gidiş siz devam ederseniz dayak da yersiniz, her evlilikte olur bunlar diye de hazmeder oturursunuz aşağı. Görünen köy kılavuz istemez. Siz de belki düzelir diye çocuk yaparsınız, en sonunda çolukla çocukla yine ananızın evine dönersiniz gibi duruyor; tabi temelli.

Esimin ailesinden bile olsa biri bana terbiyesizlik yapsa yada bi laf söylemeye kalksa eşim hemen ağizlarinin payini verir. Annesiyle ters düşmelerimiz oldu her ikimizlede konuşup orta yolu buldu. Yani evet sorunlar oluyor tabiki ama boyle evimizden kovulup haftalarca ayri yaşamiyoruz bu cok agir degil mi sizcede?

Sizin evlilik sandığınız şey evlilik değil. Yuva sandığınız şey yuva değil. İki aylık evlisiniz. İlk ay evi terketmişsiniz. Şimdi de sizi evden küfürlerle yollamış. Kuma getireceğini söylemiş. Siz hala yuva diyorsunuz. Evlilik diyorusnuz. Boşuna konuşuyorum biliyorum. Ama siz böyle bir yapıya sahip olan biriyle bir ömür mutlu mu yaşayacağınızı sanıyorsunuz gerçekten? Evet sanıyorsunuz.. Yazık.. Maddi durumun yerindr. Araban var.. Çık git hayatını yaşa. Çocuk yokken boşanmak çok daha kolay.. Ama siz çocuk da yaparsınız.. Kavgalı gürültülü bir ortama çocuk getirip evliliğin düzeleceğini sanmak ata sporu bizde çünkü.. Hayatta başarılar dilerim..

Yuvam yıkılsın istemiyorum nedir ya sizin hiç bir yuvanız bir evliliginiz olmamış ki bu nasıl bir ilişki daha ilk zamanlardan bunları yaşıyorsanız ilerisini düşünmen intihar olur sizin için kusura bakmayın ama çok çirkin bir ilişkiniz varmış

Ömür boyu böyle her ay aile evine giderek, kendi evimize döndüğünüzde de küfür yiyerek mi geçirmek istiyorsunuz? Yuva böyle bir şey değil üzgünüm. Yol yakınken, çocuk olmadan sonuca eriştirmek lazım. Bugün olmazsa yarın olacak bu boşanma.
Bazı tipler nikahı garanti görüp evlendiği kadına her hakareti etse de gitmeyeceğini zannediyorlar. Oysaki nikah mutluluğu garantilemek, kafaları basmıyor. Kendinize kıymet verin. Vermezseniz hiç bir zaman kıymet bulamazsınız.

Bankadaki altınları versin mi??? Olur verir hemen üstüne nafaka da bağlasın mı

ne yuvası ya boşver allah aşkına

İlk aklına gelen altınlar sanırım.
Altın kadının vermeden bosanın.

kp iniz de normal değil ki
nişanlılık ve evlilik arefesinde sorun yaşadınız mı onlarla o yüzden mi bu kadar dolu?

birde elini ne diye öptürmek istedi barışmak baabında mı?

babası ne gibi bişey yaptıda daha ilk aydan babanızın evine gittiniz açıkçası merak ettim. Gitsin davayı kendisi açsın nafaka al altınları da verme aklı başına gelsin. daha yolun başında böyle şeyler yaşamanız üzücü.

3 haftadır iletişimimiz yok o arayana kadar bekliyim mi?
Beklemeyin açın davanızı bence..
Siz davanızı açın eğer düzelmeye niyet ederse sadece aile terapisti ve o apartmandan çıkmak şartı ile kabul eder öyle denersiniz..
Ama kararlılığınızı görmeli yoksa bu şekilde evliliğinize devam derseniz her seferinde nasılsa geri dönüyor diyerek aynı şeyi yapacak..
Sizi sizin evinizden kovan bir adam ama daha sizi eşi bellememiş ki evin kendisinin olduğunu iddia etmiş bir de ..
Boşan demek istemiyorum ama bu adam gerçekten değer mi bilemedim..
Çok başındasınız ve inanın bu süreçte boşanmak daha fazla evliliğe ve düzene alışıp boşanmaktan çok daha iyi..

Tabi ki karar sizin Rabbim hakkınızda hayırlı olan yolu size kolaylaştırsın..

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…