• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşimi bu ortamdan nasıl uzak tutabilirim

İnanın bende bu tepkiyi sorguladım herkeste destek vermiş ama bende konuyu anlamadım arada bir iki kadeh yüzünden neden boşanacam denirki,kendimide kötü hissettim bende arada içerim ne olacakki bilemedim,çokmu kötü birşey bu anlayamadım.
Aynen evimizde de her daim alkol çeşitleri bulunur, dediğiniz gibi arada bende içerim. Ne bugüne kadar eşimin kendini kaybettiğini gördüm ne de kendim aşırıya kaçarım.
Herşeyin bir adabı var.
Abartılı tepkiler verilmiş. Adama alkolik muamelesi yapılmış resmen.

Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
İlk olarak başkasının kocası sizi ilgilendirmiyor.
İkincisi ve belki de en önemlisi eşiniz istemedikçe o ortamdan uzak tutamazsınız. Koca kaç yaşına gelmiş adam...

o surata gülemiyorum sonra eşim laf ediyor suratın beş karış diye, bugün de kardeşi ve sevgilisi mutfakta birşeyler yaptılar (19 yaşındalar) mutfağın anasını ağlatmışlar yedi içti geldi yanımıza oturdu anneside mutfağa girdi eşimde dedi git yardım et etmem kim topladıysa o yapsın dedim 2 3 kere dedi uzatma yapmam dedim normalde on kat yabancının evinde bile durmam ama milletin artığını da temizlemem madem sevilmiyorum sevilmiyor gibi davranırım.. Eve gelene kadarda tartıştık ağır laflar etti geldim eve yattım uzatma tamam diyor birde bende odamı ayırdım ağlıyorum sessizce…
Adam sadece arkadas ortaminda anormal degil ki size karsi da kaba..
Adamin huyu suyu bu siz gormek istememissiniz

Denginiz ile evlenmeniz lazımdı. Eğer alkol kullanmaması önemliyse öyle biri ile evlilik lazım. Yeminler etti kullanmam vs, velevki yediniz, birkaç türlü korunmanız lazımdı. Huylu huyundan vazgeçmez.

Bırakın alkolü, sigara içmemesi de benim için önemliydi. Sigara kullanmıyorum dedi. Evlendikten sonra tekrar başladı. Koştur koştur çocuk yapmadım. Paketi görünce, ya ben ya o dedim😁 böylelikle bıraktı 😏 ben ona inanana kadar 4 yıl geçti😂 kişisel bir şey olarak bakmıyorum, beni etkiliyorsa içemez.

Arkadaşlar 6 aydır evliyim ve nerdeyse 4 aylık hamileyim. Eşimle 3 yıl görüştük nişan yaptık nişan attık 7 ay sonra barışıp evlendik eşim sevgili olduğumuz dönem asla alkol içmedizaten babası vefatından önce çok içen eden bir insanmış yemin etmiş biz sevgiliyken ben hiç şahit olmadım duymadım.. Nişan attıktan sonra duydum kendi söylemişti ama içmem ne derdim var vs demişti. Şimdi evliyiz ve atıyorum haftada 1 ya da 2 haftada 1 alkol ortamı oluyor bazen çağırıyorlar gitmiyor istemiyorum falan diyor ama hep aynı kişilerle ve biriyle ortak iş yapıyorlar 4 5 aydır o kişide evli ama hiç koca olacak vasıfta değil, mesela dün mesajını yakaladım annemlerdeydik ARKADAŞI DİYORKİ ARABA BOZULDU DİYE ADEME ARATTIR GEL, EŞİMDE MİSAFİRLERİ VAR KAÇABİLİRSEM YAZMIŞ…en basit örnek türlü bahane ve yalanlarla 7 24 içen biri. Eşim her içtikten sonra ben kavga çıkarıyorum tabi ve olaylar bambaşka yere gidiyor. Yani bunu düzeltebilirsem düzelticem düzeltemezsem zaten boşanmaya kadar gidicem
kimseyi düzeltmeye çalışmayın ya ben bunun için evliliğimde çok çabaladım sonu hüsran oluyor. bozuk olanı düzeltemezsin kestirip atmak en sağlıklısı.

kocaman bir insanı değiştiremezsiniz, onu sıktığınız için yalan söylemesi doğru olmasa da zorunda kaldığı bisey olabilir. Siz içmeyi tercih etmiyorsanız da o bir birey ve kendi tercih edebilir. Eğer onun yanında yürümeye devam edeceksiniz daha farklı yöntemler deneyin derim. Limit koyun ki fazlalaşmasın 2-3 haftada bir gibi ya da evde içebilir o insanlarla görüşmesini istemiyorsanız.

Maalesef kocanız evli olmanın ve hatta baba olmanın sorumluluklarını alabilecek karakterde bir insan değil. Ayda yılda bir içersin tamam da haftada birkaç gün dışarılarda içip içip kendini kaybetmek nedir üniversite yıllarında mısın be adam? Sorun devam eder ve büyürse boşanmayı düşünün derim ben, aldatma ve şiddetten sonraki problemlerin başında geliyor uyuşturu-kumar-alkolik olma durumu

Back