- 29 Ağustos 2014
- 4.838
- 16.918
- 33
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
İşim var, ailem arkamda. Ama yine de boşanmayı göze alamıyorum. Hayatım daha da kötü olcak gibi hissediyorum. 25 yaşındayım hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Boşanırsam bir daha asla evlenmem ve annelik hayalim sonsuza kadar hayal olarak kalır.
İnşallahRica ederim ama inan bu motivasyon mesajı vs değil gerçekler..
iyi haberlerini de beklerim...
Adamı affetmek için yer arıyorsunuz.. Kimse size bu hakaretleri edemez, daha 2 ay olmuş evleneli 2 kere ev terketmek zorunda kalmışsınız, balık baştan kokmuş zaten, neyin getirisi götürüsü kalmış?Nişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Bunları o düşünsünNişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Seni istemiyor malesef. Üstüne birini getirmeyi bile söylediğine göre.Aldatıyor mudur?
Zamanında Beyaz'da bir tipleme vardı. Sürekli şunu istiyorum ama diyip orda yapılması gerek şey neyse, ama onu yapmanı istemiyorum derdi. Aynı öyle cümle varmış. Umarım hatırlayan çıkar yoksa saçmalamış gibi görünucembu nasıl olacak?
İyi de siz zaten kararınızı vermişsiniz çıkarabilirsiniz çıkarın eşinizi aile apartmanindanBilmiyorum. Aile apartmanında yaşıyoruz oradan çıktığımızda düzelecek gibi hissediyorum.
Nerden böyle bir kanıya vardınız. Yaptığınız bir saha araştırması filan mı var? Kendi yaşadığınız seviyesizlikleri normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Bizim kocalarımız bize " Bok, s.ktir git" filan demiyor. Dese kocamız olmaz. Bizim yuva anlayışımızla sizinki arasında uçurum var.Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Kim demisse kandırmış sizi eşim bana bir kere hakaret etmedi bırakın şu hareketlerin yüzde birini yapsa artık eşim olmaz . Babası üstüme yürüyemez . Siz cidden neyin kafasını yaşıyorsunuz . Evet evlilik sevgililikten daha fazla saygı ve sevgi gerektiren bir kurumdur .Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Ne kadar evli kalmissiniz ki zaten? Birinci ayda daha cicim aylari bitmeden evden ayılmışsınız. Daha ne sıkıntı olsun?Nişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Bosuna onu bunu satma iki ayda sana başka kadın muhabbet i yapanın uc gün sonra gerçeğini yapar. Daha cicim ayı böyleyse sen hapı yutmussunMaddi olarak sıkıntıya girmeyiz ikimiz de çalışıyoruz maaşlarımız iyi. İkimizin de arabası var gerekirse satarım kendi arabamı. Huzur olsun yeter.
Kendini kandırma asıl sorun kocan. Kocan senin yanında olsa kimse sana bişey diyemez yüzüne bu kadar kötü konuşan adam arkandan millete neler diyordurNişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
birileri üç gün dedikodunuzu yapacak diye bir ömür mutsuz olun ne diyeyim o zaman? size ve mantığınıza hayatta başarılar.Herkes senin gibi düşünse de kimse dedikodumu yapmasa keşke