3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gururum incindi sözleri ağır geldi. Bu şekilde bitsin istemiyorum. Pişman olsun istiyorum.
Olmayacak. Çok beklersin. Bu şekilde o kadar hakareti yiyip hala boşanma davası açmadığın için çok daha büyük gurursuzluk örneği sergiliyorsun. O incinen gururun yok şu an yerlere serildi farkında değilsin.

ne dememizi bekliyorsunuz? gidin yalvarın kocanıza, kayınpederinizin elini öpün af dileyin mi diyelim? ya cidden psikolojiniz bozuk ya da fake bir soru sorup milletle eğleniyorunuz. Sırf bizimle eğlenmek için üye olup soru açtığınızı düşünüyorum. Yoksa bu kadar şuur kaybı olamaz bir insanda. Hatta erkek bir şakacı trollsünüz bence.

Sizi ikna için uğraşmayacağım. Umarım bu tarz bir duruma düşmezsiniz.

Arkadaşım “yuva yuva yuva” diyorsun.
Kaç kişi yazmış, ortada ne yazık ki bir yuva yok.
Sonrası gözümü korkutuyor diyorsun. Hakaretler devam ederse -ki edecek- hatta olay şiddete, aldatmaya, gerçekten başka kız getirmeye giderse ne olacak?
Yıllarca bunları yaşayıp, bir de çocuk olunca boşanma daha mı kolay olacak sanıyorsun?
Nasıl bu adamı sevmeye, istemeye devam ediyorsun anlamıyorum.

Burnum yere düsse egilip almam, birde ben ezer gecerim.
Şöyle herifi döne döne boşarım, 2 çocuk engel değil. Sorunlar olur, kavga da edilir, barışılır da.. Ne demek sürekli evden kovmak? Onu bırak, 2 kere boşanma lafı geçti bizde 7 yılda, gözünün içine baktım, yapabilir misin var mı o cesaret diye. Açıldığı gibi kapandı o konu. Sürekli kovulduğumu düşünemiyorum, 1 olur 2 olur, sonra daha girmem o kapıdan içeri.

Yuva yıkmak kolay değil de bu adamla yaşamak daha mı kolay olacak. Duygusallıktan çıkıp biraz realist mi olsanız acaba ?

Konu bence de fake veya konu sahibi ağır ergen kesinlikle yaşı çok küçük

tam olarak sizin gibi 6 aylıkken nişanlandık, 8 ay nişanlı kalıp evlendik. evliliğimizin 1.ayı evden S***** G** (Defol) diyerek kovuldum, hakaretler işittim ve evden ayrıldım. ha ben aptallık edip eşim gelip beni almamasına rağmen ! yuvam! yıkılmasın deyip döndüm. ne oldu biliyor musun arkadaşım? hiç bir şey değişmedi. 2 yıl hakaretlerin derecesi arttı. şiddete yeltendi. aileme küfürler etmeye başladı beni her türlü ezmeye, üzmeye ve alt etmeye çalıştı. geçmedi geçmedi geçmedi. ve bana kalırsa olabilecek en kötü şey oldu. ben kendime olan saygımı kaybettim. işte bunu fark ettiğim gün ayrıldım evden. şu an boşanma davamız sürüyor. sanıyorum ki aynı eşiniz gibi benimide para kaybetmekten korkuyor. anlaşmalı ayrılmıyor. eşimi seviyorum düzeleceğim yalanları savuruyor mahkemeye ama... seven adam eşine böyle saygısızlık eder mi? evden kovar mı? burası evimiz demek yerine benim evim, S***** G** (Defol) der mi? inan bana uzaklaşına çok daha net görüyorsun. kolay değil evet ama doğru olan bu. aç davanı. benim gibi boş yere 2 yıl 5 yıl her neyse heba etme, yaşın da genç. ben de anne olmak istiyordum. ama düşün, evladını büyütmek istediğin ev bu mu? babası bu mu olmalı? annesi hakarete mi maruz kalmalı? şu an sana söylenen her şey zor geliyor. herkes ne kadar da kolay konuşuyor diyorsun ama haklılar. haklılar. haklılar. tek pişmanlığım belki de o ilk ay ayrılmamaktır. çok severek evlendik biz. aşıktım. hala da özlüyorum bazen. alışkanlık. bak 2 yıl aynı yastığa baş koymuşuz ama bir kıymeti yok. senden kıymetli kimse yok. allah yüzüne gülmüş erkenden göstermiş sana. genceciksin. ben 29 yaşındayım ve şanslıyım derken bir de kendine bak.

Ailen ne dusunuyor? 2. Defa gitmissin barismana musade ediyorlarmi yada istiyolarmi? Barisirsan Olacaklar cok belli kisa surede hamile kalacaksin aile apt cikamicaksiniz bebegine istedigini alamicaksin, hamileyken binbir turlu yok esimin anasi yok babasi yok vittirisi ugrasacaksin, hic bir sekilde yaranamicaksin malesef onkdar belliki aile yapilari... Allan yardimcin olsun aklini kullan gozunu ac saygiyi yitirmissiniz malesef. Sevgiden soz edemiyorum bile . Ezdirme kendini kimseye muhtac degilsin bak hemenn altin derdinede dusmus

Belki

Gururum incindi sözleri ağır geldi. Bu şekilde bitsin istemiyorum. Pişman olsun istiyorum.

Nasıl pişman olur biliyor musun. Çatır çatır boşarsın, dimdik ayakta durur, hayatını yeniden kurarsın. Vay be ben ne kaybetmişim diye pişman olur. Kuzu kuzu onu bekler ezik durursan kendini bir halt sanır

Ben hiç birini yutamam öyle bir karakterim yok. Ben düzelsin istiyorum sadece. Aile terapistine gitmek düzeltmek istiyorum. Bilmiyorum ya. Boşanmak gözümü korkutuyor bir çıkar yol arıyorum.

"bok senin evin ne yüzsüzsün s.ktir git benim evimden seni istemiyorum" dedi. cümlesini bir kaç kez başkası yazmış gibi okur musun.... Delirdin mi güzel kardeşim, ne yuvası, ne evliliği, adam seni istemiyor, kovuyor neyi kurtaracaksın yahu, etme gözünü seveyim, biraz dik dur, ne yuvası bu adamla allah aşkına. Boşanmanın neyinden korkuyorsun, çoluk yok çocuk yok, gencecik insansın, hangi terapist bu kafayı düzeltecek geçin bunları lütfen, bunun bir adım sonrası tertemiz dayak, onu mu istiyorsun

Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum
O zaman hemen git kaynananı , kayınpederini baştan aşağı bir öpüver. Saç telinden ayak parmaklarına kadar öp.
Allah akıl fikir verirken şemsiye açtınız galiba. Başınıza ne gelmişse hak ediyorsunuz.

Pek tabi ki sizin için durumun ne kadar zor olduğu bir gerçek. Boşan demek kolay fakat realitede gerçekten sor. Benim için de zor olurdu mesela. Herkes aynı değil. Hepimizin hayatı, yaşam stili, hayattan beklentileri ve yaşadıkları çok farklı. Bu yüzden sizi tamamen anlamamız sizin yerine kendimizi koymamız imkansız. Ama burada en ağır basan şey eşiniz olmaya layık olmayan bu adamın davranışları. Bu insan değişmeyecek en güzel yıllarınızda böyleyse daha da beteri olacak. Yıpranacak, üzülecek, heba olmuş hissedeceksiniz. Belki çocuğunuz olacak ve evladınızı korkunç bir ortamda yetiştirmeye çalışacaksınız. Bu evliliğin sonuçları gittikçe daha da külfeti daha da azaplı olacak.
Ben belki de yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bu şekilde kötü evliliği olup boşanmayan insanların evliliğe aşırı anlam yüklediğini, boşanmanın çok kötü olduğunu ve boşanınca ziyan olmak, eksik hissetmek gibi düşüncelere sahip olduklarını düşünüyorum.
Neden boşanmak istemiyorsunuz böyle bir adamdan ? Gelecek kaygısı mı, boşanmanın kötü olması mı, sevdiğiniz için mi, emekleriniz için mi? Yuva nedir sizce? Önce bunu gerçekten derin bir şekilde düşünün. Sonra bence fikrinizi değiştirmek ve yeni bir bakış açısı kazanmak için psikolojik destek alın. Mutlu olduğunuz şeyleri yapmaya çalışın. Başkasını değil kendinizi mutlu etmeye çalışın. Kendinizi sevip saygı duyduktan sonra bunları atlatacaksınız.
Ayrıca burada kimse size o adamın size dönmesini, pişman olmasını sağlayamaz. Siz eşi olarak bir kere sağlayamamışsınız. Ama kesinlikle bu sizin suçunuz değil. Sizle alakalı bile değil. Sadece bazı insanlar daha olgunlaşmamız ve kendimizi bulmamız için hayatımızdan geçip gidiyorlar .Boşanın yeni bir hayat kurun ve mutlu olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…