3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üzgünüm ama eşinizden bir halt olmaz ...

Neden kabul ettiniz ki aynı apartmanı, daha evlilik başlamadan bitiyor aile apartmanında, gerçekten yazık gençlere ..
Maddi olarak zorlamak istemedim. Annesini çok seviyorum. Kayın peder ve apartmandaki diğer akraba faktörlerini düşünemedim. Apartmanda sadece annesi babası yok. Amcaları babaannesi falan herkes var. En ufak tartışmamızda bütün apartman kapımıza geliyordu.

Size inanamıyorum resmen tüm sülale ile yaşamaya yemin etmişsiniz zaten , kaçın kurtarın kendinizi...

Size inanamıyorum resmen tüm sülale ile yaşamaya yemin etmişsiniz zaten , kaçın kurtarın kendinizi...
Ya herkes çok haklı. Bir sürü saygısızlık yaptı. Kabul edilmeyecek şeyler yaptı. Bulunduğum durum gerçekten kaçmam gereken bir durum. Ama yuva yıkmak kolay mı? Gerçekten boşanmak benim gözümü çok korkutuyor...

of 15 yaşında gibi cevaplar veriyorsunuz ya. ne haliniz varsa görün madem.

Adam üzerinize kadın getiririm demiş.

Zaten iki ayda iki defa aile evine dönmüşsünüz. Eğer bu eziyeti çekmeye devam etmek istiyorsanız gidin.

Hatta dur kendi ayaklarınızla dönün yuvanıza. Kolay mı yıkmak değişir düzelir. Eve döner dönmez hamile kalın bir de. Ooh mis. Kesin kurtulur evlilik. Her gün annesinin evine kahvaltıdan gidin. Akşam yemeğini, çayını birlikte yiyin için. Sonra da rahat sevişmek için kendi evinize geçin otel mantığı. Her problemde özür dileyin, yok olup gidin. Sonuçta koca bu bir daha bulunmaz çok önemli aman yıkmayın yuvanızı. Bu cevabı istiyorsanız buyrun. Biz söyleriz de çekecek sizsiniz.

Kimse evlilik düşmanı değil. Sadece anlattıklarınızdan çıkarttıklarımız tecrübelerimiz gereği bu evliliğin yürümeyeceği. Yol yakınken dönün diye o yüzden söylüyoruz. Paşa gönlünüz bilir.

Son düzenleme:
Bacım korkma ortada çocuk yok bişey yok hayattaki tek adamda o değil boşa gitsin o bigün evlense dahi gelecek olanın vay haline yanan sen olma

fake bu soru. yine diğer konular gibi yazacağız yazıyoruz bir sürü şey. sonra basıp gidecek konu sahibi.
Fake falan değil sizin böyle dediğiniz şeyi ben yaşıyorum. Hala daha yaşamaya devam ediyorum. Her gün göz yaşı döküyorum. İnanması güç olabilir sizin için ama yaşadığım hissettiğim şeye sahte diyemezsiniz.

Bence o apartmanda yasamaktansa 10 kere boşanman daha hayırlı, boşanmak o kadar kötü bişey değil ? Zaten sen kararlı bir şekilde boşanmaya kalksan esin peşinden gelecek buna emin ol, ama ben öyle bir adamla yaşamayı tercih etmezdim, senden çocuk yapınca yine eski moduna dönecektir, yani esin çok sıkıntılı, sen aile apartmanına değil sülale apartmanına gelin gitmişsin, ve bu korkunç bişey, kabus gibi...

yahu evliliğinin yarısı babanın evinde geçmiş zaten. 1.5 ay evli kalmış gibisin, karı koca olduğunu bile anlamamıssındır daha. ne yuvası ne evliliği!

Ama kardeş sen de seninle empati yapmamıza bile engel oluyorsun yazdıklarınla.

Ben desem, ‘benden düşük ücretle çalışan bir adamla 1 yılda tanışıp evlendim. Aile apartmanındayız. İlk aydan kavga ettik ama evliliğimizde hiçbir sorun yoktu, babası geldi üstüne yürüdü. Ben de siz karışmayın dedim, beni kovdular. Babamın evine döndüm. Bir hafta sonra kocam geldi, sen bana bak, babama bakma dedi diye geri döndüm. 1 haftada babasının elini öpmediğim için yine kavga çıktı. Üstüne kız getireceğim. Defol git dedi hakaret etti, boşanma davası da aç dedi. Ama ben 3 haftadır evdeyim açamadım çünkü çok aşığım maddi manevi arkamda ailem her şeyim var ama 25 yalındayım ya bir daha evlenip çocuk doğuramazsam. Bir de çok aşığım ‘ cevabınız ne olur.

Yazın bilelim. 15 yaşında çocuk yazmaz yazdıklarınızı ama. İyi o zaman yalvarın yakarın adama yapışın. Sonra dayak, aldatma, hakaretle uğraşın madem yeter ki boşanmayın. Ne diyelim yani? Kendi düşen ağlamaz gerçekten. Adamlara da hak veriyorum artık. Ben de sevmediğim bir adamı boşamaya çalışsam, adam bana yapışsa şiddet uygulayabilirim sinirden.

Hala yuva diyo. Hangi yuva hangii. Senin etrafinda akli basinda biri yokmu yuva kavramini ogretsin.
O kadar yorum yapildi ama hic birinin faydasi olmamis. Hala yuvada yuva

Bende o kadar yazdım da boşuna gidip çatır çatır çocuk yapacak dayak aldatma şiddet ile ilgili konular açacak konu sahibi. Sonra kaderden dem vuracak .

Ay babannem devrinden konuşma beee. Yivi yikmik kiliy miii!! Kolay tabi ortada olmayan yuvayı yıkmak çokkk kolay. Yuvaymış. Çıldırtırsın adamı içinde 1 ay bile kalmadığın 2 kere kovulduğu küfür yediğin kuma getirilmekte tehdit ettiğin yer mi yuva.

Şu yaptıklarını ben yaşasam üstüne de bu lafları etsem annem babam beni olur da giderim diye odaya kilitler zorla elimden vekalet alır gider beni boşardı.

Hepsini geçtim kocan olacak öküz seni İSTEMİYOR İSTEMİYOR İSTEMİYOR. Dön bile dememiş altınları ver boşan demiş sen neyi düşünüyorsun.

Belki
Gururum incindi sözleri ağır geldi. Bu şekilde bitsin istemiyorum. Pişman olsun istiyorum.

iki aylık evlilikte üç haftadır baba evindeyken hangi yuvayı dağıtmak istemiyorsunuz. boşanın gitsin.
bu rezil adamı çekip neden kendinize eziyet edeceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…