3 haftadır eşimle ayrıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşim var, ailem arkamda. Ama yine de boşanmayı göze alamıyorum. Hayatım daha da kötü olcak gibi hissediyorum. 25 yaşındayım hayatta en çok istediğim şey anne olmak. Boşanırsam bir daha asla evlenmem ve annelik hayalim sonsuza kadar hayal olarak kalır.

kardeş senin kafan gitmiş. sen benim kız kardeşimle yaşıtsın samimi söylüyorum şöyle konuşsa herhalde bi baştan aşağı alırdım onu.
sen hangi dünyada yaşıyosun bi kendine gel bakayım.
sana siktir çeken üstüne kız getiririm diyen adamı mı istiyosun hani gururun nerde?
o olmazsa başka kimse olmayacak ömür boyu bekar kalacaksın öyle mi?
üstelik iş sahibi ailesi arkasında olan bir kadınsın.
vah senin kafana yazık.

Nişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Adamı affetmek için yer arıyorsunuz.. Kimse size bu hakaretleri edemez, daha 2 ay olmuş evleneli 2 kere ev terketmek zorunda kalmışsınız, balık baştan kokmuş zaten, neyin getirisi götürüsü kalmış?

2 ayda 2 kez evi terk etmenizi gerektirecek büyüklükte sorun olmuş.
hala "yuva" diyorsunuz, anne olmak diyorsunuz.
"yuva"nıza dönecekseniz de bu yuvaya bebek getirmeyin. Yazık değil mi?
bebek olunca her şey düzelir deniyor ya külliyen yalan. evet çok tatlı, çok güzel ama çok stresli bir şey ebeveyn olmak. zaten stresli ve sorunlu bir evde kalkışılacak iş değil. İyi düşünün, mantıklı olun. Boşanınca evlenememe fikrinin de şu an ki duygu yoğunluğunuzdan kaynaklı bir düşünce olduğunu unutmayın. Allah hakkınızda hayırlı olanı bir an evvel gönlünüze de sevimli kılsın.

Nişanlıyken hiç böyle değildi üstüme titrerdi. Evliliğimizde de genel olarak sıkıntı yoktu. Aile apartmanında yaşamanın getirileri.
Bunları o düşünsün
Bu yaptığı şeyleri asla unutmayacaksın o da telafi etmeyecek zaten emin ol...
Ömür boyu sürünürsün devam edersen
Boşanmak çok Zor evet ama geçer gider bi zaman sonra
Bu şahısla devam edersen ömür boyu eziyet
Yaşadığın şeyler çok ağır

Bu kafayla sizin işiniz zor. Cidden yazık kafanıza. İnşallah eş veya kayınpeder kişisinden şiddete uğramadan aklınız başınıza gelir. Gencecik yaşınıza kendinize layık gördüğünüz hayata bakın. Aklınızı başınıza devşirin lütfen :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Konuyu ilk okuduğumda sizi en fazla lise mezunu maddi geliri olmayan ailesi tarafından sindirilmiş bir kadın diye düşünmüştüm . Kk nın bana öğrettiği en önemli şey gerçekten bir kadının şiddet görmesinin tek sebebi evlendiği adam değildir . Buraya üye olmadan önce erkeklerin çoğuna düşman gibiydim pislik herifler karılarını dövüyorlar derdim.
Çünkü benim küçük dünyamda hakaret işiten babasının evine yolla bunu denilen ,gururu ayaklar altına alınan bir kadının o adamla olmasının tek sebebi maddi manevi o adama bağımlı olmasıydı . Şimdi burda malesef görüyorum ki kocasından yüksek maaş alabilen kendine ait arabası olan bir kadın bile boşanmak çok zor yuva kolay mı kuruluyor kocam benim ağzıma da etse otururum aşağı diye düşünüyor . Bunu hayatım boyunca anlayamayacağım. Size verecek aklım yok burda kimsenin de yok bence siz zaten yolunuzu cizmissiniz ömrünüz boyunca itilmeye hor gorulmeye mahkumsunuz en kötüsü ne biliyor musunuz bunu siz kendi ellerinizle yaptırıyorsunuz .

Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Nerden böyle bir kanıya vardınız. Yaptığınız bir saha araştırması filan mı var? Kendi yaşadığınız seviyesizlikleri normalleştirmeye çalışıyorsunuz. Bizim kocalarımız bize " Bok, s.ktir git" filan demiyor. Dese kocamız olmaz. Bizim yuva anlayışımızla sizinki arasında uçurum var.

Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Kim demisse kandırmış sizi eşim bana bir kere hakaret etmedi bırakın şu hareketlerin yüzde birini yapsa artık eşim olmaz . Babası üstüme yürüyemez . Siz cidden neyin kafasını yaşıyorsunuz . Evet evlilik sevgililikten daha fazla saygı ve sevgi gerektiren bir kurumdur .

Maddi olarak sıkıntıya girmeyiz ikimiz de çalışıyoruz maaşlarımız iyi. İkimizin de arabası var gerekirse satarım kendi arabamı. Huzur olsun yeter.
Bosuna onu bunu satma iki ayda sana başka kadın muhabbet i yapanın uc gün sonra gerçeğini yapar. Daha cicim ayı böyleyse sen hapı yutmussun

K
Kendini kandırma asıl sorun kocan. Kocan senin yanında olsa kimse sana bişey diyemez yüzüne bu kadar kötü konuşan adam arkandan millete neler diyordur

Bazen insan sinirle abuk sabuk konuşabiliyor ama eşinizin sözleri yenilir yutulur şeyler değil. Özellikle üstüne kız getiririm zihniyetini ortaya çıkarmış. Yarın öbür gün kucağınızda 2 çocuk üstünüze kuma gelebilir. Çok üzücü 1 aylık evlilikle baba evine dönmek. Ama 2 çocukla dönmek daha üzücü olur. Eşinizin tıyneti çok bozuk. Olmaz bundan. Altınları vermeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X