- 20 Ekim 2021
- 116
- -32
- 28
-
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Teşekkür ederim..ayrıca her evlilikte bunlar yaşanmıyor. bu olaylar kişiliği oturmamış , ana baba eteğinden ayrılmamış , sorunlu tiplerin evliliğinde oluyor. yanı size bu aklı verenler sağlıklı evliliğin ne olduğunu bile bilmiyor.
onlar evliler, büyükler diye her şeyi biliyorlar zannetmeyin.
destek alın. altınları vermeyin. telefonda hiçbir mesajı silmeyin. avukatla konuşun.
Valla pişman olup dönmesi, şişman olup dönmesinden daha imkansız görünüyor. Pişman falan olmayacak çünkü . Gerçeklerle yüzleşin, emek verdim diyorsunuz da toplamda ortalama 1 senedir tanıdığınız bir insan hatta tanıyamadığınızOnun şişman olup dönmesini istiyorum
Her evlilikte yok böyle şeyler. Anneniz babanıza kaç kere s.ttir git diyip dedenizin evine yollamış sorun bakalım?Her evlilikte bu tarz şeyler var. Herkes diyor sevgililik gibi değil diye. Aslında ben de bu yüzden bitirmek istemiyorum. Herkesin yaşadığı sorunlar yüzünden emeklerim ziyan olsun istemiyorum
Yahu adam altın demiş. ALTIN. Üstüne kız getiririm demiş. Siz diyorsunuz ki düzelsin.Barışmak istiyorum ama bu haliyle değil. Değişmesi lazım. Bir kere aile evinden çıkmamız lazım. Bunlara ikna olması lazım
Adam dedim pardonHer evlilikte yok böyle şeyler. Anneniz babanıza kaç kere s.ttir git diyip dedenizin evine yollamış sorun bakalım?
Yahu adam altın demiş. ALTIN. Üstüne kız getiririm demiş. Siz diyorsunuz ki düzelsin.
Bu adam yamuk olduğunu kabul edecek mi ki düzelsin?
Bi de üst katımızdalar yani her gördüğümde elini mi öpeceğimPandemide öpüşme işini bir biz mi bırakmışız. Çok mecbur olmayınca kimseye gitmiyoruz. Anne baba gelip gidiyor onlara da sadece hoşgeldin diyoruz uzaktan. 2 senedir bayramda seyranda annemi babamı öpmedim.
Bu adamdan ayrılman yararına olur boşuna gençliğini heba etme2 aylık evliyiz. Eşimle kavga ettik. Bana "S***** G** (Defol) bu evden seni istemiyorum boşanacağım senden gurursuz midesiz, gitmezsen üstüne kız getireceğim" şeklinde sözler söyledi. Kavga sebebimiz de babasının elini öpmemem. Babası bana daha 1 aylık evli olduğumuz dönemde bir terbiyesizlik yapmıştı. O dönemde ben yine annemin evine gitmiştim. Eşim beni almaya geldiğinde kendisine bir daha babanla muhatap olmam demiştim o da "senin onunla bir işin yok senin işin benimle" demişti. Bu sözü üzerine eve dönmüştüm. Ama sırf elini öpmedim diye bana S***** G** (Defol) diyerek beni evden kovdu. 3 haftadır babamın evindeyim. Babama bankadaki altınları versin boşanma davası açsın demiş ilk geldiğinde. O günden beri hiç iletişimimiz yok. Ne arıyor ne mesaj atıyor. Bana soracak olursanız barışmak istemiyorum sözleri çok ağır çok gururuma dokundu. Ama yuvam da yıkılsın istemiyorum. Çok arada kaldım. Sizce bu süreç nasıl devam edecek? Eşim boşanma davası açar mı? Nasıl iletişime geçeceğiz?
Valla biz mesafe koyduk hem kendimizi hem onları riske atmamak için. Kimseyle öpüşmüyoruz.Bi de üst katımızdalar yani her gördüğümde elini mi öpeceğim
ÇOK teşekkür ederim çok güzel bir destek mesajı oldu bu benim için.Bu hayatta insan onuru için yaşar! diyerek çok keskin bir başlangıç yapmayacağım ben mesela önce kendim sonra kızım için diye sıralayabilirim ama Onur da sıralamada...
size 2.ayda o sözü ve o tehditi kullanan birini düşünelim şimdi..
koca olur mu? yok
daha ciddi bir sorun olursa bana destek olur mu? yok yok
Mutlu huzurlu bir aile kurabilir miyim? yok yok yok..
Üzüntünü çok iyi anlıyorum bir ümit demene de hiç eleştiri getirmem o da o kadar normal ki...
genceciksin..ne umutlarla aynı çatı altına girdin...ama iyi haber...
bunlar geçecek ve sen ne kadar çabuk normale dönüp hayata karışırsan o kadar çabuk da yeni alternatifler çıkacak önüne...devir değişti valla..bitti gelirim yok etraf ne der vs vs elin yetiştirilmemişlerine boyun eğen kadın devri..
Geçmiş olsun kocana...
Yollar gidişine görenler duruşuna hasta olsun onun...
Ben de düşündüm bunu geri dönse bile altınları vermem zaten kasada duruyor hep orada kalacakBu adamdan ayrılman yararına olur boşuna gençliğini heba etme
Bak canım bu tarz k.pederler değişmez asla sizi her fırsatta ezer ..eşiniz belliki ailesine bağımlı daha 2 aylık evlisinin ve 2.kez baba evine dönmüşsün bu şekilde bir evlilik sizi mutlu etmez anca yıpratır
Altınları vs.sakın ona bırakma herkes yaptığının ceremesini çeksin
Benim tahminim altınları almak için seninle barışmaya çalışacaktır.Aldıktan sonra yani seninle işi bittiğinde yine özüne döner.kandırıldığınla kalırsın..
En güzeli.Valla biz mesafe koyduk hem kendimizi hem onları riske atmamak için. Kimseyle öpüşmüyoruz.
Geri dönmeniz inanın bana size eşinizi kazandırmaz biliyorum çok sıkıntılı bir durum ama ilerisi yok maalesef...Ben de düşündüm bunu geri dönse bile altınları vermem zaten kasada duruyor hep orada kalacak
Rica ederim ama inan bu motivasyon mesajı vs değil gerçekler..ÇOK teşekkür ederim çok güzel bir destek mesajı oldu bu benim için.