- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
Olabilir canımBu 3 hafta bittiginde carsamba gunlerini tarti gunu yapalim mi
Birde menu paylasmiyoruz zaten
Onun yerine farkli kurallar getirelim mi
Tebrikler canım.
Teşekkür ederimTebrikler canım.
Bende öyle regl olunca direk bıraktım. Farklı bir iştahım zaten var. Üstüne biraz moral bozukluğu, komşumuzun eşi ve küçük kızı virüse yakalanmış. Babamla bende evde telaş içindeyiz.İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Listeyi güncelledim.
Ben maalesef dikkat etmiyorum iyice bıraktım.
Sakin olun canım insan stres yaptıkça daha kötü oluyor. İnşallah bişey yokturBende öyle regl olunca direk bıraktım. Farklı bir iştahım zaten var. Üstüne biraz moral bozukluğu, komşumuzun eşi ve küçük kızı virüse yakalanmış. Babamla bende evde telaş içindeyiz.
Gecmis olsun canim simdi nasillarBende öyle regl olunca direk bıraktım. Farklı bir iştahım zaten var. Üstüne biraz moral bozukluğu, komşumuzun eşi ve küçük kızı virüse yakalanmış. Babamla bende evde telaş içindeyiz.
Biz onların virüse yakalandığını duyduğumuzdan beri dışarı çıkmıyoruz. Bu da yürüyüş yapmamı sporu engelliyor. Evde olunca yeme isteği artıyor.Sakin olun canım insan stres yaptıkça daha kötü oluyor. İnşallah bişey yoktur
Sağolun. Hiçbir fikrim yok. Kocası ve büyük kızı ev içinde bile maskeyle dolaşıyor. Kadını ve küçük kızını hiç görmedim, pazar gününden beri.Gecmis olsun canim simdi nasillar
ya benimkiside öyle çok afedersin wc ye git onu içeri alma kapıyı yumruklayıp bağrıyo resmen.Asla rahat bırakmıyo zorla üstümüzde hep, zorla sevdiriyo sevmeyince sinirlenip saldırıyor bide..Uyurken bile geliyo zorla sevdiriyor...Bir de bu aralar kedim nedendir bilmiyorum gece bizi hiç uyutmuyor. Kötü bir uyku düzeni olunca kahvaltı saatim dün 12 'yi geçmişti. Bilmiyorum böyle nasıl olacak. Sokağa çıkma isteği yok, kısır fakat uyanıkken sürekli ilgi istiyor. Evde onun sayesinde bir spor yapıyorum.