- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
- Konu Sahibi Karanfil_kokuyor
tamam canımmmMerhabalar camım Dışarda işlerim vardı eve gidince güncellerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımmmMerhabalar camım Dışarda işlerim vardı eve gidince güncellerim.
tabiki :) kilonu hedefini yazarmısınMerhaba ben de gelebilir miyim
Kayısı cayi ic bayagi faydasini gordum ben yarin icin rahatca wc ye cikayim diye ictim aksamdangünaydınlar burdayım bu gunlerde bir garibim hep uyku modu ama diyete devam.. 2 gun once 57.2 çıktım bu sabah 58.2 kı bozmadım tam tersine dun o kadar az yiyebildimki .ister istemez modum daha dustu wc problemi yaşıyorum ondan mı acaba
çıktım canım çok saol şu anlık sorun yok ama vucudu çok etkiliyorKayısı cayi ic bayagi faydasini gordum ben yarin icin rahatca wc ye cikayim diye ictim aksamdan
gayet güzel..Bozmadan devam et ay sonuna kadar 65 olursun :)Sonunda yukledimmm
Gecen cuma 69.6
Bugun 68.2
Fark 1.4
Yuzde 2
Heedefimi guncelleyebilir miyiz 67 yeMerhabalar yeni konumuz hayırlı olsun kızlar burdan devam edelim
Kurallar:
1- Hergun aksam menu paylasimi olmali. Menu paylasimi kesinlikle diger güne birakilmamali.
2- Hergun ictigimiz su miktarı paylasilmali.
3- Diger üyelerin menülerine yorum yapılmalı.
4- Haftalik en az 4 gun spor yapılmalı. Spor suresi en az 40 dk olmalı ama hit cardio tarzi videolar yapiyorsaniz 30 dk olabilir.
5- Yapilan sporun suresi ve turu yazilmalidir.6- Her cuma resimli tarti paylasimi olacak.
7- Kuralları yerine getirmeyenler listeden cikarilacak.
Yarisma suresi kısa olacağı icin süreç içerisinde motivasyon kaybımızın olmayacagini dusunuyorum.
Herkese başarılar!02.11.2020�
Başlangıç güncel hedef 1. Hafta 2. Hafta 3.
HaftaK Karanfil_kokuyor 71 69.3 66.5 @merve4416 65.6 64 65 Birgaripanne 70.7 68.6 69.7 ucukgenclik 75.1 73.2 74.6 @Just a perfect day 69.2 62 @phalanx 63.9 58 63.7 britneyyyyy 60.2 55 57.6
@incesizi 90.6 85
Şu an ki kilom 69 hedef öncelikle 60 sonra 56tabiki :) kilonu hedefini yazarmısın
Ay hade inşallah hedefine ulaşırsın canım. Düzenledim bile .Heedefimi guncelleyebilir miyiz 67 ye
Bu arada ben keto besleniyorum sabahlari 2 gundurde balik yiyorum galiba saglikli yaglar iyi geliyor
Pazartesi canımTarti ginu hangi gun ?
Ilk sayfada cuma yaziyor diye cumayi paylastim amaPazartesi canım