3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

kızlar bende 80 den 62.7 ye düştüm ama artık zorlanıyorum ne yapsam gitmiyo kilolar 56 57 hedefim o yüzden bende bu diyeti yapıcam sınavlarım oldugu için haftaya başlaya bilirim sizde 4 5 kilo civarı verbilir miyim ? 17 kilo verdiğim için vücut artık yavaş atıyo kiloyu o yüzden ne yapacagımı bilemedim :(

Öğle ve akşam öğünlerinin yerleri değiştirilebiliyor mu ki?

Diyet yapanlar gelişmeleri yazarmisiniz

Ben bugün yapmaya başladım...yarın sabah kilomu yazarım ve bugünden farkını...sende yapacaksan günlük takip edelim birbirimizi...kaç kilo vermeyi hedefliyorsun.,,

Canim bende bu pzrtesi bu diyete basliyorum srnse kilo vermissin bende azimlendim :)

Topige yazdim canim şimdi sartlar nasil olcak sizinle bu yolda yürümek istiyorum buarada cok tesekkur ederim
Hayatcım yarın sabah takıma formu doldurup katıl olur mu?ve günlük menünü,sporunu,suyunu muhakkak yaz...burada olduğun müddet takıma yazmaya çalış ki herkes seni tanıyıp bilsin...

Hayatcım yarın sabah takıma formu doldurup katıl olur mu?ve günlük menünü,sporunu,suyunu muhakkak yaz...burada olduğun müddet takıma yazmaya çalış ki herkes seni tanıyıp bilsin...

Tamam canim destegin icn cpk teşekkür ederim

Canim sen bu diyeti nerden buldun :)
valla bir gun biyerden denk geldi iste :) Hollandacadan Turkceye cevirdim sizin icin. Bu diyetten okadar kisi yararlandiki etrafimda, kesinlikle ise yaradigindan emin olabilirsin. Onemli olan diyeti biraktiktan sonra sporla kiloyu korumak (test ettim onayladiim!)

Ayrıca bu diyeti paylaşan arkadaşa çok teşekkür ediyorum :)
rica ederim canim!

İlk haftam bitti kızlar neredeyse iki kilo gitti cuma tekrar başlıyorumm.
Yilbasinda aldim tekrar demistin, naaptin basladinmi tekrar merak ettim :)

ya topigi acip unuttum ben haha. Dun basladim! Cok zorlandim ama haha..bugun daha idare ediyorum ama biraz usutmusum, hapsirmaktan zaten pekte istahim olmuyor. Calisirkende yemek aklima gelmiyo zaten o yuzden bakalim ne olacak. Tartilmadim ama dun, tartilmiicamda. Cuma tartilacagim. Pazartesine kadar bi sekilde korumaya calisip pazartesi sabahi tartilip yeniden basliicam. Bakalim nasil olacak.

valla bir gun biyerden denk geldi iste :) Hollandacadan Turkceye cevirdim sizin icin. Bu diyetten okadar kisi yararlandiki etrafimda, kesinlikle ise yaradigindan emin olabilirsin. Onemli olan diyeti biraktiktan sonra sporla kiloyu korumak (test ettim onayladiim!)

rica ederim canim!

Yilbasinda aldim tekrar demistin, naaptin basladinmi tekrar merak ettim :)

ya topigi acip unuttum ben haha. Dun basladim! Cok zorlandim ama haha..bugun daha idare ediyorum ama biraz usutmusum, hapsirmaktan zaten pekte istahim olmuyor. Calisirkende yemek aklima gelmiyo zaten o yuzden bakalim ne olacak. Tartilmadim ama dun, tartilmiicamda. Cuma tartilacagim. Pazartesine kadar bi sekilde korumaya calisip pazartesi sabahi tartilip yeniden basliicam. Bakalim nasil olacak.
Eeyla bende çok teşekkür ederim bu diyeti paylaştığın için.,tek köyü tarağı ara öğün olmaması,onun dışında gayet güzel ve kesinlikle şok diyet değil...sen devam ediyor musun buna?durumun nedir,merak ettim..

Back
X