3 haftada 7 kilo verelim mi? Listesi burada!

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum. Ben öğlen yemeği yemiyorum sabah ve akşam yiyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum biraz.Listedeki Sabah kahvaltısıyla öğlen yemeklerini birleştirsem sorun olur mu acaba ? Okul okuyorum ve öğlenleri okulda o menüyü bulmam hayli zor

Canim bisi olmaz bence ;)

Kizlar bide ender saracin 5 günde 1 beden incelme diyeti var obuda aslinda merak etmiyor deilm

Ara yok sanirim biraz ac kalincak ama 7 kiloysa deger
Sanırım ben ayça kayanın diyetini uygulucam.kitabını almıştım.tekrar okuma6a başladım.hem onunki aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi öğreten bir kitap yani beslenme şeklini ögretiyor.

Hadii yaaa cok.heyecanladim simdi :) cok sevndim

Başlıyomusun sende? Buarada ben öğlenki yumurtayı sabah tüketiyrm öğlen canım yumurta istemiyor.. yalnız free gün olmasa ben bu diyete bi ay falan dayanamam :) canım neler neler istiyorda kendimi 6. Günü bekle az kaldı diye telkin ediyorum

Sanırım ben ayça kayanın diyetini uygulucam.kitabını almıştım.tekrar okuma6a başladım.hem onunki aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi öğreten bir kitap yani beslenme şeklini ögretiyor.

Ben onu hic bilmiyorum canimm

Başlıyomusun sende? Buarada ben öğlenki yumurtayı sabah tüketiyrm öğlen canım yumurta istemiyor.. yalnız free gün olmasa ben bu diyete bi ay falan dayanamam :) canım neler neler istiyorda kendimi 6. Günü bekle az kaldı diye telkin ediyorum

Yarın ya ender saraca basliyorum yada buna kararsz kaldim ama baslicam da 5 gun ender yapip mi buna baslasam diyorum ama elbet bu diyeti yapicam :) ama gerçekten bu diyetin en güzel yanı 2 gun fre vermesi katılıyorum :) yoksa cekilmiyo bu diyet :) fire zmni ne yiyecksn

QUOTE="gypsymia, post: 38436654, member: 269871"]Başlıyomusun sende? Buarada ben öğlenki yumurtayı sabah tüketiyrm öğlen canım yumurta istemiyor.. yalnız free gün olmasa ben bu diyete bi ay falan dayanamam :) canım neler neler istiyorda kendimi 6. Günü bekle az kaldı diye telkin ediyorum[/QUOTE]

bide sen 1 kilo vermissin ya buna yöneldimm :)

Kizlar kisir yenebilir diyorlar sozce dogru mu tokntutsr hemde cok yagli olmadığı surece yenebilir deniliyor ne dusunuyosunuz

Free gününde yiyebilirsin tabiki ama diğer beş günde bence harfi harfine uyulmalı.. Kısır gerçekten az yağlıysa diyet yapanlar için çok uygun

Free gününde yiyebilirsin tabiki ama diğer beş günde bence harfi harfine uyulmalı.. Kısır gerçekten az yağlıysa diyet yapanlar için çok uygun

Free zamninda yerim zaten diyeti bozmam

az yagli olablr demislerdi tsk.ederim canim :)
free zmnlari hafif bisiler biliosan banada tavsiye verrmsn

Free zamninda yerim zaten diyeti bozmam

az yagli olablr demislerdi tsk.ederim canim :)
free zmnlari hafif bisiler biliosan banada tavsiye verrmsn

Aklıma geldikçe yazarım tabi.. Şuan sadece ben bu diyeti yapıyorum sanırım :) ama ben ilerlemeden çok memnunum ciddi anlamda zayıfladığımı hissetmeye başladım bgn. Tuttum bu diyeti ;)

Aklıma geldikçe yazarım tabi.. Şuan sadece ben bu diyeti yapıyorum sanırım :) ama ben ilerlemeden çok memnunum ciddi anlamda zayıfladığımı hissetmeye başladım bgn. Tuttum bu diyeti :KK66:

Bende bu diyete basliyorum yarin canim beraber yapalım :) senin adina sevindim umarim bende faydasini gorurum

5 gun diyet 2 gun ara dimi ?

3 hafta mi 4 hafta yapilsa olur mu sizce

eeyladiyeti nerdestbuldun5981 .!.:
Bu arada pazartesi yaziyor, diger gunleri cevirmeyi unutmusum kusura bakmayin :D
dinsdag=sali
woensdag=carsamba
donderdag=persembe
vrijdag=cuma.

Canim sen bu diyeti nerden buldun :)

Back
X