- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Bende bianda kilo aldimama.simdi biamda kilolardan kurtulcaz :)
INŞALLAH
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bianda kilo aldimama.simdi biamda kilolardan kurtulcaz :)
Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum. Ben öğlen yemeği yemiyorum sabah ve akşam yiyorum çünkü kahvaltıyı geç yapıyorum biraz.Listedeki Sabah kahvaltısıyla öğlen yemeklerini birleştirsem sorun olur mu acaba ? Okul okuyorum ve öğlenleri okulda o menüyü bulmam hayli zor
Ara öğün yok bunda.arada ne yenecek?![]()
Bende bi kilo gitmiş görünüyor bakalım, üçüncü günümdeyim bgn
Sanırım ben ayça kayanın diyetini uygulucam.kitabını almıştım.tekrar okuma6a başladım.hem onunki aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi öğreten bir kitap yani beslenme şeklini ögretiyor.Ara yok sanirim biraz ac kalincak ama 7 kiloysa deger
Hadii yaaa cok.heyecanladim simdi :) cok sevndim
Sanırım ben ayça kayanın diyetini uygulucam.kitabını almıştım.tekrar okuma6a başladım.hem onunki aynı zamanda sağlıklı beslenmeyi öğreten bir kitap yani beslenme şeklini ögretiyor.
Başlıyomusun sende? Buarada ben öğlenki yumurtayı sabah tüketiyrm öğlen canım yumurta istemiyor.. yalnız free gün olmasa ben bu diyete bi ay falan dayanamam :) canım neler neler istiyorda kendimi 6. Günü bekle az kaldı diye telkin ediyorum
Free gününde yiyebilirsin tabiki ama diğer beş günde bence harfi harfine uyulmalı.. Kısır gerçekten az yağlıysa diyet yapanlar için çok uygun
Free zamninda yerim zaten diyeti bozmam
az yagli olablr demislerdi tsk.ederim canim :)
free zmnlari hafif bisiler biliosan banada tavsiye verrmsn
Aklıma geldikçe yazarım tabi.. Şuan sadece ben bu diyeti yapıyorum sanırım :) ama ben ilerlemeden çok memnunum ciddi anlamda zayıfladığımı hissetmeye başladım bgn. Tuttum bu diyeti![]()
eeyladiyeti nerdestbuldun5981 .!.:Bu arada pazartesi yaziyor, diger gunleri cevirmeyi unutmusum kusura bakmayin
dinsdag=sali
woensdag=carsamba
donderdag=persembe
vrijdag=cuma.
Ben varım. Geçen sene 52 kiloydum ve bu yıl 58 kilo oldum
Listeyi görmek isterim.