- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi mehlika nur
-
evlenme yaşının 30 ları aştığı bir dönemde 40 yaş çocuk için geç değil bence, hem çok şükür fiziğim ve sağlığım yerinde,kendimi genç hissediyorum :))yinede 40 yasindasiniz sayilir 2 cocuk yeter 20 li yasda olsaniz neyse...
cok gec hemde .kimse kendini kandırmasin. Evlilik yaşi ilerlemiş olabilir ama en dogrugam zaman 20-30 arasıdır. Almanyada yaşıyorum 35 sonra tiski 40 dan sonra cok test yaplıyor.evlenme yaşının 30 ları aştığı bir dönemde 40 yaş çocuk için geç değil bence, hem çok şükür fiziğim ve sağlığım yerinde,kendimi genç hissediyorum :))
masa da kalmayı göze almak derken?3. Kez anne olma istegini cok iyi anliyorum.. neden olmasin? Yasinida gectim.. Ama esin hic istemiyosa nasil olcak? Tek basina olacak birsey degil..ama sunu anlayamadim.. 3. Yu dogurmak pahasina.. masada kalmayi goze almak diger 2 evladini gozden cikarmak? Bile bile bunu lades demek? Valla nutkum tutuldu..
hayatım hakkında yorum yapılsın diye açmadım,eşimle aramızda çıkan çocuk tartışmasında kim haklı kim haksız belirtilmesi için açtım konuyuYurtdisinda değil,İstanbul'da yaşıyor.Artı çalışıyor konu sahibi, çocuklar biri kreste biri ilkokulda.Eşi de 3.cocuğu istemiyor.
Hayati hakkinda yorum yapalim,fikir belirtelim diye konu açılmış, herkes kendi düşüncesine göre yorum yapiyor, ille konu sahibine hak verilmek mi zorunda ?
hayati riskim olduğunu kim nereden çıkardı acaba? eğer doğumda bir hayati risk varsa tüm hamileler için geçerli bir şeyBen kocasinida gectim ztn bu konuda.. diger cocuklara uzuldum eger gercekten hayati riski varsa ve hala istiyorsa..
kolaj gerekli mi? devlet okulunu tercih ediyoruz, evimiz dublex 4+1, 3 çocuğa yeteceğini düşünüyorum, biz 6 kardeşiz ve 2+1 evde büyüdük,Bu devirde üç çocuk, şimdi idare ediyorsunuz kreş var ama bunun Üniversitesi var, İstanbul gibi yerde koleji var, her biri ayrı oda isteyecek. Eskiden oluyormuş çünkü yok, herkes bir odada aç tok, başka hayat görmek bilmek yok, şimdi gençler her şeyi görüyor, istiyor. Kendini de evliliği de yıpratma, iki evladın var, daha ne olsun.
benim kendi aklım fikrim var elhamdülillah,sırf kardeşlerim 3 çocuk yaptı diye mi istediğimi düşünüyorsunuz, ben kardeşlerimin 2 çocuğu varken de 3. yü istiyordum ve eşime söylüyordum.Kardesleriniz 4.yu yaparsa siz de 4.yu isteyecek misiniz?
ben de ilk bebeğime hemen hamile kalamadım,1 sene bekledim ,Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasib etsin.Kim hakli bilemeyecegim ama okurken sunu dusundum. Iyiki 2 cocugunuz var, hic olmasaydi ne hissederdiniz acaba?
Burada bir suru evlat hasreti ceken insan varken, boyle yazmaniz da ayri ilginc geldi.
Hakkınızda hayirlisi olsun.
yazdıklarımdan bu anlamları nasıl çıkardınız, kullandığınız haset kelimesi sizle çok özdeşleşmişgüzel hamilelik geçireceğinizin garantisini tam olarak nerden aldınız.neden kardeşlerinizin çocuklarını sevmesine kelimenin tam anlamıyla hasetlenerek bakıyorsunuz.Allah şimdiki evlatlarınızı size bağışlasın inşallah hiçbir şeyin garantisi yok hayat bu.eşiniz çok mantıklı bir bey ben ona hak verdim.
Ne kadar ayıp çok çirkin bu ithamlar.ben de ilk bebeğime hemen hamile kalamadım,1 sene bekledim ,Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasib etsin.
Bu arada hamile olduğunuzun kocaman çizelgesi görünüyor, çocuğu olmayanlar var onların gözüne mi sokuyorsunuz ???
ben de ilk bebeğime hemen hamile kalamadım,1 sene bekledim ,Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasib etsin.
Bu arada hamile olduğunuzun kocaman çizelgesi görünüyor, çocuğu olmayanlar var onların gözüne mi sokuyorsunuz ???
Ayyy çıldırcam halen yaşım geçmeden 3. Diyorsunuz yaşınız 40 hanımefendiii gencim güzelim demekle olmuyor dna kodlarınız hormonlarınız bozuluyor kabullenin artık evlilik yaşınızı hayallerınızle örtüştürüp erken evlilik yapsaydınız yada arka arkaya 3-4 allah ne verdiyse kendinize eş dost uğraş edının hayatınız bebeğe saracak kadar boşmu geçiyorevet isteğim buydu,4 çocuğumun olmasını istiyordum,ama yaşım geçmeden en azından 3 olsun diyorum, çocuk yetiştirme konusunu da sizler gibi gözümde çok büyütmüyorum,anne babalar çocuklarına güzel örnek olarak çocuklarını en iyi şekilde yetiştirmiş olurlar, biz kendimizi düzeltelim de
Sonuçta bu da hayatınızın bir parçası değil mi ? Siz uzun uzun hayatinizi anlatmişsiniz,insanlar da yorum yaparken iki kelime ile "sen haklısın" ya da "eşin haklı" deyip çıkamaz ki.Buraya bir konu açıldıysa enine boyuna tartışılır,üyeler tecrübelerini anlatir,tavsiyede bulunur vs.hayatım hakkında yorum yapılsın diye açmadım,eşimle aramızda çıkan çocuk tartışmasında kim haklı kim haksız belirtilmesi için açtım konuyu
aymen öyle 40 genc buluyor banada komik geldiAyyy çıldırcam halen yaşım geçmeden 3. Diyorsunuz yaşınız 40 hanımefendiii gencim güzelim demekle olmuyor dna kodlarınız hormonlarınız bozuluyor kabullenin artık evlilik yaşınızı hayallerınızle örtüştürüp erken evlilik yapsaydınız yada arka arkaya 3-4 allah ne verdiyse kendinize eş dost uğraş edının hayatınız bebeğe saracak kadar boşmu geçiyor
Eğer yetiştirecek sabrı gücü kendinizde buluyosanız ben sizi haklı buldum.ben de ilk bebeğime hemen hamile kalamadım,1 sene bekledim ,Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?