- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.858
- 448
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
Peki yasami elinden alinana haksizlik degilmi ? Dogmamis olani oldurmek haksizlik deilde diger cocuklarinami haksizlik sizce sadece.Aldırırdım.Hem size hem öbür çocuklara hem doğacak olana haksızlık.
Peki yasami elinden alinana haksizlik degilmi ? Dogmamis olani oldurmek haksizlik deilde diger cocuklarinami haksizlik sizce sadece.
çoğumuz olaylara kendi bakış açımızla bakıyoruz
çocuk hasreti çeken biri 2 küçük çocuklu birinin maddi manevi fiziksel yaşadığı zorluğu anlamıyor
haklısınız onu kendi penceresinden itham ediyor
evli değilim sizi belkide anlayamam ama her çocuk rızkıyla doğar ve güzellikler getirir bence bebeğinizden vazgeçmeyin zorlanacaksanızda mükafatınız daha büyük olacaktırMerhaba arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım. Kızım dört yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkaç gündür kanamam vardı bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 122 değerinde bu hafta içi bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte çalışıyorum maddi zor bir dönemdeyiz ve de tam dört yıldır çocuk emziriyorum aralıksız vücudun çok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk üç kere spiral taktırmama rağmen düştü hap kullandım emziren annelere özel çocuğun devamlı kustu sütten geçmiş hiçbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonuçu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar çok kötü bir durumun içindeyim hep büyük konuştum konuda kesinlikle kürtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik çok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama önemlisi bu değil yani çok muhim bir karar her açıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer türlü ama doğursam da bir çok şey hayatında çok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız üç küçük çocuk nasıl olur ? Kürtaj tecrübeleri olanları da okumak isterim.
kurtaji aklindan cikar bir kere olacagi varsa oliyor dunyaya gelen buyuyor hemde kismetiyle biz evlenirken biseyimoz yoktu suan 3 cocuk. coj sukur hic skintimiz yok aksine hepsi kismetli dogdu ve bizim cok borcuumyz vardi suan esim iyi bir iste. cok sukur allaha guvenin yapacak bisey yok buda sizin sinaviniz bende kizimi suttn kestim iste ne olur olmaz diye sutum oldugu halde biberonads alistrdim. 16 aylik cocuga. buskivili sut yapin onu sevecegini dusunuyorm.Merhaba arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım. Kızım dört yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkaç gündür kanamam vardı bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 122 değerinde bu hafta içi bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte çalışıyorum maddi zor bir dönemdeyiz ve de tam dört yıldır çocuk emziriyorum aralıksız vücudun çok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk üç kere spiral taktırmama rağmen düştü hap kullandım emziren annelere özel çocuğun devamlı kustu sütten geçmiş hiçbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonuçu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar çok kötü bir durumun içindeyim hep büyük konuştum konuda kesinlikle kürtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik çok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama önemlisi bu değil yani çok muhim bir karar her açıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer türlü ama doğursam da bir çok şey hayatında çok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız üç küçük çocuk nasıl olur ? Kürtaj tecrübeleri olanları da okumak isterim.
Condom kullanabilirsiniz yapa ria emziriyorsanızNasıl korunacaksınız öyle 3 kat
Ben hala doğru düzgün bir yöntem bulamadım
7 aylık benimki
Ödüm patlıyor
Eşime de güven olmazmış bu konuda onuda öğrendim
Merhaba arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım. Kızım dört yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkaç gündür kanamam vardı bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 122 değerinde bu hafta içi bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte çalışıyorum maddi zor bir dönemdeyiz ve de tam dört yıldır çocuk emziriyorum aralıksız vücudun çok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk üç kere spiral taktırmama rağmen düştü hap kullandım emziren annelere özel çocuğun devamlı kustu sütten geçmiş hiçbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonuçu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar çok kötü bir durumun içindeyim hep büyük konuştum konuda kesinlikle kürtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik çok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama önemlisi bu değil yani çok muhim bir karar her açıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer türlü ama doğursam da bir çok şey hayatında çok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız üç küçük çocuk nasıl olur ? Kürtaj tecrübeleri olanları da okumak isterim.
itici olmak kime göre neye göreAma bu çok yargılayıcı bi durum empati sıfır.Konu sahibi de çıkıp siz 2 çocukla yaşamanın zorluğunu ne bilirsiniz diyebilir o zaman.Yani bu kendimizden kötü durumdakileri düşünüp halimize şükredelim muhabbeti pek çok şeyde olduğu gibi bunda da yeterince itici duruyor maalesef.
Ilk gebeligin olsa ve 3 uz olsa ne yapacaktın 2 si kalsin birini alin mi diyecektiniz cok zor ama bi cana kiymak daha zor Allah yardimcin olsunMerhaba arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım. Kızım dört yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkaç gündür kanamam vardı bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 122 değerinde bu hafta içi bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte çalışıyorum maddi zor bir dönemdeyiz ve de tam dört yıldır çocuk emziriyorum aralıksız vücudun çok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk üç kere spiral taktırmama rağmen düştü hap kullandım emziren annelere özel çocuğun devamlı kustu sütten geçmiş hiçbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonuçu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar çok kötü bir durumun içindeyim hep büyük konuştum konuda kesinlikle kürtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik çok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama önemlisi bu değil yani çok muhim bir karar her açıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer türlü ama doğursam da bir çok şey hayatında çok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız üç küçük çocuk nasıl olur ? Kürtaj tecrübeleri olanları da okumak isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?