3.çocuk ve Kürtaj

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
358
Merhaba arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi böyle bir konu açacağım. Kızım dört yaşını dolduruyor, oğlum 16 aylık birkaç gündür kanamam vardı bugün doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim şu an 122 değerinde bu hafta içi bakılacak dış gebelik normal gebelik mi şu an çok kötüyüm ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir haftadır bir işte çalışıyorum maddi zor bir dönemdeyiz ve de tam dört yıldır çocuk emziriyorum aralıksız vücudun çok yorgun hissediyorum kendimi bu gebelikte korunurken oldu yani normal korunuyorduk üç kere spiral taktırmama rağmen düştü hap kullandım emziren annelere özel çocuğun devamlı kustu sütten geçmiş hiçbir şey tutmadı anlayacağınız ben de ve bu sonuçu oldu şimdi ne yapmalıyım arkadaşlar çok kötü bir durumun içindeyim hep büyük konuştum konuda kesinlikle kürtajı istemem diyordum ama bununla beraber psikolojik çok zorlanırım gibi geliyor artı iş hayatım tabii ki tamamen bitireceğim ama önemlisi bu değil yani çok muhim bir karar her açıdan vicdanen kesinlikle rahat olmayacağım diğer türlü ama doğursam da bir çok şey hayatında çok değişecek bi yandan vicdanı kaldırmak zor ama şartlarımda ağır siz olsanız napardınız üç küçük çocuk nasıl olur ? Kürtaj tecrübeleri olanları da okumak isterim.

Diğer çocuklarınıza haksızlık olur bu bence. Bunca maddi sıkıntının içinde 3. Bir kardeş onlara sıkıntı haricinde hiçbir şey vermez. Ayrıca siz de insansınız damızlık değilsiniz nedir 4 yıl emzirmek.. kendinizi suçlamayın lütfen

Eminim sizin için zordur ama lütfen Allah’ın size verdiği bir cana kıymayın elbette zorlukları olur ama senelerce evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanları düşünün, imtihan böyle bişey işte Allah kimini varlığıyla sınar kimini yokluğuyla

Siz olsaydınızla olmaz ama bu karar.

Biz siz değiliz. 4 senedir emzirmiyoruz. 2 bebeğimiz yok. Ve hamike değiliz.

Yani vereceğimiz karar sizin için uygun olmayabilir.

Siz kendiniz oturun. Biçin kesin dikin karar verin. Sonra sa kararınızın arkasında durun.

Allah yardımcınız olsun.

Neden sokakta falan mı yaşanıyor ki öbür çocuklar sefalete gitsin .. ne alaka bu çocuğun babası da anneside var çok şükür rızkı veren Allah tır biz bunu türk milleti olarak hala algilayamiyiruz.. konu sahibi tabiki senin bileceğin bir şeydir. Ama en doğru kararı sen vereceksin ama aldırmak için 2 kez düşün hoşçakal umarım hakkında doğru bilinen karar verirsin iyi geceler

cocuklariniza bakin..bicagi saplayip oldurur musun onlardan bi tanesini? ben kurtaj dusununce aklima bu ornek geliyor. tabiiki durumun cok zor o ayri..korunmuyormuydunuz? ya da nasil korunuyordunuz?

Tam da aklimdan gecen. Bu iki cocuktan ne farki var ki 3. Bebegin? Digerlerini oldurmek gibi birsey bu. Ay buyuk konusmayim ama ben yapamazdim. Bi cana kiyamazdim. Daha 1 aylik annreyim sirf bu konular yuzunden 3 4 kat korunmayi dusunuyorum Korkmaya basladim bu yanlislikla olan bebek vakalarindan

Merhaba. Aynı durumu ben de yaşadım geçtiğimi

ben bizlerin yani bizim toplumumuzun cogunlukla kurtaj korunma yontemi gibi kullandigini dusunuyorum. hasbel kader ya yolunda giderse ve geri cekilme yontemi. gercekten bende yapsam sende yapsan cok yanlis cok cok cok. bu durumu Allah kimseye yasatmasin, konu sahibininde yardimcisi olsun, asla yargilamam. oyle bi duruma dusebilirsinki yapmak zorunda kalabilirsin

Ay Allah korusun ya. Cok zor. Konu sahibinin Allah yardimcisi olsun. Basa gelen cekilir derdim ben heralde. Geri cekilme yontemine nasil guvenilir aklim almiyor zaten. En iyisi 3 5 yontemle birden korunmak sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…