Sana sonuna kadar katılıyorum bak bende
tüp bebek tedavisiyle ikizlerimi doğurdum benim eşimin çocuğu olmuyor henüz 9 aylıklar fakat hani olur ya Allahın işi bir şekilde hamile kalırsam ki çok zor ama olsun biz yinede korunuyoruz ama olursada asla aldırmam bir kere aklımdan hiç çıkmaz benm doktrin özel muayehanesi var tedavimi oldum ama boş gebelik kürtaj olucam mecburen yanında da genç bir kız oturuyor eşiyle ve annesiyle gelmiş kucağında 8 aylik bebeği var kızın annesi bana sordu muhabbet ediyoz hamilemiziniz diye evet ama boş gebeli aldircaz mecbur dedim oda bana benm kızımda hamile kürtaj olmaya geldik Allah tan erken fark etti de kurtulacak henüz bebeği küçük dedi inanır mısın benim içime öyle bir ateş düştü ki hemn kalkıp lavaboya gittim ve ağladım ben tam 3 yıl uğraştım benden daha çok bekleyenler var 3. cude hamile kaldım şükrettim oldu diye ve bu insanları oyuzden anlamıyorum bana göre aldırmak diye bir kavram yok yetiştirilme tarzımdan herhalde ama bakamam aldırayım diyenlere inanmıyorum bi komşumuz var sırf oğlan olsun diye 6 tane kız doğurdu ama nafile çokta fakirler ama doğan büyüyor bir şekilde şimdiki insanlar hayat şartlarını maksimumda tutuyor yok özel ders yok yüzme kürsü yok müzik yok dans mutlu büyüsün yawrum vs vs walla benim çocuklar ben nasıl buyudysem öyle büyüyecek eskiden insanlar 5,6 hatta daha fazla doğuruyordu e onlar şuanda bizim doktorlarımız mühendislerimiz polislerimiz değil mi?
Bak bir şekilde okuyunca meslek sahibi oluşuyormuş demek ki