Hahaha

çok güldürdünüz beni gözümde canlandırdım halinizi valla Allah yardımcınız olsun çok tatlılar
kızım ikincide erkek istiyordu kız olunca çok zor kabullendi.Erkek sevdası nerden geliyor anlamadım.Erkek çocuklarla çok güzel vakit geçiriyor.Anne diyor bir tanede erkek olsun başka istemiyorum söz anne lütfen diyor,Allah'tan işte erkek kardeş göndersin.Kız istemiyorum diyor.Bende ne yapacağımı şaşırdım.Kiz olsa valla üzülür konuşmaya çalıştım asla kabul etmiyor.Sanirim yapmam diye düşünüyorum
Ancak biraz rahat ettim.
Seneye kuçugumde kreşe başlar çok hevesli.
Artık damatlarımı oğlum gibi severim ne yapayım
Benim kızım da bazen delirip anne kardeşim kız olsaydı keşke diyor. Hatta küçükken de diyordu(6 yaşındaydı kızım oglum doğduğunda)anne kız olsaydı ne guzel oyuncak bebegim olurdu benim o diye. Baya kabullenmedi ilk zamanlar erkek kardeşini. O da kücük kızları korur,kollar oynatır ve ćok severdi.
Şimdi çok seviyor akşam yanına yatırip uyutuyor. Oglumda ablasına bayılir ama alışması zaman aldı epey. Demem o ki,kiskançlık kabullenme vs derken sureç sıkıntılı olabilir.
O kadar haylaz hareketli hepimizi yoruyor ki benim kızımda uslu,narin bir kiz değildi,o da hareketliydi epey. İkiside konuşkan beni en çok bu yoruyor ,harekete kosturmaya alıstım ama sorular,sürekli sorgulamalar canıma okuyor ,bedenimden çok beynimi yoruyor oğlum ki kızimda böyleydi.
Asla oturmuyor adam,sürekli hareket halinde. Çişini yaparken bile hareket ediyor. Şu an yemek yiyor bir yandan,öte yandan sandalyesini ayaklarıyla itiyor çekiyor bir değişik.
Bir bakıyorum dans ediyor müzik duymuş bir yerlerden,bir bakiyorum koltuklardan parkur yapmış ondan ona atlıyor,bir bakıyorum petege çıkmış. Dün sitede 1 saat scooter sürdü,aynı yaşta arkadaşi da onu kovaladı,sonra parkta koşturdular ama bildiğiniz baya koşuyorlar,2 dakika kum kazip taş buldular,sonra koşmaya devam. Eve geldi 7de sızdı koltukta.
Ama oyuncaklarini topla denince cevap hazır "yoyuluyorum anne,yada 2 adım yüruyecekse yine yoyuluyorum anne" oluyor. Bir yandan da aşıri tembel.
Ben böyle birsey görmedim. Kızim hareketliydi ama bir kez yoruldum dediğini de duymadım. Bu baska alem.
Sizin uslu kızlarda ayak uydurursa çekeceğiniz var.
Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun. Saglıkla büyüsünler.