- 14 Ekim 2021
- 438
- 952
- 53
- 44
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
Bence hiç erkek çocuğunuz olmadığı için hala çocuk isteyebiliyosunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence hiç erkek çocuğunuz olmadığı için hala çocuk isteyebiliyosunuz![]()
Velev ki bilim bunu yanlışlamadı, soyu sadece erkek çocuk devam ettiriyor ve adamın soyu kurudu. Eee, ne var bunda? Senin soyunun dünyaya, insanlığa ne gibi bir katkısı var, kurursa kurusun ne kaybımız olabilir sjsjsjs. Kainatta bizler aslında birer hiçiz, kendilerini bu kadar önemli sanmaları bana komik geliyor.Ben “soyum kuruyacak” olayı için geldimespiri yapmış evet ama böyle düşünen varsa diye yazıyorum. Kız ve erkek evlatlar aynı oranda anne babalarının genlerini taşırlar. Benim soyumu kızım da oğlum da aynen taşır
Eskiden kadınların sadece tarla olduğu ve asıl tohumu verenin erkek olduğu düşünülürmüş. Çocuklar kadının soyuyla alakasız, babaya ait görülürmüş. Ama bilim bunu yanlışladı. Ben kız çocuk olarak babamın da annemin de ailesini genlerini erkek kardeşimle aynı oranda taşıyorum. Yani eşinizin soyu kurumamış2 kızı varmış. Uzun mutlu ömürleri olsun :)
Çin takvimiyle erkekten gelen kromozomun alakası??Çin takvimine göre hesaplayın bir erkek çocuk istiyorsanız. Bir sürü takvim var böyle.
Aynı okulda olmanız çok avantaj. Maddi durumunuzdw iyiymiş. Kızlarınızında karakteri, huyu böyle iyiys, kardeşlik bağları varsa üçünci neden olmasın. Olursa inşallah sağlıklı,ömrü güzel olsun.
Velev ki bilim bunu yanlışlamadı, soyu sadece erkek çocuk devam ettiriyor ve adamın soyu kurudu. Eee, ne var bunda? Senin soyunun dünyaya, insanlığa ne gibi bir katkısı var, kurursa kurusun ne kaybımız olabilir sjsjsjs. Kainatta bizler aslında birer hiçiz, kendilerini bu kadar önemli sanmaları bana komik geliyor.
Çok farklı bir bakış açısıValla hepsine yetecek sevgimiz, bütçemiz ve enerjimiz var diyorsanız neden olmasın.
Eğitimsiz insanlar tavşan gibi ürerken, eğitimli çocuklarını doğru yetiştirebilecek insanlar bir tanede kalıyor. Bence yapın gitsin...
ay ya sizi çok iyi anlıyorumValla hep diyorum bende kız olacağını bilsem bende 3.yü isterim.Bende de 3 bucuk yasinda ikiz oglan var.He iyiki ikisi de erkekmis diyorum.Ikiz buyuturken iki ayni cinsiyet cok daha rahat bence ama kendimle annemin iliskisini dusunuyorum.Keske bir de kizim olsa diyorum.Ama bir de 3.de erkek olursa kalbim dayanamazo yuzden otur asagi chelzy diyorum.
Yok tabiÇin takvimiyle erkekten gelen kromozomun alakası??![]()
Yaaaa çok güldüm bu yoruma Alalh iyiliğinizi versinKızınız da anaç yapıdaymış bence. Benim kız evdeki kuşu bile aşırı kıskanıyor. Onunla ilgilendiğimizi görürse yapmadığı kalmıyor. 2 haftadır benim adım bundan sonra KUŞ dediği için evde kendisine kuş diye sesleniyoruz.
Kardeş kelimesini kullandırmaz bile, ben kardeş istemiyorum der ağlar hemen. Benim kardeşim var ben 5 yaşındayken doğdu ve annem hamileyken beni kardeşin olsa vs diye ısındırmaya çalışıyorlardı ben kardeş istemiyorum diye üstüne basa basa defalarca söylediğimi, doğduğunda çok keyfimin kaçtığını hatırlıyorum. Bir de erkek olduğu için hiç beraber oyun da oynamadık nerdeyse. Yani aile dinamikleri bence önemli, siz de çocuklarınız da bu fikre sıcaksınız, zaten kardeş de olduğu için kıskançlık vs bazı durumlara da hazırlıklısınız. Neden olmasın?
(Ben şu an sizi ikna edeym diye yazdım gene kendimi soğuttum bu konudan hahaha :) hamilelik emzirme falan hepsi çok iyi geçmişti ama bi daha çekilir şeyler değil benim için kaç kaç kaç)
Enerjiniz vaktiniz isteğiniz durumunuz varken eşiniz de istiyorsa isteklerinize kulak verebilirsiniz benceThe Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
onlar yatana kadar aşırı yoruluyorum ama uyuduklarında boş kalınca 3.çocuk perileri yokluyor şu ara.
Bundan bı sene öncesinde biri bana 3. Çocuk lafını ettiğinde boğasım gelirdi oysa.
Off zorluklar unutuluyor güzellikleri kalıyor işte.
2 tane 5 ve 3 yaş olmak üzere kızlarım var.
ilk kızım çok zor büyüdü.
valla ne yalan söyleyeyim,2.çocugum o kadar kolay büyüdü ki ne diş sancısı yaşadık,ne kabızlık,ne kolik,ne yeme sorunu.
Aman Allah'ım böyle çocuk büyütmeye ne varmış dedim (masalalh diyelim lütfen)
Büyük kızım 5 yaşında oda daha yeni kolayladi diyebilirim.Dugusal inatçı bir çocuk.
Henüz tam rahatlamış sayılmayız.
Şimdi ne olur kızmayın ama bazen erkek bebek annesi olma isteği de doğuyor içime.
Ama tabi cinsiyetin önemi yok.
Kızda olabilir bunu bilemeyiz.
ilerde pişman olur muyum?
eşim 40 ben 35 yaşındayım.
Maddi sorunumuz yok.
Birde erkek bebek isteme sebeplerinden biride eşim tek erkek
Sülale de tek erkek çocuk.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Bazen espiri yapıyor soyun kuruyacak diye:)) tamamen espiri çünkü eşimde defteri kapattığımdan o kadar emin ki.
Şu konuyu açtığımı görse hayrete düşer
Ögretmenim bu arada.
3.çocuk olursa ilk 2 sene ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum.
kızlarımı bu anlamda büyütürken çok zorlandım.
Ama şuan bu imkanimiz var çok şükür.
Konunun tam burasında silmek istedim valal yalan yok,saçmalama dedim.Yarin yine kendimi günün hengamesin de off 3.cocuk neyime derken bulacağım ama bu istek neden geliyor yahu.
Çok anaç biriyim.
Çok zorlansam da hayatımdan şikayetçi olmadım hiç.
Çocuk büyütmeyi ciddi anlamda seviyorum zorlukları olsada.
Büyük kızımda kafamın etini yiyor anne erkek kardeş çok istiyorum diye.oda etkiliyor sanırım.
Aman ne bileyim işte.Birilerinin yap gitsin demesiyle de yapacak değilim ama benimle aynı durumda olup yapan veya yapmayıp pişman olanlar var mıdır?
Aminnİnsan olmayanı istiyor yalan yok. Bnmde 2 oğlum var arada bu periler beni de yokluyor. Bir kızım olmasını çok isterdim bazen kendimi kız çocuk annesi olarak hayal ediyorum kızım büyüdüğünde yapacağımız paylaşımları falan düşünüyorum… ama sonra 2 çocukla yaşadığım zorlukları düşünüp soğuyorum bu fikirden. Çevremdekilere göre bende sizin gibiyim asla benden 3. bebeği beklemezler ama içimde bi ukte olarak kaldı.
Bir fikir akla düşünce mayalanıp büyürmüş belli olmaz anlık bi gazla harekete geçebilirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun![]()
Sizin 2. Kolay büyüdüğü için istiyorsunuz. Valla çok zor bide huysuz aksi olursa. Benimkiler kolik ti , sonrasida uyku sevmeyen bebekler olarak büyüyorlar. 3. Nasıl olur dayanacak gücünüz var mı?The Analık +çalışma hayatım 6 senedir son sürat devam ediyor.Döngü aynı.
onlar yatana kadar aşırı yoruluyorum ama uyuduklarında boş kalınca 3.çocuk perileri yokluyor şu ara.
Bundan bı sene öncesinde biri bana 3. Çocuk lafını ettiğinde boğasım gelirdi oysa.
Off zorluklar unutuluyor güzellikleri kalıyor işte.
2 tane 5 ve 3 yaş olmak üzere kızlarım var.
ilk kızım çok zor büyüdü.
valla ne yalan söyleyeyim,2.çocugum o kadar kolay büyüdü ki ne diş sancısı yaşadık,ne kabızlık,ne kolik,ne yeme sorunu.
Aman Allah'ım böyle çocuk büyütmeye ne varmış dedim (masalalh diyelim lütfen)
Büyük kızım 5 yaşında oda daha yeni kolayladi diyebilirim.Dugusal inatçı bir çocuk.
Henüz tam rahatlamış sayılmayız.
Şimdi ne olur kızmayın ama bazen erkek bebek annesi olma isteği de doğuyor içime.
Ama tabi cinsiyetin önemi yok.
Kızda olabilir bunu bilemeyiz.
ilerde pişman olur muyum?
eşim 40 ben 35 yaşındayım.
Maddi sorunumuz yok.
Birde erkek bebek isteme sebeplerinden biride eşim tek erkek
Sülale de tek erkek çocuk.
Ailede değil yani.
Erkek kuzeni bile yok.
Bazen espiri yapıyor soyun kuruyacak diye:)) tamamen espiri çünkü eşimde defteri kapattığımdan o kadar emin ki.
Şu konuyu açtığımı görse hayrete düşer
Ögretmenim bu arada.
3.çocuk olursa ilk 2 sene ücretsiz izin hakkımı kullanmak istiyorum.
kızlarımı bu anlamda büyütürken çok zorlandım.
Ama şuan bu imkanimiz var çok şükür.
Konunun tam burasında silmek istedim valal yalan yok,saçmalama dedim.Yarin yine kendimi günün hengamesin de off 3.cocuk neyime derken bulacağım ama bu istek neden geliyor yahu.
Çok anaç biriyim.
Çok zorlansam da hayatımdan şikayetçi olmadım hiç.
Çocuk büyütmeyi ciddi anlamda seviyorum zorlukları olsada.
Büyük kızımda kafamın etini yiyor anne erkek kardeş çok istiyorum diye.oda etkiliyor sanırım.
Aman ne bileyim işte.Birilerinin yap gitsin demesiyle de yapacak değilim ama benimle aynı durumda olup yapan veya yapmayıp pişman olanlar var mıdır?
Çok geçmiş olsunİki tane kızım var benim de büyük kızım 10 diğer 6 yaşında benim de anaç duygu bastırıyor bitane daha bebiş istiyoruz bizde ama geçen aylardan bı düşük yaşadım çok zor bir süreç te tekrar kendimi ruhen ve bedenen toplayınca istiyorum tekrar yazın inşallah rabbim hayırlısını sağlıklısını kolayını nasip etsin inşallah![]()
İşte ilk çocukta çok zorlandım,kolik bebekti sonrasindada huysuz inatçı oldu zamanla toparladı.Sizin 2. Kolay büyüdüğü için istiyorsunuz. Valla çok zor bide huysuz aksi olursa. Benimkiler kolik ti , sonrasida uyku sevmeyen bebekler olarak büyüyorlar. 3. Nasıl olur dayanacak gücünüz var mı?
Amin ,korkulu rüya gibi geliyor bana simdi bebek düşüncesi. Çünkü 4. Çocuğum 2 yasindaİşte ilk çocukta çok zorlandım,kolik bebekti sonrasindada huysuz inatçı oldu zamanla toparladı.
dediğiniz gibi 2. Daha rahat büyüdü.
Dediğiniz gibi huysuz kolik olma olasılığı da var.Ne diyim Allah hayırlısını nasip etsin
4 çocuk motivasyonunuzu tebrik ederim.Amin ,korkulu rüya gibi geliyor bana simdi bebek düşüncesi. Çünkü 4. Çocuğum 2 yasinda
Teşekkürler, yardımcımız yanımda sagolsun. Allah isteyene istediği zaman sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin4 çocuk motivasyonunuzu tebrik ederim.
Ben iki ye hala kararsizim.
Çok yorgun gördüm kendimi![]()