- Konu Sahibi KubraSultan
-
Ayn çok haklısın. Valla ne sorunlarım var. Ama akıl verin diye konu açmaya çekiniyorum. Mantıksız çünkü....
daha çok gençsin becanım inan durumuna çok üzüldüm ama senin değer verdiğin kadar sana değer vermeyene bir ömür daha değer veripte kendini ve hayatını mahvetme hayatını paylaşacağın insanın buna değmesi lazım eşinin daha çooook büyüyük eğriyi doğruyu anlaması için zaman lazım ama sizin evliliğini BİTMİŞ.birbirinize saygınız kalmamış birdaha gelip özürde dilese kapnda da yatsa DÖNME affetme okulunu bitir hayatını düzene koy AŞK ÇOK ÖNEMLİ TABİ ama bu tek taraflı OLMAZ. senin sevdiğin öemsediğin kadar eşinde sana aynısını hissetmeliydi ama bu kaynanana bilmem ne sorunu değil sorun tamamen eşinde eşin sapla samanı birbirine karıştıran biri demekki.BİRDAHA BAŞLAMA.ALLAH YARDIMCIN OLSUN.öncelikle herkese merhabalar..
söze nasil baslasam bilmiyorum ben 21 yasindayim ve almanyada kaliyorum üniversite ögrencisiyim
agustosta evlendim tam üc ay oldu
herseye toz pembe basladim evlilik gözümde cok güzel görünüyordu esimi cok seviyordum halada seviyorum
kayinvalidem üst katta oturuyor kalabalik bir aileler tam 4 tane görümcem var ve ikisi evli ve onlarda bizim oturdugumuz evde kaliyorlar yani isim hayli zor -du-
benden cok beklentileri oldu üc günlük gelin iken evime toplandilar onlara mecburen yemek fln yaptim evde görümcelerim oldugu halde kayinvalidem hep evinde is yapmami bekledi devamli emirler yagdirdi ...kocama gelince annesine cok bagli hatta asiri bagli
yani hep böyle beklentiler oldu ve bir gün kavga ettik dügünümden üc hafta sonra evime gelip hakaretlerde b ulundu..sebebi cok uzun bir mevzu sorarim size hic üc haftalik bir geline böyle yapilirmi? bu olaydan sonra ben ondan cok sogudum eskisi kadar sevmedim ve sicaklik göstermedim . kocami cok kiskandi gezmeye fln gidiyorduk döndügümüzde kariyi aldin bizi unuttun gibi laflar ediyordu ben pek ilgilenmiyordum onunla yukari fln cikmiyordum bir gün tehdit etti yatak odanizi yukari alirim diye ipler iyice kopmaya baslamisti ha simdi siz soruyorsunuz kocan ne diyor diye kocam bana hep sabret derdi vs ama annesinin laflarini söylerdi hep bana doldurusa geliyordu. devamli böle annesi yüzünden kavga ettik ve ben kocam dururken kayinvalidemden izin alacakmisim bazi seyler icin bende bir gün sinirlendim sen dururken neden onlara sorayim dedim böyle cok kötü kavga ettik birbirimize girdik kocamla ve bana ya bu kurallara uyarsin yada defolur gidersin dedi. annesini cagirdi böle böle sizin icin böyle diyor dedi ve oda aynisini söyledi deefolur gider fln. ve ben ertesi gün intihara tesebbüs ettim hastanede actim gözlerimi kendi ailem yanimda ve babamin evine döndüm iki gün sonra kocam ve ailesi gelip yalvardi kocam ayagima kapandi nolur geri dön diye sevgim yine agir bassti belki bu sorunlar olmaz dedim geri döndüm ve üc hafta sonra yine ayni sorunlar devamli ailesini savundu babasi gece yarisi kapiya vurup hakaretler etti kocamin sesi cikmadi en sonunda görümcemle sac basa girdim bizi ayirmaktan baska birsey yapmadi. bardagi tasiran olay ise okuluma engel olmak istediler kaynanam ben iizin vermezsem sen o koltuktan bile kalkamazsin dedi ve namusuma laf atti ve kocamin yine sesi cikmadi.bu olaylardan sonra yine biz güle oynaya okulumuza gittik sabah , aksam o annesininyanina cikti gece yarisi geldi yüzüme bile bakmadi yalvardim söyle noldu diye konusma benimle hatta yatak odasina girecektim cik odadan üstümü degistiricem dedi ve ben cok kötü oldum sabah farkli aksam farkli bir insan oldu ben ertesi gün esyalariimi toplayip babamin evine geldim ve tam bir haftadir kocamdan ses yok...cok kötü durumdayim psikolojiim bozuldu ne yapmaliyim bana yardimci olurmusunuz???
(( kübra durumuna gerçekten çok üzüldüm....ben kısa bir yorumda bulunucam..
ANNESİ İLE EŞİ ARASINDA DENGEYİ KURAMAYAN KİŞİDEN EŞ OLMAZ.....SİZ TEKRAR BARIŞSANIZ BİLE EMİNİM Kİ TEKRARI GELECEKTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?