- Konu Sahibi KubraSultan
-
Katıl canım katıl..:1hug:
Dedim ya yaşayan bilir ancak...
Çok sinirlendim öyle yazdım işte..
Allahım herkesin yardımcısı olsun ve nolur biraz akıl ve merhamet versin herkese inşallah:Saruboceq:
Konuyu okudum ve sadece sunu söyleyebilirim:
Arkadasim sen tam delilerin icine düsmüssün....benneyaptımki
Dua et sükür et kurtuldugna!! Ne o adamla nede o aile ile bir ömür gecmez....:1no2:
Kendini toparla ve okuluna devam et, üc ay sonra bosanacam diye yanma, sükür üc ay cektim kurtuldum de...:teselli:
kendimi hıyar gibi hissettim:)
düğünde takılan altınlar ne kadar onu bile bilmiyorum
eşimin ailesi evleri için harcadı ki benden izin alarak eşim verdi,ailenin böyle bir talebi olmadı.
tek bildiğim bu helal hoş olsun
geçenlerde de geri ödemeye başlamışlar
eşime neden alıyorsun die kızdım
o da annem zorla yolluyo dedi,
sonuçta allah korusun onlara bişey olsa
öbür tarafta ev lazım olmuyo bize kalıcak,
Doğru valla arkadaşım..
Sanki gelin değil de hizmetçi istiyorlar..
Lafa gelince ben anneyim ya da ama o bir anne..
Ayol kendi annem bir bardak yıkatmadı bana,sana ne oluyor demek var ama terbiyemizden susuyoruz,bu defa da hakaretler..
Yok efendim,ben kaldıramam.. Sanki oğlu dört dörtlük,bulunmaz hint kumaşı da onun hatrı olacak arada..Adam zaten evliliğin ne anlama geldiğini bilseydi,kendi ailesinin karakterini bilip eşini bu kadar yakın mesafede oturtmazdı,herkes kendi anasını babasını tanıyacak elalemin canını yok yere yakmayacak..Çok üzgünüm çoook
Ne yani onlar söyleyecek biz de yapacağız,oh ne ala memleket be
madem rahat ve huzur vermeyeceksin neden oğlunu evlendirdin be kaynana!!!
Allah yardımcın olsun hava durumu gibi değişen kocadan eş olmaz valla..
bir daha şans vermeye gelmez bu aileler
Altınmış paraymış hepsi boş,kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşlarla..kaydirigubbakcemile5
Ancak karşımızdakinin niyetini biliyorsak tedbir almalıyız öyle değil mi? Kızcağız da keyfine engel koydurmamıştır bankaya herhalde..
3 aylık evliymiş,kıyamadım,daha kimbilir neler var anlatmadığı..
Çeken bilir ancak..benneyaptımki
Ayrıca kız gitmek istediğinde ayaklarına kapanması onu sevdiğinden değil.. Seven insan işi raddelere getirmez..Erkek sadece terkedilmeyi hazmedemez,kayınvalide ise aman komşular oğlumu kötü bilecek diye yana yakıla ağlar sadece..Çok üzgünüm çoook
Şimdi Kübra arkadaşın hiç mi günahı yok derseniz,elbette kabahatleri vardır.. Ama hiç bir Allahın kulu okula gidiyor,kayınvalidesinin hizmetini yapmıyor diye başkalarının hakaret işitmek zorunda değildir..
Ailen arkandaysa,hiç durma bence,yazık etme gençliğine.. Daha 3 ayda bunları görmüşsün,ilerisini tahmin etmek bile istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?