3 aylık evliyim ve ayrılıyorum

Konuyu okudum ve sadece sunu söyleyebilirim:

Arkadasim sen tam delilerin icine düsmüssün....benneyaptımki

Dua et sükür et kurtuldugna!! Ne o adamla nede o aile ile bir ömür gecmez....:1no2:

Kendini toparla ve okuluna devam et, üc ay sonra bosanacam diye yanma, sükür üc ay cektim kurtuldum de...:teselli:

Farzettim ki barıştınız ne kayınvalidenin sana olan tavrı değişecek ne görümcelerinin eşin daha dikkatli olmaya çalışacak belki ama iki arada bi derede derken ya ailesine kulak verecek ya karışmayacak ya eninde sonunda gene sana cephe alacak. Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık misali...

Seninle yoluna devam etmek istiyorsa şartlarını bir bir koyarsın ortaya göze alabilecekse gelir zaten. Sen gidersen sen ona ayak uydurursun bu böyledir.

Affına sığınarak ben senin kocanı ebeveynlerinin yönlendirmeleri ile yaşayan uzaktan kumandaya benzettim. Daha çoookkk gençsin ve önünde uzunca bi ömür var ve bilirsinki yanlışın neresinden dönersen kardır. Bugün ayrılmış olsan bile seni o insana bir ömür boyu bağlayacak hiç bir şey yok hayatında şöyle bi düşün bakalım 3 ay değilde 3 yıllık evli olsaydın bide çocuğun olsaydı hadi pat diye ayrıldım diyebilecekmiydin? İnsan içinde keşkelerin kalmasını istemez keşke dememek için bile olsa bir daha barışacak düzelir diye umut edecek olursan bile kocan adam olmadan ona baba olma lüksünü yaşatma sana tek tavsiyem bu olur.

aman diyorum kübra aman, beni aldın 10 yıl önceye götürdün resmen. tüylerim diken diken oldu resmen. ben 1. yılın sonunda ayrıldım ama 6. ayda kesinlikle anlamıştım, boşanma ya olacak ya olacak, ama ne zamandı sorun olan. sonrasında ise daha fazla uzatmanın sadece hayatımdan çalacağını ve akıl sağlığıma zarar verebileceğini görmemi sağlayan genç bir çift çıkmıştı karşıma.

aradan yıllar geçti... iyi ki ayrılmışım, iyi ki o cesareti kendimde bulmuşum, iyi ki okulumu bırakmamışım!, iyi ki mesleğimi elime almışım, iyi ki kendimi toplamış ve sevdiklerimi de mutlu etmişim!
hiç "keşke" diyemedim biliyor musun aradan geçen bunca yılda. sen de demeyeceksin,
eğer okuluna devam edip bitirirsen, eğer mesleğini eline alırsan, eğer bir daha öyle saçma sapan işlere(intihar) kalkışmazsan, öyle karaktersiz insanlar yüzünden hayatını bitirmeyi seni sevenleri üzmeyi göze almazsan, eğer inadına inadına hayata sarılırsan, eğer bu olaydan büyük dersler çıkarıp hayatta aslında ne çeşit insanların var olduğunu anlayığ ailene, dostlarına da sarılırsan HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK!

kocan değişmez güzelim ölene kadar anneci kalır.............

seni istemeden mi aldılar yoksa.genelde kaynana istediği gelin adayını alamaz da başka birisi evine gelirse canını çıkartır..aynı benim durumum gibi.................................

ama gurbaa prenses de bir bakıma haklı.bir de kendine dön bak.kültür farklılığından dolayı da problemler çıkabilir.altlı-üstlü oturmak çoook riskli.hele yurtdışında.

daha çok da gençsiniz.türk erkeklerinin karakteri çok geç oturur. ne istiyorsun??? kendine sor,içinden gelen duygulara göre haraket et... önünde daha uzun yıllar var.....

katılıyorum arkadaşa
sen yat kalk Allahına dua et kurtuldugun için
git yaa seneler gecer mi bu delilerin içinde
ne mecburiyetin var

ahhh canim ya neden böyle oldu sende bilmiyorsun ama esini annesi gilin doldurdugunu sende biliyorsun evlenirken neden ayri ev tutmak istemedin ki esinde demekki seni okadar sevmiyomus bosanmak icin cok kisa bir süre hem esin seni savunmuyosa sende onu umursama düsünme

allah eşine akıl fikir versin inşallah
yokluğun onun için izdirap olsunki aklı başına gelsin
seni arayacaktır mutlaka, kesinlikle hemen yumuşama canım
yaptıklarının affedilmesi imkansiz olduğunu onunla uzun süre görüşmek istemediğini helede ailesini görmek istemediğini söyle
eğer barışmak istiyorsanda kesinlikle ayrı evi şart koş eğer seni seviyorsa ve geri kazanmak istiyorsa paşa paşa kabul edecektir
alt-üstlü oturmak hiç birzaman doğru bulmuyorum
yolunuz iziniz ayrı olsa bukadar dert olmazdı
annesine düşkün olması ayrı annesinin sözünden çıkmaması ayrı hata annesinin dolduruşlarına gelip sana kötü davranması çok farklı olaylar
ben barışmanızı isterim açıkcası çok yeni evli bir evlilik ne ümitlerlen kurulmuş bir yuva böyle bir aile yüzünden yıkılmasına çok üzüldüm
hakkında hayırlısı olur inşallah canım

arkadasim allah sana sabir versin cok zor bir durum
allah esine ve ailesine de akil fikir versin bu ne ya
daha yeni evlisiniz bu kaynana ne diye her isinize karisiyor, artik siz bir ailesiniz ikiniz karismaya hakii yok ki
bu kaynananlar ah bunlar yokmu biktirdilar bizi
sen zararin neresinden dönersen kardir bence
nisanlilik döneminde hic mi bu kaynananain tavirlarini esinin huylarini anlamadin neyse olan oldu
bence cok iyi düsün

allah yar ve yardımcın olsun cnm benım :teselli: bazı erkeklerın annesıne asırı bağlı olması ters ettı yapabılıyor bazılarında ıse tam tersı kadın kıymetlı bı varlık seklını alıyor ama senınkınde gerkctn cok kotu bı sekılde ortaya cıkmıs annesının cok lafını hatta eşın aılesının lafını dınlıyorsa bence bu saatten sonra ondan sana eş olmz gerı donduğundede aynı sorunlar olmuş yanı aklıma bı suru atasozu gelıyo ama neyse ŞER BILDIĞIMIZDE HAYIR, HAYIR BILDIĞIMIZDE ŞER vardın ve bence ayrılmak senın ıcın hayrlı olan :1closedeyes: senın eğıtımını bıle elınden almak ısteyen bı ınsan kı bu eşın bıle deıl kaynanan nasıl bı vıcdana sahıp anlamıyorum sen hıç uzulme cnm onunda kızı var ıns ektığını bıçecek:Saruboceq: haberlerını beklıyoruz

kesinlikle ayrıl.dönsen bile ne değişecek ki..üç hafta güsel sonrası yine aynı..
tamam boşanmak zor gerçekten seviyosun da ama her şey bi yere kadar inan.. henüz çocuğun yokken ayrıl.

Sen okuyosan muhtemelen eşinde okuyor ve henüz maddi özgürlüğünüze kavuşmadan evlenmişsiniz anlaşılan.
Herşeyin nedeni burdan geliyor eşinin eli mahkum ailesine belkide kafa tutup seni koruyacak olsa onada defol diyecekler ve kalacaksınız bi başınıza.
Ama eşinin bu endişeside olsa seninle paylaşıp bak canım kendi hayatımızı kurana kadar idare etmemiz gerekiyo vs. demesi gerekir.Sana defol demesi değil.
Eee yaşıda küçük annesini dinler tabi erkekler 25ini devirmeden büyümüyolar bunuda bilmelisin.
Tabi benim kiler tahmin eğerki tahminlerimin payı varsa eşinle sen konuşmayı dene.Ona eşi olduğunu hatırlat.Seni kaybedince annesinde,bacısında teselli bulamayacağını yerleştir kafasına.
Özetle eğer bugün yada bi kaç sene sonra kendi düzeninizi kurma olanağınız varsa sabret canım.
Evlilik kutsal bir müessese onun için savaşmak gerek.
Mutluluğun umarım çok yakındır..

benim halamin kizida sevdi evlendi,tabi evlenmeden ne kadar tanidim da desen tanimiyosun aslinda,evlenince cikiyo kokusu,,,,kocasi yani enistem annesine asiri duskun,annesinin lafina bakarak karisini dovmeler,gece karisiyla yatacagi yerde annesiyle yatmalar,daha neleeeer neler....cok acirdim ablami,halada acirim...oyle boyle 4 tane cocuklari oldu.....simdi hep derki keske zamaninda anne ,babamin lafini dinleyip bosasaydim adami.....

seni yonlendirmek adina soylemiyorum ama karisini savunamayan kisiden,ne adam olur ne koca,,,,,,

herseyin hayirlisi olsun hayatinda iyisallah......

siz sorualrak yapılan v ilk fırsatta ödemeye başlanıaln bu alatınalrda ve size gayet kibar davrana bir kayınvaldie ve koca varken hiçe sayılan ne altınını görmüş ne duymuş.kapıda bir köpeğe biel daha çok hoşgörü gösterilen bir evde adam yerine konmamak benden değil annemden izin alacaksın diyen bir grup insanın içinde kocanızla olan tüm özel haytaınız mercek altına alınıyorsa.
başınıda 4 tane görümce ve bir anne ile birlikte olupr ya dediğimi yapacaksın yada defolup gideceksin diyen aileye sizn kayınvalienize duyduğunzu sevignin aynısnı duymayı beklemek konu sahibi arkadaşa çok yazık olur.
üzgünüm ama kendiniz gib düşünümüşsünüz ama siz e ki olumlu şartlar altında dşünmüşsünüz.
birde anneye düşükünlük kötü bir şey değil diyen arkadaşlar, elbette bende ailesine düşkün olsun ki erkek evelenice evine düşkün olsun isterdim ve hala öyle derim.
ama karısını hiçe sayan hiç şekilde adam yerine koymayan bana değil annem sor diyen bir erkek de düşkünlük değil hastalıktır.
arkadaşım allah yarıdmcın olsunç
hepimzi belli badirelr atlattık.
ama çöüzlmeyecekse hayatını en baştan yeniden kur ve kurtul.
geçmiş olsun

madem rahat ve huzur vermeyeceksin neden oğlunu evlendirdin be kaynana!!!
Allah yardımcın olsun hava durumu gibi değişen kocadan eş olmaz valla..
bir daha şans vermeye gelmez bu aileler

süperisn lalee vallahi yazmamış herkesin deridne ortak olmuşsun.
allah kismeye dert vermesin.
rabbim kötüler ile karşılaştırmöasın kimseyi
sonuna akdar katılıyorum

Allah yardımcın olsun canım
şunu düşün sadece 3 aylık gelinken başına bunlar geldiyse ilerde neler gelecek çocugun olduğu zaman boşanmaya kalkarsan cocuğunu bile vermezler sana yol yakınken vazgeç genceciksin hayatının baharındasın daha
seviyosun özlüyorsundur eşini ama nereye kadar sevecen sana böyle davrandıkça sevgin nefrete dönüşecek

canım benim sen nasıl bir aileye düşmüşsün böyle?
bunlar sülalecek çirkef.....
yazık sana, gençliğine....
kocan çok pasif ailesine seni böyle ezdirtmemesi lazım bence otur konuş evini ayırıyorsa ayırsın ayırmıyorsa kısa yoldan kurtul böyle köle gibi yaşanmaz...

canım kesinlikle taviz verme böyle insanlara,hani kocan ailesinin ne olduğunu anlasa ve senin yanında olup gerekirse biraz daha katlanalım diye sana destek verse işte o zaman kocanın hatrı için bi yere kadar katlanırsın ama kocanda bi öyle bi böyle olduğu için onlar seni ezmeye devam edecekler,yok böyle bi anlayış ben şu koltuktan kalk demesem kalkamazsın,yok ya sen karnında taşıdığın kızlarına sözünü bu kadar geçirebilirmisin deli ediyo böyle kendini ilah sanan ukala yaratıklar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…