3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Bende bugünlük diyetimi paylasiyim : 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2ince dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık, biber,yeşillik
Öğlen
2domates 1yumurtayla az zeytin yağı ile yapılmış menemen
Salata (tuzsuz yağsız)
1kase cacık
2dilim kepek ekmeği
Akşam
1köfte büyüklüğünde tavuk
2kaşık bulgur pilavı
Bol salata (yağsız tuzsuz)
1su bardağı ayran
Tabi gün içinde 3litre su yarım saat yürüyüş

Gitsin canım gitsin. yüzsüz misafirler neolcak:))

canım ben artık yok insanlar kırılırmış darılırmış diye düşünmüyorum. herkes birden doktor oldu çevremde.. zararlı şeyleri löp löp götürürken kimse sağlığımı düşünmüyodu şimdi sağlıklı beslendiğim halde herkes hasta olucağımı söyleyip duruyolar.

Bende bugünlük diyetimi paylasiyim : 1 adet haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2ince dilim kepek ekmeği
Domates,salatalık, biber,yeşillik
Öğlen
2domates 1yumurtayla az zeytin yağı ile yapılmış menemen
Salata (tuzsuz yağsız)
1kase cacık
2dilim kepek ekmeği
Akşam
1köfte büyüklüğünde tavuk
2kaşık bulgur pilavı
Bol salata (yağsız tuzsuz)
1su bardağı ayran
Tabi gün içinde 3litre su yarım saat yürüyüş

Afiyet olsun cnm bence öğlen ki 2 dilim ekmeği ve akşamki 2 kaşık bulgur pilavını yemeyebilirdin.. tabi zamanla. sana tavsiyem karbonhidrat alımını biraz daha azaltman.

Bende katıldım sizleri uzun süredir takip ediyordum sonunda aranıza gelmeye karar verdim sizden gaza gelerek bi aktara gittim gerekli şeyleri aldım ve goji desteğiyle 5 gün gibi kısa bi sürede 5 kilo verdim 3 gündür oruç tuttuğum için kullanmadım ama hala zayıflatıyor ha bu arada keten tohumu ve yulaf ezmesi öğütüp verdiler bana o da çok yararlı yaşım daha 16 ama 81 kiloyum daha da düşmek istiyorum :cry:

Bende katıldım sizleri uzun süredir takip ediyordum sonunda aranıza gelmeye karar verdim sizden gaza gelerek bi aktara gittim gerekli şeyleri aldım ve goji desteğiyle 5 gün gibi kısa bi sürede 5 kilo verdim 3 gündür oruç tuttuğum için kullanmadım ama hala zayıflatıyor ha bu arada keten tohumu ve yulaf ezmesi öğütüp verdiler bana o da çok yararlı yaşım daha 16 ama 81 kiloyum daha da düşmek istiyorum :cry:

hoşgeldin güzelim. daha gelişim çağındasın. çok ağır bi diyet yapmadan sadece dikkat ederk kilo verebilirsin. Hatta senin sadece spor yapman bile yeterli olur. Lütfen sağlığını tehlikeye atacak diyetler yapma..

canım ben artık yok insanlar kırılırmış darılırmış diye düşünmüyorum. herkes birden doktor oldu çevremde.. zararlı şeyleri löp löp götürürken kimse sağlığımı düşünmüyodu şimdi sağlıklı beslendiğim halde herkes hasta olucağımı söyleyip duruyolar.
Bende geçen hafif bi grip oldum. Yok efendim vitaminsiz kalıyomuşum.diyet yaparak kendime zarar veriyomuşum.ne kadar çok bilen bi milletiz. Kiloluykende kilo ver derler-:))

Cnm ben diyete başlayınca evdeki beslenme şekli tamamen değişti.senden 1 yaş küçük kızım var birazda okulda dikkat ederek 9 kilo verdi.metabolizmanın canavar gibi çalıştığı yaştasınız.bizlerden çok daha güzel kilo veriyosunuz.kızımada söylüyorum sanada diyim.bu yaşların kıymetini bilin:))

Afiyet olsun cnm bence öğlen ki 2 dilim ekmeği ve akşamki 2 kaşık bulgur pilavını yemeyebilirdin.. tabi zamanla. sana tavsiyem karbonhidrat alımını biraz daha azaltman.
Bugünlük diyetim öğlen yemedim canm ekmek canım istemedi zaten toktum akşamda yemicem onu zaten hafif şeylerle gecistirecem:halay:

Cnm öğleden sonra başlıuorum ben.yeni başladım biraz zorlanıyorum.akşama kadar 20şer 20şer atlayıp 200e tamamlıyorum.zamanla arttırarak daha çok yapıcam
Bende yoruluyodum 50 ser defa günde 3 4 kez atliyodum .. Şuan bıraktım unutuyom sürekli .... Ama dewam edecem artık oruca kadar atliyim bakim ne faydasını görcem :spor:

Hiç şüphen olmasın tabi döneceksin eski çıtır haline.yeterki pes etme.buralardanda kopma ben hep buraları takip ederek motive ettim kendimi
Ayyyy cokkkk çoooookkk istiyorum ben yaaaa ..,...... Bende burdayım artık şans dilerim zoru hep beraber basaralim ... Bayram geliyo ziyaretler olucak beni görenler sok olsun istiyorum

Bende geçen hafif bi grip oldum. Yok efendim vitaminsiz kalıyomuşum.diyet yaparak kendime zarar veriyomuşum.ne kadar çok bilen bi milletiz. Kiloluykende kilo ver derler-:))

Hiç sorma canım kilo ver derler sen kilo vermeye başlarsın kıskançlık yaparlar. ben memnunum eşim memnun. daha hareketli olduğum için kızım memnuın:KK70: başkada kimseyi memnun etmek zorunda değilim.

X