- 13 Mayıs 2015
- 203
- 137
-
- Konu Sahibi carpediem435
Yeşil kahveyi ilk gün sabah akşam içtim ama sonra sadece sabahları aç karnına içmeye karar verdim.süper süpeeerrrrrrrrr...
Günaydınnnnn
Kızlar tartıldım veeeeeeee 78.6 kgGeçen hafta perşembe tartılmıştım 82 kg dım
düzenli yürüyüş+abur cubur yememek ve yeşil kahvenin marifeti sanırım
çok motive oldum, sabaha sabah
hadi inşallah . görelim seni.kızlar bu arada bugün diyetisyen kontrolüm vardı. 2 kilo vermişim ve 3. 200 grda yağlardan azalma varçok mutluyum bugün.. inşallah devamı gelecek bu sefer 55 i görmeden nefes almak, nefes aldıktan sonrada tekrar kilo almak yok
Allah uzun ömürler versin bebeğinizebu arada 16 aylık kızım var 60 ile hamile kalmıştım 78 ile doğurdum doğumda 8 kilom gitti işe başlayana kadar yani 3 ayda 66 ya düştüm yiyerek ve emzirerek,işe başladım 2 kilo daha verdim ve aylardır öyleyim yiyorum almıyorum ama veremiyorum da o yüzden size katıldım,dedim ki herhalde artık yiyerek veremiycem diyete başlayayım dedim :)3 gündür dikkat ediyorum yediklerime:)
Tebrik ederim öncelikle bende 12 kilo kaldı miğdem küçüldü ve çok rahatladım yemekler porsiyonlar az kız kardeşimle bire tabağı bölüşüp yiyoruz çok rahatladım darısı tüm isteyenlere sizi çok iyi anlayabiliyorum gerçekten karar vermek en önemli şey.sabah 1 bazen 2 kaynamış yumurta, avuç içi kadar peynir, 5-6 zeytin, domates, salatalık ve biberle kahvaltı yapıyorum cnm. akşamda çorba salata ya et yemeği ( ama yağsız), yada sebze yemeği yiyorum. spor olarakta pilates yapıyorum.
kilonu saklamana gerek yok cnm sonuçta bende obezdim bundan 3 ay önce.. kilo isteyince verilebilen bişe
bu arada sabah aç karınla 1 çay kaşığı çörek otu yedim iyice çiğnedim çok acı su ile yuttum inanılmaz derecede yağ yakıyor annem onun sayesinde bayazayıflamıştı sabah ve öğlen yemekten yarım saat önce yiyin su ile yutun veeee görün:)
ben de yıllar önce böyle yiyerek tükettim. neden batıyor acaba. onun gbii bir sürü şey yiyoruz iyice çiğnemiş . öyle yutmuşÇörekotunu bu sekılde tüketirseniz bağırsak Çeperinize batar.. bağırsaklarınız iltihaplanır ve ameliyatı ağırdır.. ya öğütülmüşünü yiyin ya da yağını için.. bu şekil yemeniz çok tehlikeli. Gözümle gördüm Ne kadar kötü olabileceğini.
Bende 24 yaşındayım ve şuanda 103 kiloyum artık bende psikoloji denen birşey kalmadı çünkü bana zayıfla dedikleri anda daha çok yemeye başlıyorum stresten tam 45 kilo fazlam var bende mide ameliyati olmayı düşünüyorum ama bilmiyorum nasıl olur aynaya baktıkça kendimden nefret ediyorum ben spor yapamıyorum çünkü 3 tane çocuk ve küçükler ondan dışarı çıkamıyorum evde ne yapabilirim acabaMerhaba bayanlar..
Nerden başlasam bilemedim isterseniz zayıflamaya nasıl karar verdim o konudan başlayalım
aslında şişman hatta obez bir insanın zayıflamak için o kadar çok nedeni var ki... 32 yaşındayım boyum 165 başlangıç kilom 89.9 du şuanda 69.9 uum:)2 yaşında bir kızım var ..
kendimi hiç güzel hissetmiyordum. üzerime uygun kıyafet bulamıyordum. artık süslenmek bile istemiyordum. her gören ne kadar şişmişsin diyodu. bi sabah eşime artık zayıf olmak istiyorum lutfen mide ameliyatı olmama izin ver çünkü ben çok iradesizim ve yemeyi kesemiyorum diye ağladım.. kıyamam oda hemen o gün araştırmaya başlamış. akşam bana eğer mide ameliyatı olursan 2 hafta sıvı en az 1 ay püre yemek zorundasın dedi. üstüne bide 6 ay hamurişi, makarna, pilav vs yasak dedi. şöyle bi düşündüm ve ben bunları bu kadar süre yaparsam zaten zayıflarım dedim ve hemen o akşam rejime başladım :)
artık zayıf bir eş ve zayıf bir anne olmak istiyordum. gidip bi spor salonuna yazıldım haftanın 3 günü 1 saat pilates yaptım. hala devam ediyorum. ramazana kadar devam edip sonrasında evde pilates yapmaya başlıcam.
diyetleri araştırdım ve en iyisinin karatay olduğuna karar verdim. haa şunuda söyleyeyim karatay diyetini tam anlamıyla yapmıyorum.
Günde 2 öğün yiyorum akşam 7den sonra bişe yemiyorum. ekmeği, hamurişini, tatlıyı, makarnayı, pilavı ve abur cuburu şimdilik hayatımdan çıkardım. istediğim kiloya ulaşınca kendime arada kaçamak yapıcağıma dair söz verdim:)
Eğer bana katılmak isteyen olursa kapım sonuna kadar açık:) Ayrıca yazımı sonuna kadar okuyan herkese teşekkür ederim