- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi carpediem435
Merhaba bende bir kaç yıl önce 15 kilo verip, kilo vermenin sarhoşluğu ile ( tabiki aç gözlülüğümün de katkısı çok) şımarıp geriye 20 kilo almış biriyim
Bugün tartıldım 82 kiloyumBoy 165, yaş 36
Kilo vermek istiyorum bugün yürüyüşe başlamaya karar verdim, motivasyon için konuyu takip edeceğim.
Herkese başarılar diliyorum
Evet, başarabilirizah o açgözlülüğümüzama çok güzel ders oldu. bir kere verdik tekrar yapabiliriz.
Cnm 90 dan 64 e nasil düstün? Kac ay sürdü? Konunu okuyunca seni kendime yakin buldum. Benim oglusumda bakicidaydi simdi aldim krese verdim benimkide subatta 3 yasina girecek. Oglusuma zayif bi anne olmak istiyorum. Su fazlaliklarimi üstümden atip rahat bir nefes almak istiyorum.arkadaşlar bayadır giremiyordum. evet 90 kilodan 64 kiloya düştüm kısa bir sürede... şuan 17 kilosunu geri almış bulunuyorum... şuan 81 kiloyum.. ama bunun sebebi benim aç gözlülüğüm.
Bu sefer dahada kararlıyım kilo verme konusunda ve geri almayacağım.. Bir daha bu hatayı yapmayacağım... Yemeklere saldırmayacağım...
Hatta bu sefer diyetisyen kontrolünde vericem bütün kiloları düzenli bir şekilde yediklerimi yazıcam..
isteyen olursa diyet listemide paylaşırım. ve başardığım zaman resmimide paylaşıcam.
her çarşamba kontrolüm var. bakalım neler olacak..
Cnm 90 dan 64 e nasil düstün? Kac ay sürdü? Konunu okuyunca seni kendime yakin buldum. Benim oglusumda bakicidaydi simdi aldim krese verdim benimkide subatta 3 yasina girecek. Oglusuma zayif bi anne olmak istiyorum. Su fazlaliklarimi üstümden atip rahat bir nefes almak istiyorum.
dün iyiydim fazla yemedim.su akşamları boğazımı kapatamıyorum .
bana iştah kesici bişey ler lazımda yok işte
Bende dogum gununden dolayi 2 gun sacmaladim :/ son 2 gundur iyiyim gayet 3 ogun yiyorum azar azar. Gec kalktigm icin ara ogun yapmiyorum. Suan 72.5im devamm.
oooooo burası süpermiş...herkes düzenli şekilde yazmaya devam ederse çok güzel motive olur bence...takipteyim..
son birkaç sayfayı okuyunca bende merak ettim..baktım yarın çarşamba..teşekkürler tatlım. yarın güncel kilo bildirimimi yapıcam. 2. hafta merakla bekliyorum
71.4 ciktm bu sabah. Haftada bi tartiliym diyorum ama dayanamiyorum. :)aynen canım devam 6 lı rakamlara az kalmış
Süper, tebrik ederim2. HAFTA: 78.8 (-900 gr) (toplamda -2.400gr)
Süper, tebrik ederim
Benim tartı günüm yarın ama zor tutuyorum kendimi
Günaydınnnnncanım dayan diyicem ama bende dayanamayıp ara ara tartılan biriyim