3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

78 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum canim. Boyum 1.62 yasim 21
Sen?

Şuan 73 kiloyum boyum 165 bende 55 kilo olmak istiyorum. senin yaş avantajın var benden çok daha hızlı verebilirsin.. ben 32 yaşındayım.
64 kiloya kadar düşmüştüm.. ama birden rehavete kapılıp saldırdım abur cubura ve ekmeğe..
çok sıkı bir diyet yapma taraftarı değilim ama sıkı bir spor yapmayı düşünüyorum..
yediklerimi biraz azaltıp, ıvır zıvırları çok çok aza indirip akşam 7 den sonra kesinlikle hiçbir şey yememeyi planlıyorum :KK66:

sen nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?

Şuan 73 kiloyum boyum 165 bende 55 kilo olmak istiyorum. senin yaş avantajın var benden çok daha hızlı verebilirsin.. ben 32 yaşındayım.
64 kiloya kadar düşmüştüm.. ama birden rehavete kapılıp saldırdım abur cubura ve ekmeğe..
çok sıkı bir diyet yapma taraftarı değilim ama sıkı bir spor yapmayı düşünüyorum..
yediklerimi biraz azaltıp, ıvır zıvırları çok çok aza indirip akşam 7 den sonra kesinlikle hiçbir şey yememeyi planlıyorum :KK66:

sen nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?

Canim ben henuz baslamadim malesef cunku motivem eksik baya ama kafamda bi plan var. Sabah cok saglam cok doyurucu bi kahvalti yapmam lazim yoksa acken kafama ders falan girmiyo. Oglen izgara et, salata, ayran aksam corba, sebze yemegi, yogurt. Aralarda meyve, kuruyemis falan. Sence nasil? Bide sen nasil bi diyete yapiyosun?

Canim ben henuz baslamadim malesef cunku motivem eksik baya ama kafamda bi plan var. Sabah cok saglam cok doyurucu bi kahvalti yapmam lazim yoksa acken kafama ders falan girmiyo. Oglen izgara et, salata, ayran aksam corba, sebze yemegi, yogurt. Aralarda meyve, kuruyemis falan. Sence nasil? Bide sen nasil bi diyete yapiyosun?

Bence gayet sağlıklı canım. ben karatayla 90 dan 64 e düşmüştüm kısa sürede ama sonrasında ramazanda pideye saldırdım resmen :KK70: o yüzden çok sıkı bir diyet yapmayacağım. sabahları sıkı bir kahvaltı, öğlenleri akşam yemeği gibi yiyip, akşamda yoğurt veya meyve veya çorba vs geçiştirmeyi düşünüyorum canım.. bide ekmeği sadece sabah yemeyi düşünüyorum. tabi 7 den sonra bişe yok ve en az 2,5 litre su..

motivasyon eksikliği bende de vardı ama 2 gündür durduruyorum kendimi.. yoksa kilolar yine alıp başını gidecek :KK43:

Bence gayet sağlıklı canım. ben karatayla 90 dan 64 e düşmüştüm kısa sürede ama sonrasında ramazanda pideye saldırdım resmen :KK70: o yüzden çok sıkı bir diyet yapmayacağım. sabahları sıkı bir kahvaltı, öğlenleri akşam yemeği gibi yiyip, akşamda yoğurt veya meyve veya çorba vs geçiştirmeyi düşünüyorum canım.. bide ekmeği sadece sabah yemeyi düşünüyorum. tabi 7 den sonra bişe yok ve en az 2,5 litre su..

motivasyon eksikliği bende de vardı ama 2 gündür durduruyorum kendimi.. yoksa kilolar yine alıp başını gidecek :KK43:

Aslinda mantikli bende senin gibi oglen iyi yeyip aksami hafif gecirwbilirim. Motive olmamiz lazim yaa

boşladım abarttım resmen yine yemek olayını.. şimdi sporumu yaptım.
şu andan itibaren yediklerime dikkat etmeye başlıyorum çünkü bende incecik bir bayan olmak istiyorum. :KK43:

carpediem435 carpediem435 açtığın başlığı ilk sayfasından itibaren okumaya başladım... ilk 6-7 sayfayı büyük bi keyifle okudum ve gösterdiğin iradeye hayran kaldım...sonra son sayfalara atladım direk ve yarı yolda iplerin koptuğunu görünce çok üzüldüm ve hayal kırıklığı yaşadım.. :KK43: Acaba kaç kilo daha verdi bu zamana kadar derken birde ne göreyimm....:KK42:
birçok kişiye ilham kaynağı oldun bence burada ve iradenle örnek teşkil ediyorsun...lütfen toparlan ve aynen disiplinle devam et kaldığın yerden...:KK66: hatta bende seninle vermem gereken 7-8 kiloyu versem daha bi süper olur dimi...:KK39:
Hadi bakalım...aynı azimle devam...:KK5:

artık defter tutuyorum kızlar ne yiyiyorsam ne içiyorsam yazıyorum .bugünden itibaren daha dikkat edeceğimm inşallah ,bir süredir boşlamıştım o_O bu menum de pek iç açıcı değil belki ama yarın daha iyi bir menü ile gelceğim inşalahHoppa

sabah
yeşil çay ,1 bardak
yumurta ,3 tane (iki tam biri sadece beyazı)
domates,1 tane
kepekli ekmek,2 dilim
zeytin, peynir

ara öğün
muz,2 tane

aksam( saat 16:00)
ıspanak yemeği,3kaşık
yoğurt,3kaşık
bulgur pilavı,3 kaşık

saat 18:00
türk kahvesi (orta)
patlamış mısır

(2 lt su)

carpediem435 carpediem435 Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz. ßende şuan kilo vermeye çalışıyorum. 1.57 boyum 63 kiloyum. Kortizon kullandıktan sonra 20kg aldım inan nasıl aldığımı anlamadım bile. Şimdi oyle kolaylıkla asla kilo veremiyorum. hergün üstüne ekleniyor diyebilirim :110:

Merhaba kızlar bende diyete karar veriyorum sonra hemen bozuyorum ne yapmalıyım bu kadar iradesiz olmamalıyım yasa:KK43:(

carpediem435 carpediem435 Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz. ßende şuan kilo vermeye çalışıyorum. 1.57 boyum 63 kiloyum. Kortizon kullandıktan sonra 20kg aldım inan nasıl aldığımı anlamadım bile. Şimdi oyle kolaylıkla asla kilo veremiyorum. hergün üstüne ekleniyor diyebilirim :110:
konu sahibi yok sanirim . benim sayfama gelormisinz beraber kg verelim :)

Platesi evde yapmistim 3 hafta etkisini gormustum acaba salona yazilmam lazim mi ? bana da anlatirmisiniz acil kilo vermem lazim

Ben de 63 kiloyum 50 olmak istiyorum.. boyum 163.karatay diyeti banada mantikli geliyor ekmek yok ve yemek yiyorsun yine denemeli miyim?

X