- 14 Mayıs 2016
- 464
- 718
- 37
- Konu Sahibi carpediem435
Ben varim canim
Hoşgeldin canım.. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur. Kilolu olup ta mutluyum diyen insan yalan söylüyordur..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varim canim
Ben varim canim
Hoşgeldin canım.. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur. Kilolu olup ta mutluyum diyen insan yalan söylüyordur..
Kaç kilosun canım kaç kilo olmak istiyorsun
78 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum canim. Boyum 1.62 yasim 21
Sen?
Şuan 73 kiloyum boyum 165 bende 55 kilo olmak istiyorum. senin yaş avantajın var benden çok daha hızlı verebilirsin.. ben 32 yaşındayım.
64 kiloya kadar düşmüştüm.. ama birden rehavete kapılıp saldırdım abur cubura ve ekmeğe..
çok sıkı bir diyet yapma taraftarı değilim ama sıkı bir spor yapmayı düşünüyorum..
yediklerimi biraz azaltıp, ıvır zıvırları çok çok aza indirip akşam 7 den sonra kesinlikle hiçbir şey yememeyi planlıyorum
sen nasıl bir diyet ve spor programı uyguluyorsun?
Canim ben henuz baslamadim malesef cunku motivem eksik baya ama kafamda bi plan var. Sabah cok saglam cok doyurucu bi kahvalti yapmam lazim yoksa acken kafama ders falan girmiyo. Oglen izgara et, salata, ayran aksam corba, sebze yemegi, yogurt. Aralarda meyve, kuruyemis falan. Sence nasil? Bide sen nasil bi diyete yapiyosun?
Bence gayet sağlıklı canım. ben karatayla 90 dan 64 e düşmüştüm kısa sürede ama sonrasında ramazanda pideye saldırdım resmen o yüzden çok sıkı bir diyet yapmayacağım. sabahları sıkı bir kahvaltı, öğlenleri akşam yemeği gibi yiyip, akşamda yoğurt veya meyve veya çorba vs geçiştirmeyi düşünüyorum canım.. bide ekmeği sadece sabah yemeyi düşünüyorum. tabi 7 den sonra bişe yok ve en az 2,5 litre su..
motivasyon eksikliği bende de vardı ama 2 gündür durduruyorum kendimi.. yoksa kilolar yine alıp başını gidecek
Aslinda mantikli bende senin gibi oglen iyi yeyip aksami hafif gecirwbilirim. Motive olmamiz lazim yaa
Senle biraz benziyoruz :) benime yaşım 23 boyum1.63 kilom 75 bende 81 dim verdim biraz.78 kiloyum 55 kilo olmak istiyorum canim. Boyum 1.62 yasim 21
Sen?
Merhaba kızlar bende diyete karar veriyorum sonra hemen bozuyorum ne yapmalıyım bu kadar iradesiz olmamalıyım yasa(
konu sahibi yok sanirim . benim sayfama gelormisinz beraber kg verelim :)carpediem435 Maşallah çok güzel kilo vermişsiniz. ßende şuan kilo vermeye çalışıyorum. 1.57 boyum 63 kiloyum. Kortizon kullandıktan sonra 20kg aldım inan nasıl aldığımı anlamadım bile. Şimdi oyle kolaylıkla asla kilo veremiyorum. hergün üstüne ekleniyor diyebilirim
Sayfanızı nasıl bulucam yeniyim forumda maalesef tam bilemiyorum :)konu sahibi yok sanirim . benim sayfama gelormisinz beraber kg verelim :)
link atayim canim msjlarda bakSayfanızı nasıl bulucam yeniyim forumda maalesef tam bilemiyorum :)