3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

Lahana

Lahana diyeti uyguladim o sekilde kilo verdim Haftada 3,5 kilo.. Sonra zaten metobolizma hizlaniyor diyetle Ve Sporla gidiyor kilolar Ama Benimki durdu 79 Dan 68 e indim 2 ay takili kaldim vucudu sasirtmak lazim arayis icerdindeyim isvec yapacaktim karatayi bilmiyorum aksam 5 Ten sonra yememekte Cazip geliyor Ama simdilik Bazen 6 oluyor aksam yemegi ... Guzel deneyimleri olan paylasabilirmi... Keske biraz daha kalabalik olsaydik :KK43:
Canm nasl dayanabildin tadına miden bulanmiyomuydu? Vee sadece 1 hafta mi yaptın ..nasıl yaptıysam tarifini verirmisin

Canm nasl dayanabildin tadına miden bulanmiyomuydu? Vee sadece 1 hafta mi yaptın ..nasıl yaptıysam tarifini verirmisin

hayir aksine tadi guzel bile geliyordu.. sadece surekli bununla beslenmek zor
corba icin buyuk bir tencere gerekli corbayi 2-3 gun tuktebilirsin ve gunde ne kadar cok yersen o kadar faydasi var..
1 lahana kereviz sapi birkac tane 1 demet maydanoz 6 adet sogan 6 domates 1 bas sarmisak ..baharat olarak bol aci karabiber kirmizibiber zencefil kimyon hepsinden cay kasigi ...
Lahana Diyeti Yapılışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün Lahana Diyeti
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün Lahana Diyeti
300 gr. kırmızı et, 6 tane Domates, özel çorba
6. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün Lahana Diyeti
Esmer Pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve su

Menüm
Sabah:2 yumurta
Biber domates salatalık
1 bardak fındık
10 zeytin peynir

Akşam 17:00 de
Bir kase yopurt doyasıya kadar mercimek köftesi
18 de sütlü şekersiz türk kahvesi
Spor:1 saat eliptik
Su:2 lt

Su 2 lt az mı ?? Acaba abla

hayir aksine tadi guzel bile geliyordu.. sadece surekli bununla beslenmek zor
corba icin buyuk bir tencere gerekli corbayi 2-3 gun tuktebilirsin ve gunde ne kadar cok yersen o kadar faydasi var..
1 lahana kereviz sapi birkac tane 1 demet maydanoz 6 adet sogan 6 domates 1 bas sarmisak ..baharat olarak bol aci karabiber kirmizibiber zencefil kimyon hepsinden cay kasigi ...
Lahana Diyeti Yapılışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.
1. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün Lahana Diyeti
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün Lahana Diyeti
300 gr. kırmızı et, 6 tane Domates, özel çorba
6. gün Lahana Diyeti
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün Lahana Diyeti
Esmer Pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve su

Gunaydin canm Sadece bi hafta mi yaptın .ayrıca kereviz koymasam olur mu çünkü başka bi tarifte yoktu

Menüm
Sabah:2 yumurta
Biber domates salatalık
1 bardak fındık
10 zeytin peynir

Akşam 17:00 de
Bir kase yopurt doyasıya kadar mercimek köftesi
18 de sütlü şekersiz türk kahvesi
Spor:1 saat eliptik
Su:2 lt

Su 2 lt az mı ?? Acaba abla

2 litre su için az diyemem canım ama biraz daha arttırmaya çalış suyu. ben doyana kadar mercimek köftesine takıldım :KK70: keşke tabağına sayılı koysaydın.. ben korkudan mercimek köftesi yapamıyorum hiç dayanamam çünkü :KK70:

kereviz etkinliğini arttırıyo sanırım canım ama konmasada olur diye biliyorum. kuzenim lahana diyetiyle haftada 5,5 kilo verdi.. ben yapamıyorum bu şekilde olan diyetleri. çok ağır geliyo bana
Ayyyy evett canm ablacım banada öyle oluyo midem bulaniyo ... Sabah 1 saat yürüyüş yaptım .sonra 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber marul
4 zeytin 2ince dilim kepek ekmeği
Veeee yeşil cayımi da içtim şimdi su içmeye baslicam öğlene kadar 1 5 litre tuketicem .. Akşama kadar 3 olur inşallah

Ayyyy evett canm ablacım banada öyle oluyo midem bulaniyo ... Sabah 1 saat yürüyüş yaptım .sonra 1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık biber marul
4 zeytin 2ince dilim kepek ekmeği
Veeee yeşil cayımi da içtim şimdi su içmeye baslicam öğlene kadar 1 5 litre tuketicem .. Akşama kadar 3 olur inşallah

tebrikler canım... bende sporumu yaptım geldim. birazdan işe gitcem :KK43: ben öğlenleri sadece şekersiz kahve ve yeşil çay içiyorum

Bence lahana diyetiinden daha cazip geliyo .. İnan sadece su diyeti yapmaya raziyim lahanadansa :mad: veee şimdiye kadar tam diyete uymamama rağmen 3 4 kilo attm:halay:

çok güzel kilolar vereceksin canım lahanaya vs gerek yok dikkat etsen yeter. diyetten soğutma sakın kendini. ben lahanayı çok sevmeme rağmen bana bile hiç cazip gelmiyo. bide ben bazı haftalarda akşamları 1 kase çorba, 2 kaşık yoğurt ve bol salata yiyodum çok güzel kilolar verdim

Kızlarr nasılsınız? Dün hiç uğrayamadım.sabah erkenden çıktım evden akşamda geç saatte geldim.yorgunluktan uyudum hemen.
Sabah alternatifim olmadığı için kaşarlı kepekli bi tost yedim.onca zaman sonra ekmek yemek beni çok rahatsız etti.gün boyu şiş gezdim.

Akşamda haşlanmış tavuk göğsü ve salata yedim.

tebrikler canım... bende sporumu yaptım geldim. birazdan işe gitcem :KK43: ben öğlenleri sadece şekersiz kahve ve yeşil çay içiyorum
İnanır mısın ablacım ben eskiden bayağı bi yiyiyomusum onu anladım inan şimdi canm bisey cekmiyo ... Eşim çok zayıf çok sık ve az yemek yer gece saat 10- 11 de yemek yaptığım zamanlar oluyor eee mecburen bende yiyiyodum... Ama artk son 2 haftadır 7 den sonra hiç bisey demiyorum... Veee inanılmaz sonuç 3 kilo uçtu bile

:halay::halay::halay::halay::halay:
çok güzel kilolar vereceksin canım lahanaya vs gerek yok dikkat etsen yeter. diyetten soğutma sakın kendini. ben lahanayı çok sevmeme rağmen bana bile hiç cazip gelmiyo. bide ben bazı haftalarda akşamları 1 kase çorba, 2 kaşık yoğurt ve bol salata yiyodum çok güzel kilolar verdim
Aynen ablam bu defa çok kararliyim gerçekten verecem artk bütün fazlaliklari mi... Bu arada tatlıyı hemen her gece yerdim ... Esimle tatlıya yok diyemiyoruz ...tabi kendisi çok cılız 180 boyunda 66 kilo ... Tatlı ona yaramıyor tabi sanki o yiyiyo ben aliyom kilolari... Neyse artık tatlı ihtiyacı bile duymuyom... Veee beni şimdiden havalara ucuransa herkesin kilo verdigimi farketmesi ... Muhteşem bi duygu ....

2 litre su için az diyemem canım ama biraz daha arttırmaya çalış suyu. ben doyana kadar mercimek köftesine takıldım :KK70: keşke tabağına sayılı koysaydın.. ben korkudan mercimek köftesi yapamıyorum hiç dayanamam çünkü :KK70:
abla ben tam olarak kat
ratayı yamaya çalışıyorum vucut aç kalınca kıtlık oluşturabiliyor 2 öğün yapıp akşam yemeğini erken saatee çekip tıka basa değil ama doyduğumu hissedisiye kadar yiyorum zagten çok yemeğe dükün biri değilim 10 tane falan yedim ama abla senin 4 kaşık çok az geliyor sanki karaty kalıcı bir diyet biraz hızlı verince acaba normal beslenme sürece ne olur ben yaklaşık 6...7...hatta 8 ay dahi sürebilir vermeyi düşünüyorum

X