3 ayda 20 kilo verdim :) kaldı 14 kilo :)

sabah :10 da 2 yumurta tereyağında kırılmış
2 biber domates salatalık
bir çay bardağı fındık
bir bardak süt çok az doğal bal kattım
peynir ve 12 zeytin

ara:16 da bir kase yoğurt içine bir avuç küçük kabak çekirdeği ve bir salatalık

akşam 18.50 dee 1 tabak tarhana
bir tabak yoğurtlu kırmızı lahana

spor:1 saat eliptik yapılacak
su:1 lt içildi 2 ye tamamlanacak

sibelcik abla ve carpediem abla ne olur menülerim de bir yalnış görürseniz hemen uyarın ...ayrıca pazartesiden beri sor yapıyorum ara vermeden yapmam da bir sıkıntı olur mu pazartesiye az kaldı mücadeleye devam ediyorum....23 ünde diyete başladım mahlesef salı günü gece uyanırken uyku sersemliğyle nefsime yenilip üç eti çin ve bir portakallı soda
içtim her gün spor yaparak telafi yapmaya çalışıyorum suyuda 2.5 çıkarıcam haftaya bayrama tam tamına 40 gün var hep beraber 6...7 kilodan kurtuluruz inşALLAH

sabah :10 da 2 yumurta tereyağında kırılmış
2 biber domates salatalık
bir çay bardağı fındık
bir bardak süt çok az doğal bal kattım
peynir ve 12 zeytin

ara:16 da bir kase yoğurt içine bir avuç küçük kabak çekirdeği ve bir salatalık

akşam 18.50 dee 1 tabak tarhana
bir tabak yoğurtlu kırmızı lahana

spor:1 saat eliptik yapılacak
su:1 lt içildi 2 ye tamamlanacak

sibelcik abla ve carpediem abla ne olur menülerim de bir yalnış görürseniz hemen uyarın ...ayrıca pazartesiden beri sor yapıyorum ara vermeden yapmam da bir sıkıntı olur mu pazartesiye az kaldı mücadeleye devam ediyorum....23 ünde diyete başladım mahlesef salı günü gece uyanırken uyku sersemliğyle nefsime yenilip üç eti çin ve bir portakallı soda
içtim her gün spor yaparak telafi yapmaya çalışıyorum suyuda 2.5 çıkarıcam haftaya bayrama tam tamına 40 gün var hep beraber 6...7 kilodan kurtuluruz inşALLAH
Canım memün kusursuz bence.ama o gece kaçamağı iyi olmamış. Dikkat et ona.emek veriyosun karşılığını alamazsan motivasyonun düşer

Sabah 11
2 haş.yumurta.peynir
4 zeytin.2 ceviz.domates

14.00 4 kaşık yoğurt

18.00
8 kaşık fırında patlıcan biber
1 kase yoğurt.salata

2 litre su. 2.5 olacak yatana kadar
45 dk tempolu yürüyüş

Canım memün kusursuz bence.ama o gece kaçamağı iyi olmamış. Dikkat et ona.emek veriyosun karşılığını alamazsan motivasyonun düşer
sibel abla karatay ilk ilk ay kaçamak yaptınız mı ve kaç kilo verdiniz ??ilk a5 bende dikkat ediyorum ve edeceğim verdikçe kilo motivasyon um artar inş:)

sibel abla karatay ilk ilk ay kaçamak yaptınız mı ve kaç kilo verdiniz ??ilk a5 bende dikkat ediyorum ve edeceğim verdikçe kilo motivasyon um artar inş:)
Canım ben ilk aylar malesef kaçamak yaptım.onun için tavsiye etmiyorum zaten.yapmasaydım daha fazla kilo vermiş olabilirdim.2 aya yakın hiç kaçamak yapmıyorum

Canım hakkaten kimse uğramamış.başta baya güzeldi hareketli geçiyodu.inş gelirler yine.gelen olmazsa cuma zayıflama takımlarından birine girmeni tavsiye ederim.
Evet canm yaaaa ne güzel gidiyoduk işte .... Neden kimse ugramiyo artk .... Gelin kızlar yaaaa bakın 4 kilo verdim ben sizinle tekrar almak istemiyorum ... Nolun gelin beraber zayıflayalim

merhaba kizlar bende 95 kilodan 74 e kadar dustum.74-79 arasinda gidip gelirken 7 aydir kitliktan cikmis gibi yedigimden 87 oldum tekrar baslamasan yeniden 95 i gorecegim kesin. bir diyet gunlugu acmak istemistim ama bu topikte yazanlar bana cok samimi ve icten geldi eger kabul ederseniz 86 dan düșüș gunlerimi burada gecirmek istiyorum :)

merhaba kizlar bende 95 kilodan 74 e kadar dustum.74-79 arasinda gidip gelirken 7 aydir kitliktan cikmis gibi yedigimden 87 oldum tekrar baslamasan yeniden 95 i gorecegim kesin. bir diyet gunlugu acmak istemistim ama bu topikte yazanlar bana cok samimi ve icten geldi eger kabul ederseniz 86 dan düșüș gunlerimi burada gecirmek istiyorum :)

hoşgeldin cnm.. bildirimlerini yaparsan eklerim senide

X