28 gün beyaz detox

Bende katılıyımmı
Ama tam anlamadım ne yıyecemi tam olarak

Ysaklar dışında kalanları yiyebilirsin canım. Hışgeldin

Anka canım beni yaz sabah 70.9 geldim
Süpersin
Anka kuzum 21 gün değil miydi şekersiz yaşam?

1 hafta daha mı uzadı :)

gerçi 21 i yaptım da, 21 olsa 28 de olur zaten.
Canım sonraki 1 hafta da birbirimizi kontrol edelim hemen saldırmayalım diye yavaş yavaş geçelim yasaklara geçmek istersek.
üzüm,erik,kayısı gibi kuru meyveler yasak mı bu oruçta

Serbest ama çok yenmeyecek. Dozunda kalsın

Anka napiyoz simdi baslangic kilosunu baslangic tarihini yazip ilk sayfaya ilistirelim bence

Benim iyi gidiyo :) suyuna 1 cubuk tarcin koy sekerli bise istemez canin ben oyle yaptim :)
Ben hep koyarım zaten. Tarçın limon dereotu maydanoz karanfil hangisi varsa elimin altında atarım. Sade su içemiyorum

Kizlarrr bu mesajin altina herkes kilosunu ve baslangic tarihini yazsin bakalim.

Rzgrece 12 Subat - ?? Kilo

Ben hep koyarım zaten. Tarçın limon dereotu maydanoz karanfil hangisi varsa elimin altında atarım. Sade su içemiyorum
Bende gecen hafta hepsini koyuyodmvbu hafta sade tarcinli icicm :) ben bugun tartilamadim annemdeyim cnku yarin sabah tartilirim artik

Kizlarrr bu mesajin altina herkes kilosunu ve baslangic tarihini yazsin bakalim.

Rzgrece 12 Subat - ?? Kilo
Başlangıç tarihi bu gün canım. 28 gün sonra kaptırım konuyu. 1-2 ay sonra yine açarız belki.

Bende gecen hafta hepsini koyuyodmvbu hafta sade tarcinli icicm :) ben bugun tartilamadim annemdeyim cnku yarin sabah tartilirim artik
Ben gece hiç uyumadım ödem çıkar diye tartılmaya korktum. Dünden de baya artıydıö zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…