Cok karisti o is ya. Biraz durulsun ortalik yine konusulur acilir takim. Suan hersey cok taze. Bende uzuldum takimin kapanmasina. Okadar kisi okadar emek...Çok ilginç dün çocukların uyuyacağı tuttu ben ekşın olsun diye oturdum
Yazdım ya gece malum yerde baya kafama taktım ben bişey de yapamadık
Ilk bi kac gun normal cnm ama pes etmek yoookkbenim ilk günüm fena gitmiyor ama biraz başım ağrıyacak gibi
yok canım ben bunda çok kez başlayıp bıraktım ama bu sefer yapacağım kaçarı yokIlk bi kac gun normal cnm ama pes etmek yoookk
Bende 2 ke baslayip biraktim. Bu sefer kararliyim insallahyok canım ben bunda çok kez başlayıp bıraktım ama bu sefer yapacağım kaçarı yok
Ben varım inşallah
Hoşbulduuuukkk canıminşallah devam ederim denicem
Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Komple tövbekar mı olmak lazım başkan?
Bende varım alın beni aranıza
Ben varımAnka kaptanım, liste düzenleyelim bence.
Ya inanmazsın listeye girdiğim hafta sana yazacaktım; artık şekersiz hayata geri dönsek mi diye
Cok cazipama ya kacamak yaparsammm . Kendime cokta guvenemedim simdi
Profil resmine bayıldım ahahhahaha o ne öyle yaaa seksi mı bu fotodaki hatun şimdi
Anka kaptanim bende geldim
Amaaaaan neyse ne koşulları şartları belirt bende katılacağım 28 gün dayanacağım inşallah.... gerçi benim koca beni deli gibi zorlar ama olsundu deneyecekdi
hadi kizlaaarr yazin kilolarinizi bidaha 28 gun sonra yazarsinizBen de varim
Yaaa arada bozarsakhadi kizlaaarr yazin kilolarinizi bidaha 28 gun sonra yazarsiniz
hadi kizlaaarr yazin kilolarinizi bidaha 28 gun sonra yazarsiniz
aaaa oldu mu simdi :) sagol❤Yaaa arada bozarsak
Ben vazgeçiyom size kolay gelsin başarılar
Çok pis gaza geldim şimdiaaaa oldu mu simdi :) sagol❤
Heh boyleee.. bu zamana kadar yedikde noldu. 28 gun dayan zaten sonra aklina bile gelmicekÇok pis gaza geldim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?