• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 gün beyaz detox

evet arkadaşlar instagramda sık yapılan beyaz detoks veya diğer adıyla şeker orucunu beraber yapmaya var mısınız??? Daha önce denemelerim oldu ama illa bi yerde kaçamak yaptım ama bu sefer kesin kararlıyım 28 günü tamamlayacağım. Daha sonra belki de uzatırız hep beraber. Hadi bakalım kimler eşlik edecek bana :halay: katılacaklar beden ölçülerini ve kilolarını yazsın kızlar 28 günde kim ne kadar fark edecek bakalım :halay:

Neden 28 gün. 21 günde vücut alışır diyorlar. 21 günde alışacak son 1 hafta da birbirimizi kontrol edeceğiz :halay:

İşte yasaklar ve serbestler

Gelelim programa, buyrun 28 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol

Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Bende katılıyımmı
Ama tam anlamadım ne yıyecemi tam olarak

Anka Anka kuzum 21 gün değil miydi şekersiz yaşam?

1 hafta daha mı uzadı :)

gerçi 21 i yaptım da, 21 olsa 28 de olur zaten.

Bende katilmak isterim alim varsa hala

Hoşgeldiniz kızlarrrr nasıl geçiyor ilk günümüz. Ben daha yeni khbaltı yapacağım. Baya acıkmışım.

şu an gayet iyi bu orucu hep yapmak istemişimdir ama hep erteliyordum inşallah bu sefer yapacağım sadık kalacağım

Benim de çok girişimim oldu ama hep yarım bıraktım inşallah bu sefer başaracağım sizinle:halay:

Hoşgeldiniz kızlarrrr nasıl geçiyor ilk günümüz. Ben daha yeni khbaltı yapacağım. Baya acıkmışım.

ben öğle yemeğimi bile yedim kız kahvaltı mı kalır bu saate :KK48:

türkiyedesin sen dimi? onu atlamayayım :KK48:

ben öğle yemeğimi bile yedim kız kahvaltı mı kalır bu saate :KK48:

türkiyedesin sen dimi? onu atlamayayım :KK48:
Evet canım türkiyedeyim. Klmaz normalde de bu gün kaldı işte. Normalde 6-7 gibi yaparım kahvaltımı :-)

2 yunurta ve 30 ml sütle omlet yaptım. Yanında 1 kk kadar peynir yedim. Doydum mu hayır doydum diye telkin gönderiyorum :-)

Back