- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Komple tövbekar mı olmak lazım başkan?
Yok arada tonbalığı da yiyorum, peynirim de var.Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Haftada 1-2 diyet kola ve 1-2 yulaf kepeği/ yulaf ezmesi hovardalığım var.
Hoşgeldin canımmmm 28 gün hemen geçecek bakBende varım alın beni aranıza
Ben varımAnka kaptanım, liste düzenleyelim bence.
Ya inanmazsın listeye girdiğim hafta sana yazacaktım; artık şekersiz hayata geri dönsek mi diye
Yapmaaaaa işte 28 gün sık dişiniCok cazipama ya kacamak yaparsammm . Kendime cokta guvenemedim simdi
Yok arada tonbalığı da yiyorum, peynirim de var.
O da paketli sonuçta.
Tamamen her şeyi doğal kendimiz mi yapıyoruz yoksa şekeri mi kesiyoruz ?
Profil resmine bayıldım ahahhahaha o ne öyle yaaa seksi mı bu fotodaki hatun şimdiBen de varım ben de
Bize yeterji zayiflamayla ilgili bisey olsun hemen damlarizGünaydın kızlar abooo benim oruç 6. Takımı zayıflatacakbenim takımdan kimse gelmemiş
valla bugun dogum gunum :) kocam supriz yapip masaya pasta getirtmis yemesem ayip olur diye bi dilim yedimYap yap bu gün son kaçamağını yap akşama kadar şeker ye
Şişmanım ama sexiyim diye kendine güvenen bir arkadaşı temsil ediyorProfil resmine bayıldım ahahhahaha o ne öyle yaaa seksi mı bu fotodaki hatun şimdi
Şişmanım ama sexiyim diye kendine güvenen bir arkadaşı temsil ediyor
Sana guveniyoruzzzAmaaaaan neyse ne koşulları şartları belirt bende katılacağım 28 gün dayanacağım inşallah.... gerçi benim koca beni deli gibi zorlar ama olsundu deneyecekdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?