Ben varım inşallah
ahaaa 6.takim geliyo yavas yavasBen de varım ben de
Bozar mıyız hiç kaptanım ayıp ediyosunahaaa 6.takim geliyo yavas yavasorucu bozarsaniz yakarim ciranizi
Gunahi cok buyuk ona gore
Ayy canımm hoşgeldinnnKatılmak isterim bende ama güvenmiyorum kendime
Yap yap bu gün son kaçamağını yap akşama kadar şeker yeBeeeeeeeennnnnnpazartesi baslanmasi iyi olmus yarin son kacamagimida yapim
Yaz beni en basa ankaaaaaaaaa
Bu orucu bozarsam 61 gun kefaret orucu tutarim
Cok pis gaza geldim ha
Ay ben zaten öyle besleniyorumevet arkadaşlar instagramda sık yapılan beyaz detoks veya diğer adıyla şeker orucunu beraber yapmaya var mısınız??? Daha önce denemelerim oldu ama illa bi yerde kaçamak yaptım ama bu sefer kesin kararlıyım 28 günü tamamlayacağım. Daha sonra belki de uzatırız hep beraber. Hadi bakalım kimler eşlik edecek banakatılacaklar beden ölçülerini ve kilolarını yazsın kızlar 28 günde kim ne kadar fark edecek bakalım
Neden 28 gün. 21 günde vücut alışır diyorlar. 21 günde alışacak son 1 hafta da birbirimizi kontrol edeceğiz
İşte yasaklar ve serbestler
Gelelim programa, buyrun 28 gün boyunca yenmeyecekler:
Beyaz un
Şeker
Bal-reçel-pekmez
Pirinç
Patates
Fast food
Cips
Kızartmalar
Çikolata-Dondurma
Kurabiye, Bisküvi, gofret vb zımbırtılar
Hazır gıdalar
Ketçap vs soslar
Aşırı yağlı yiyecekler
Asitli içecekler
Alkol
Tüketilmesi serbest olan yiyecekler :
%100 tam buğday ve tam çavdar ekmekler, tam buğday makarna, bulgur, kurubaklagiller, yulaf
Badem, Fındık, Fıstık, Ceviz abartılmadan serbest
Meyve günde maksimum 2 porsiyon
Et-tavuk-balık-yumurta
Peynir-zeytin
Yoğurt-Laktozsuz veya light süt
Çiğ ve pişmiş sebzeler
Kurubaklagiller (max.haftada 1-2)
Ay ben zaten öyle besleniyorum
diye şımarıyormuşum
evet bende çoğunu yemiyorum zaten sadece patates ve pirinç ve makarna biraz zorlar gerisi vız zorlama derken evdekilere yapıyorum ya gözümün önünde nasıl olur bilmiyorum
Ben de yemiyordum ama son zamanlarda ipin ucunu çokk kaçırdım verdiğim kiloları geri almaya başladım. Destek olun işte bana
Hoşbulduuuukkk canımAyy canımm hoşgeldinnn
Özlemişim seni görünce duygulandım
Yapalım canım bak çok faydasını göreceksin. 28 gün ne ki göz açıp kapayana kadar geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?