Sen farklı üyelik mi aldın? Tam senin gibi biris vardı burada.o da 26 ydı şimdi 27 olmuştur.h ile başlayan niki vardı.sen osunHepsini elimin tersiyle yittikten sonra mı
e madem elini sallasaniz ellisi daha kirk gün olmus ayrilali..biraz bekleyin, yeniden bekar oldugunuz belli olunca yeniden gelirler zaten. bunca telaş, panik niye?Hepsini elimin tersiyle yittikten sonra mı
Çünkü mahkum edildiğin, sana dayatılan, reva görülen hayatı kabul etmiyorsun içindeki gücü, inancı, özgüveni bulup küllerinden doğuyorsun.Sadece merak ettiğim için soruyorum, boşanmak neden başarı size göre? Evlilik bana göre de başarı değil.
Çok güzel açıklamışsınız. Ben bunlara katılıyorum lakin insanlar layık görmeyip boşanıp sevgisi kalanlar var yada bi duyguyu içinde barındıranlar. Kendimde dahil buradaki bu durumu yaşayan arkadaşların nasıl atlattıklarını soruyorum yada anlamaya çalışıyorum. İnsanlar ayrılırken şükür namazı lokmalar dağıtıyor, ben ayrılırken hala onun çabasını bekleyen biriydim mesela.Çünkü mahkum edildiğin, sana dayatılan, reva görülen hayatı kabul etmiyorsun içindeki gücü, inancı, özgüveni bulup küllerinden doğuyorsun.
Bir çok kadın berbat bir evlilik yaşıyor okuyoruz burada.
Kocası kumar oynuyor, eve bir ekmek parası bırakmıyor,dövüyor, sövüyor, ihanet ediyor, rezilliğin biri bin para.
Kadın dönüp diyor ki ama çocuğum var boşanamam.
Sonra dönüp diyorsun ki ben bunu hak etmiyorum değerliyim, sen beni değersiz hissettirdin diye ben değersiz değilim.
S.tir git hayatımdan diyorsun.
Eğer birikiminde yoksa cebinde 5 kuruş olmadan başa dönüyorsun.
Çocuğuma iyi şartlarda bakmam gerek diyorsun. Tek başına hem çalışıp hem çocuğuna bakıyor, hem para kazanıp, ders,kurs, ödev, mutfak masrafı, fatura hepsine bin türlü fedakarlık ile yetmeye çalışıyorsun.
Kimsenin hakkına göz dikmiyor, onurunla hayata tutunuyorsun. Hem kendini hem çocuğunu koruyorsun. Birde manyak bir ex eş ile uğraşıyorsun bi taraftan, zaten hayat yoruyor diğer taraftan.
Başını yastığa huzurla koyuyorsun. Rahat bir vicdan büyük başarıdır.
Nerden mi biliyorum????
Tek üyeliğim var 27 yalşında olmam başka üyelikler olduğum anlamına mı gelir anlamadımSen farklı üyelik mi aldın? Tam senin gibi biris vardı burada.o da 26 ydı şimdi 27 olmuştur.h ile başlayan niki vardı.sen osun
Çok güzel açıklanmışÇok güzel açıklamışsınız. Ben bunlara katılıyorum lakin insanlar layık görmeyip boşanıp sevgisi kalanlar var yada bi duyguyu içinde barındıranlar. Kendimde dahil buradaki bu durumu yaşayan arkadaşların nasıl atlattıklarını soruyorum yada anlamaya çalışıyorum. İnsanlar ayrılırken şükür namazı lokmalar dağıtıyor, ben ayrılırken hala onun çabasını bekleyen biriydim mesela.
Allah korusun doğru diyorsunuz bu açıdan bakmamıştım bene madem elini sallasaniz ellisi daha kirk gün olmus ayrilali..biraz bekleyin, yeniden bekar oldugunuz belli olunca yeniden gelirler zaten. bunca telaş, panik niye?
onemli olan evlenmek degil, dogru kisiyle evlenmek.
bak seni ogretmen kadar tatilin yok diye, annesi kapali gelin istiyor diye terkedip annecigiyle köyden kiz aramaya giden totoşu hatırla. bu cocuk anasinin gazina gelmeseydi sen onla evlenebilirdin. tum o akrabalar "oh masallah evde kalmadi" derlerdi. ama anasinin agzina bakan- olgunlasamamis - kendi akli olmayan bir adamla yasarken ömrünü tüketirdin.
o yüzden evlenmeye, sevmeye bakma. aklını kullan, olgunlasmis - kendi akli olan - düzgün erkekle evlen
elalemin gazina da gelme. çünkü onlar sana kendinj kotu hissettirdigi surece karsina cikan adam seni maddi manevi sömürmeye niyetli de olsa iki guzel soze kanip kacmadan evlilik trenine atlar, pişman olursun. KKda öyle cok insan var yasi geckin(!) yalniz kadin bulup iki ask sozu, uc bes jest ve evlilik vaadiyle ikna eden, evlendikten sonra altinlarla altina araba cekip esinin maas kartiyla artistlik yapan. boyle giderse oyle bir sansarin da kucagina dusebilirsin. çok dikkat et
Bende öyleydim.Çok güzel açıklamışsınız. Ben bunlara katılıyorum lakin insanlar layık görmeyip boşanıp sevgisi kalanlar var yada bi duyguyu içinde barındıranlar. Kendimde dahil buradaki bu durumu yaşayan arkadaşların nasıl atlattıklarını soruyorum yada anlamaya çalışıyorum. İnsanlar ayrılırken şükür namazı lokmalar dağıtıyor, ben ayrılırken hala onun çabasını bekleyen biriydim mesela.
Bir an önce bende bu kafaya gelsem keşke. Bütünn verilen nasihatler ezberledim resmen neler yaptığını da biliyorum ama içimde oturmayan taşlar var bir türlü tamam diyemiyorum. Resimlere bakınca ağlıyorum çok yakışıyorduk, nasıl yazık etti diyorum.Bende öyleydim.
Son an bile en ufak çaba görmeyi bekledim.
Yani ben ihanete uğradım diye içimde sevgim bitmemişti ki.
Zamanla bana yaşattıkları, tüm haksızlıklar, yalanlar dolanlar, gözünü kırpmadan bana acımasızca davranıyor oluşu. İçimde her şeyi tüketti. Aslında tüketti denemez ona verdiğim tüüümm değeri geri aldım, onu sevmek benim zaafımdı ve bunu kullandı.
Asla ondan vazgeçmem sandı.
Tüm değeri alınca aslında bomboş biriymiş. Ben onu kendi beynimde ve kendi kalbimde bambaşka bir yere koymuşum. Koyduğum yerden alıp çöpe koydum. Zamanla bitti. Hiç bişey yok içimde. Zaten süreç boyunca da hep rezilce davrandı. Tiksindirdi.
Ayrılık mı boşanma mıBir an önce bende bu kafaya gelsem keşke. Bütünn verilen nasihatler ezberledim resmen neler yaptığını da biliyorum ama içimde oturmayan taşlar var bir türlü tamam diyemiyorum. Resimlere bakınca ağlıyorum çok yakışıyorduk, nasıl yazık etti diyorum.
BoşanmaAyrılık mı boşanma mı
Bu senin suçun değil. Yazık etti çünkü yazık etmek istedi. Erkek yeter ki istesin dağ delmeyi biliyorlar. Yaptı çünkü işine gelmedi, yaptı çünkü değer vermedi. İçinde oturmayan taşlar var ise bilki arkandan dönen dolap vardır, sana söylenen yalan vardır. Şu da var insan boşanırken illa ki bir taraf kötü olmak zorunda değil ki. Sadece aynı frekansta değilsiniz. Hayata, sevgiye, evliliğe, birlikteliğe bakışınız aynı değil.Bir an önce bende bu kafaya gelsem keşke. Bütünn verilen nasihatler ezberledim resmen neler yaptığını da biliyorum ama içimde oturmayan taşlar var bir türlü tamam diyemiyorum. Resimlere bakınca ağlıyorum çok yakışıyorduk, nasıl yazık etti diyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun en gönlünüzdeki tüm güzellikler sizi bulsunBoşanma
İlk tanıştığımız zamanlarda ne güzeldi, annesinin etkisi çok buna sebebiyet veren de (eski) eşim oluyor zaten. Dediğiniz gibi zaten yalanları çoktu ailenin. Nasıl böyle bir pisliğe girdik hayret ediyorum bazen.Bu senin suçun değil. Yazık etti çünkü yazık etmek istedi. Erkek yeter ki istesin dağ delmeyi biliyorlar. Yaptı çünkü işine gelmedi, yaptı çünkü değer vermedi. İçinde oturmayan taşlar var ise bilki arkandan dönen dolap vardır, sana söylenen yalan vardır. Şu da var insan boşanırken illa ki bir taraf kötü olmak zorunda değil ki. Sadece aynı frekansta değilsiniz. Hayata, sevgiye, evliliğe, birlikteliğe bakışınız aynı değil.
Olanı olduğu gibi kabullenmek lazım. Arkana bakma, ararsa açma, dönerse kabul etme. Hiç bir şey düzelmiş olmayacak. Unutma evliydin ve sen bunu denedin. Allah karşına seni hak eden birisini çıkarsın.İlk tanıştığımız zamanlarda ne güzeldi, annesinin etkisi çok buna sebebiyet veren de (eski) eşim oluyor zaten. Dediğiniz gibi zaten yalanları çoktu ailenin. Nasıl böyle bir pisliğe girdik hayret ediyorum bazen.
Mahkemeye yakın hepsini engellemiştim hala engelli duruyorlar. Teşekkür ederim sohbetiniz için, inşallah hak eden birisi bu durumu yaşayanlara ve banada nasip eder. Siz peki 2. Evliliğinizi yaptınız mı özel değilse sormak istedim.Olanı olduğu gibi kabullenmek lazım. Arkana bakma, ararsa açma, dönerse kabul etme. Hiç bir şey düzelmiş olmayacak. Unutma evliydin ve sen bunu denedin. Allah karşına seni hak eden birisini çıkarsın.
Hakkınızda hayırlısı olsun en gönlünüzdeki tüm güzellikler sizi bulsun koBoşanma
elimde değil çok üzülüyorum herkesi kıskanıyorum erkek kardeşim evlenecek biri biri nişanlı onların sevgililerine özeniyorum her dediklerini alıyor yapıyor ailem bana bi çiçek bile layık görülmedi erkeklerdenYaşın 27 çok gençsin. Evde kaldın diye saçmalayanları dinleme lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?