27 yaş yalnızlık çevre baskısı

Masmavi85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2017
246
108
103
44
Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef

Ben de 26 sayılırım. Okul bitti sağlık sorunları falan filan daha iş bakıyorum. Şanslı olduğum konu ailem akrabaları hayatımıza pek dahil etmez, o yüzden sınırlarını biliyorlar. Ama yüz versek evde kaldım onlara göre :)
Herkesin zamanı farklı diye düşünüyorum, ki daha yeni adımı falan değiştirdim benim için hayat yeni başlıyor.

Evliliği ve çocuk sahibi olmayı yermek kadar yüceltmek de yanlış. Nasip ne zaman bizi bulursa, ne zaman birine güvenir seversem, birini tanıyınca içim ne zaman rahat ederse o zaman evlenirim. Bu işler zorlamayla olmuyor, zorlayınca rezil rüsva oluyor. Nişanı, sözü, düğünü hepsi ayrı kavgalı kaoslu stresli oluyor. Ne gerek var? Ki sizin işiniz de varmış, bence 30'a kadar stres yapmayalım. 30'dan sonra hala bir ışık yoksa o zaman strese sokarız kendimizi

Kendinizi üzmeyin. Her insan evlenmek zorunda değil ki. karşıma kimse çıkmasaydı da dert etmezdim. Ne herkes evlenmek zorunda ne de çocuk yapmak zorunda. Siz ne zaman isterseniz o zaman olur. İnsanlara ağzının payını verin ki bir daha böyle bir yorum yapma hakkını kendilerinde bulamasınlar. Hayattaki beklentileriniz neden mutlu olduğunuzla ilişki böyle şeyler.. Belki de sadece yalnız kalmaktan hoşlanıyorsunuzdur? Kaldi ki 27 yaş çok genç bir yaş. Okul bitmiş düzen yeni yeni kurulmaya başlanmış. Yolun çok başı bana kalırsa.. He beni sorarsanız bende sizle aynı yaştayım yeni evlendim. Ama karşıma biri çıkmasaydı dert edinmezdim.

Ben hazırım ama karşıma kimse çıkmıyor bulamıyorum herkes nasıl buluyor aklım almıyor

En güzel yaşlarda böyleyim 30 dan sonra nasıl olacak kdkdkdmmf

İşim arabam evim hepsi varda

Ben hazırım ama karşıma kimse çıkmıyor bulamıyorum herkes nasıl buluyor aklım almıyor
Nasip die bisey var ötesi yok kazakmı bu aramayla bulunsun birgun gelecek onu goreceksınız diliniz lal olacak kitlenip kalacaksınız kalbınız ağzınızda atacak mideniz bulanacak falan :) aşk
Yada bi adım atılacak tanıyıp anlaşacaksınız demekki daha adım atıcak biri gelmemıs karşınıza

Bende istiyorum ciddi bi ilişki evlenmek ama benden esirgeniyor bunlar herkese var bana yok

Bende istiyorum ciddi bi ilişki evlenmek ama benden esirgeniyor bunlar herkese var bana yok
Sosyal ortamlara girseniz. Hoşlandığınız bir hobi varsa kursa falan yazılsanız hani sosyalleşebileceğiniz ortamlar yaratsanız. Evde dururken bazen karşınıza çıkmayabilir. Biraz aktif olmak mı lazım acaba

Öyle biri olsa ben adım atarım ama yok herkes evli hastanede çalıştığım

Ayy evlensen de bu sefer niye evlendin de kariyer yapmadın boşuna mı okudun o kadar diyorlar bosver takma kimseyi çıkar karşına daha yaşın o kadar büyük de değil ayrıca, evlenince de başka başka şeyler duyarsın cevrenden hiç takma hayatını yaşa şuan gezebildigin kadar gez rahat rahat harca paranı illa evlenirsin merak etme

Bilmem daha sevgilim yok nasıl evleneyim benden 7 yaş küçük kuzenlerim bile nişanlandı ailede tek bekarım

Bilmem daha sevgilim yok nasıl evleneyim benden 7 yaş küçük kuzenlerim bile nişanlandı ailede tek bekarım
Benim de ne sevgilim ne görüştüğüm hiçbir şeyim yoktu hatta kendimi çirkin bile görmeye başlamıştım artık, kardeşime bile evlenmeyi düşünüyor musun çok güzelsin felan diyorlardı ki daha yaşı çok küçük, bende hiç tık yoktu. Sonra bir anda nasibim çıktı ve evlendim bu islerin bir zamanı yok bir anda oldu benimki. Yani seninki de olur merak etme şuan yaşayabildiğin kadar güzel yaşa kendine birikim yap gerisi gelir zaten. Çevrene de kulak asma dediğim gibi evlensen de başka şeyler söylerler. Yada bu sefer de sen başka şeylere ozenmeye başlarsın.

Ailenin en güzeliydin evde kaldın diyenler sizi kıskanıyor olabilir mi ya da içten içe aranız pek iyi değil galiba. Bana bu zaten bulamaz diyen komşu kızı daha ben evlenmeden boşanmıştı hiç unutmam. Allah her şeyin hayırlısını versin, erken evlenen ( hatta bazen evlenen bile) bir iş başarmış sayılmıyor.

Bilmem onlar evlilikle övünüyor ben hiç sevilmedim gerçekten hep yalan dolan kişiler beni buldu şimdide kimse yok yapayalnızım ev iş öyle yaşamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…