İstiyorum evet hazırım ama yok kimse tanışabileceğimSanki sadece çevre baskısı değil sen de istiyorsun. Onlar da bunu sezip zayıflık görüp üstüne geliyor
30-35 iyidir ya tabi anne olmak ıcın yoksa çokta hangi yaşta evlendıgınızın bi önemi yok . Eskidendi o yaşın gectı evlenler şimdi 90 yaşındaki de aşık olup evleniyor bosverın milleti . Azcık hayatın tadını çıkarın .
bizim toplumun ne yazikki herseye karışıp laf söyleme hakkı varYaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Demek gerekiyor ama sanane die . sonuçta pazardan elma almıyor yoksa sorular bitmez çevreye de bi sınır koymak lazımbizim toplumun ne yazikki herseye karışıp laf söyleme hakkı varböle konuşanlara sanane diyebilsek keşke sana dyorum ama bnde diyemiyorum ne yazikki evlenirsin nezaman cocuk cocugun olur 2. nezaman derler bitmiyor hiç kulak asma kimseye yasin dha 27 gez biz evlendikte ne oldu
Erkenden evlenmek matah değil doğru adamla evlenmek doğru adamdan çocuk yapmak tüm mesele. Dışardan gelen uyarılar sizin sorununuz olmamalı tetiklenmeyin yani elestirilerden. Ki yaşınız çok normal bi yaş. Anksiyete yaratmayın üzülmeyin de kimse kimsenin nasibini elinden alamaz. Bende bekarım 32 yaşındayım. Ama her gün kendimi izdiraba sokmamayi tercih ediyorum üzülürüz elbet normal ama kaderini ve kendini sev. Başkalarının eleştirilerine de asla kulak asma.Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Nasip olmamamı üzüyor herkese bu kadar kolayken bana zor olması hep etrafı izlemem artık zoruma gidiyor neden benden esirgeniyor bazı şeyler anlamıyorum herkeşsn ciddi ilişkisi yüzüğü var evlilerErkenden evlenmek matah değil doğru adamla evlenmek doğru adamdan çocuk yapmak tüm mesele. Dışardan gelen uyarılar sizin sorununuz olmamalı tetiklenmeyin yani elestirilerden. Ki yaşınız çok normal bi yaş. Anksiyete yaratmayın üzülmeyin de kimse kimsenin nasibini elinden alamaz. Bende bekarım 32 yaşındayım. Ama her gün kendimi izdiraba sokmamayi tercih ediyorum üzülürüz elbet normal ama kaderini ve kendini sev. Başkalarının eleştirilerine de asla kulak asma.
Ay onlara ne yaa? Hoşt de gitsinler valla. Size öyle diyenlere mutluyum huzurluyum evlenenler napmış ki ben evlenip de yapayım deyin ki bir daha o hadsizliği gösteremesinler.Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Kız Türkiye'de bu sorunu yaşayan milyonlar var önce bı sakin ol sakinleştir kalbini ruhunu. Allah inancın var mı bilemiyorum senin nasibin kimse o da seni arıyor vakti geldiğinde bulacaksın. Herkes 25 yaşında evlenecek diye bir kural mi var? İnsanın elinde olan ve elinde olmayan durumlar vardır. Çabalarsın en fazla nasip çıkacak diye bekleme madem. Instagram profilini herkese aç fotoğraf at ne bileyim kurslara yazıl. Ha böyle bulunma garantisi var mı yine yokNasip olmamamı üzüyor herkese bu kadar kolayken bana zor olması hep etrafı izlemem artık zoruma gidiyor neden benden esirgeniyor bazı şeyler anlamıyorum herkeşsn ciddi ilişkisi yüzüğü var evliler
Elalemin sözlerini umursamayın. Siz ne istiyorsanız onu yapın. Bu hayat sizinKabullen yalnızlığı diyorlar kabul ettim alıştım diyorum bak hemen birini bul evlen diyorlar bu seferde
SAN-NA-NE diyeceksin,evlendiniz de ne oldu diyeceksin susacaklar.Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Yaşım artıyor aşk hayatı hiç ilerlemiyorYaşın 27 çok gençsin. Evde kaldın diye saçmalayanları dinleme lütfen.
Bende istiyorum sevilmek evlenmek ama yok bi tane erkek yok çevremde hepsi evliNasıl kıskanmışlarsa seni yıllardır şimdi buldukları kocaşarı üstünlük sanmaya başlamışlar. Lütfen bu duygularınızı onlara açmayın. İyi niyetli değiller. Bul birini evlen nedir 27 yaşında gencecik kadına. Sizin gibi mi ?? Alalade bir evlilik olacağına hiç olmasın de..
Aynı yaştayız ben de bulamıyorum yalnız değilsinNeyim eksik niye düşünüyorum sevilen evlenen kızlardan
Kabullenmek lazım demekki biz hak etmiyor muyuz herkesin ciddi ilişkisi parmağında yüzüğü yaşıtlarım doğuruyor kardeşim evleniyor bi tane bekar kız kalmadı etrafımda benden başkaAynı yaştayız ben de bulamıyorum yalnız değilsin
Benim de öyle.Kabullenmek lazım demekki biz hak etmiyor muyuz herkesin ciddi ilişkisi parmağında yüzüğü yaşıtlarım doğuruyor kardeşim evleniyor bi tane bekar kız kalmadı etrafımda benden başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?