27 yaş yalnızlık çevre baskısı

bizim toplumun ne yazikki herseye karışıp laf söyleme hakkı var böle konuşanlara sanane diyebilsek keşke sana dyorum ama bnde diyemiyorum ne yazikki evlenirsin nezaman cocuk cocugun olur 2. nezaman derler bitmiyor hiç kulak asma kimseye yasin dha 27 gez biz evlendikte ne oldu

Demek gerekiyor ama sanane die . sonuçta pazardan elma almıyor yoksa sorular bitmez çevreye de bi sınır koymak lazım

Ay ailenin en güzeli nedir güzellik yaristirmasi ekmeğe sürülmüyor geçinmeye anlaşmaya yetmiyor o güzellik .30 degilmiydi ya o baskı yaşı vay be hersene geriye gidiyoruz .Benim kızda bana diyor ki 20 yaşındakilere taş çıkartırım gel bakayım sen buraya dedim o söz ne demek nerden çıktı anlat bana Yaşı da küçük daha 20 ler ablası falan olur .Oturdum bir güzel bu saçma söz bunun nerden algı olduğu vs konuştuk kafasını topladık Size gelince elle gelen düğün bayram el onu demiş bunu demiş elin lafı bitmemiş.Kadin evlenmez dert evlenir dert boşanır dert tekrar evlenmez dert tekrar evlenir dert cocuk yapar dert iki çocuk yapmaz dert o dert bu dert millete.Baskiyi yapan yarın o hayat içinde sizin tek çaresizliğiniz yada bir derdinizde bı bakın bakalım nerde zaten bunu empoze ede ede bunu kural haline getire getire yangından mal kaçırır gibi dandik evlilikler topuna bereket .Yok baskı falan o baskı siz baskı var eyvah derseniz var .İyisi olsun deyin gerçeğine yol alın geç olsun güç olmasın dayakli kaynanali toksik koca olmasın ekip arkadasinizi hayat aşkınızı asla baskı ile şartların zorlaması ile seçmeyin .O cendereye öyle girmeyin.Tum uçuruma atlayanlar gibi biz atladık sende atla birşey olmazki derler yetmez baskı ile birde iktirirler.En hayırlısını dilerim gencsiniz daha o ne demekmiş

Erkenden evlenmek matah değil doğru adamla evlenmek doğru adamdan çocuk yapmak tüm mesele. Dışardan gelen uyarılar sizin sorununuz olmamalı tetiklenmeyin yani elestirilerden. Ki yaşınız çok normal bi yaş. Anksiyete yaratmayın üzülmeyin de kimse kimsenin nasibini elinden alamaz. Bende bekarım 32 yaşındayım. Ama her gün kendimi izdiraba sokmamayi tercih ediyorum üzülürüz elbet normal ama kaderini ve kendini sev. Başkalarının eleştirilerine de asla kulak asma.

Nasip olmamamı üzüyor herkese bu kadar kolayken bana zor olması hep etrafı izlemem artık zoruma gidiyor neden benden esirgeniyor bazı şeyler anlamıyorum herkeşsn ciddi ilişkisi yüzüğü var evliler

Öncelikle genç arkadaşım 27 normal bir yaş. Etrafındaki insanların seni manipüle etmesine izin verme 25 yaşında evde kaldım sanmıştım kendime kaç sene işkence etmişim kardeşim bile evlendi ben sevinemedim onun vicdan azabını yaşadım. Benden de küçükler hep evli çocuklu annem babam neler söyledi küs bile kaldığım oldu. Tanıştığım kişiler oldu hem de çok fazla ama baskıdan mı seçicilikten mi ben de bulamadım hala. Ama bak 33 olmuşum ben hala bekarım gençliğimi zehir etmekten başka bir şey yapmadım.
Senden bütün içtenliğimle rica ediyorum 27 geç değil hem de hiç geç değil sakın kendine yüklenmelerine izin verme kimsenin derdine kendisinin üzüldüğü kadar kimse üzülemez ailene sınır koyman zor ama gez toz hobi bul bu fikirlerden uzaklaş

Umarım her nasıl biriyle istediğin en kısa zamanda tanışırsın. Ben burda okuduğum evli konularına rağmen hiç kimsenin bekar kalmasına istemem.

Ay onlara ne yaa? Hoşt de gitsinler valla. Size öyle diyenlere mutluyum huzurluyum evlenenler napmış ki ben evlenip de yapayım deyin ki bir daha o hadsizliği gösteremesinler.

Nasip olmamamı üzüyor herkese bu kadar kolayken bana zor olması hep etrafı izlemem artık zoruma gidiyor neden benden esirgeniyor bazı şeyler anlamıyorum herkeşsn ciddi ilişkisi yüzüğü var evliler
Kız Türkiye'de bu sorunu yaşayan milyonlar var önce bı sakin ol sakinleştir kalbini ruhunu. Allah inancın var mı bilemiyorum senin nasibin kimse o da seni arıyor vakti geldiğinde bulacaksın. Herkes 25 yaşında evlenecek diye bir kural mi var? İnsanın elinde olan ve elinde olmayan durumlar vardır. Çabalarsın en fazla nasip çıkacak diye bekleme madem. Instagram profilini herkese aç fotoğraf at ne bileyim kurslara yazıl. Ha böyle bulunma garantisi var mı yine yok yani elinde değil anlatabiliyor muyum? Nice piyasa yapan tabiri caizse sürekli giyinip süslenen kızlar bile yalnız doğru kişiyi bulamadı. hani arayarak bulunur diyemeyiz. Ama dağ başında köyündeki kız mesela nasibini buluyor evleniyor dimi? Kaderinde varsa evlenirsin. Evleniriz ama yapacak bişi yok inan ki 2006 lilar evleniyor 90 lilar bekar kader bak ne yaparsan boş .

SAN-NA-NE diyeceksin,evlendiniz de ne oldu diyeceksin susacaklar.

Nasıl kıskanmışlarsa seni yıllardır şimdi buldukları kocaşarı üstünlük sanmaya başlamışlar. Lütfen bu duygularınızı onlara açmayın. İyi niyetli değiller. Bul birini evlen nedir 27 yaşında gencecik kadına. Sizin gibi mi ?? Alalade bir evlilik olacağına hiç olmasın de..

Bende istiyorum sevilmek evlenmek ama yok bi tane erkek yok çevremde hepsi evli

Aynı yaştayız ben de bulamıyorum yalnız değilsin
Kabullenmek lazım demekki biz hak etmiyor muyuz herkesin ciddi ilişkisi parmağında yüzüğü yaşıtlarım doğuruyor kardeşim evleniyor bi tane bekar kız kalmadı etrafımda benden başka

Kabullenmek lazım demekki biz hak etmiyor muyuz herkesin ciddi ilişkisi parmağında yüzüğü yaşıtlarım doğuruyor kardeşim evleniyor bi tane bekar kız kalmadı etrafımda benden başka
Benim de öyle.
Önceden hak etmiyorum diye düşünüyordum ama niye hak etmeyelim?
100 kişiyle aynı anda konuşan evleniyor birbirini aldatanlar evleniyor. Her insan gibi kötü özelliklerim var tabii ama öyle birisine özellikle kötü şeyler yapan biri de değilim niye hak etmeyelim
Sadece nasip olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…