• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 yaş yalnızlık çevre baskısı

Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Yalnız değilsin:(

Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Herkes nasibini yaşar. Ben de 27 yaşındayım, bekarım. Demek ki hakkımda hayırlısı buymuş, bundan sonra da hakkımda hayırlısı olsun diyorum. Elhamdülillah yüksek lisansımı tamamladım şimdi doktora için çalışıyorum, iş değiştirmek istiyorum. İnsanın hedefleri bitmez ki istedikten sonra. Özdeğerini bir erkek üzerinden ölçmek kendine yapacağın en büyük kötülük olur. İsteyen evlensin, seni mutlu edeceğine inandığın biri çıkarsa sen de evlenirsin. Hayırlısı için dua et.

Ayrıca gayet genç ve çıtırız. Evde kaldın diyenlere BEN EV SEVİYORUM de ve geç. Fazla düşünme💅🏻

Kimse evlenmek zorunda değil

Back