• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş 31 ve yalnızlık

Hepimiz yalnızız kimimiz daha uzun süre yalnız kaldı daha çok yalnızız hepsi bu 😅 bazıları şanslıydı erken tanıştılar ama günün sonunda herkes yalnız kalacak. Nasıl bir kaygın vardı kimseye şans vermedin bilemiyorum ama bundan sonra bı adım at gerekirse sen belli et. Bu çok normal bir şey. Hoşlandığım zaman ben hep çabalamışımdır.

Bir şekilde sosyalleşmek zorundasın birini bulmak istiyorsan. Kaygılarını anlıyorum yalnız değilsin.. zor evet ama dünyanin sonu değil yalnızlık.
Peyami Safanin yalnızız diye romanı bile var sen düşün 😁

Bu erkek yok şikayeti bana pek doğru gelmiyor yani ortalık erkek dolu facebook açsan mesela 2 günde 40 kişi yazar tamam hepsi düzgün tipler değil seçeceksin iyice ama biraz etrafına bakan kadının birini bulamam ihtimali yok.

Hiçte saçma değil. Gayet doğal sevmek, sevilmek, sevdiğiniz adam ile vakit geçirmek istemeniz. Bende 33 yaşındayım, sevgilim yok. Ara ara flörtlerim oluyor ama devamı gelmiyor veya o insanların birden fazla kişiyle flört ettiğini görüp kendimi çekiyorum 🥹 Hele buradaki konularda gördüğüm erkek profillerinden sonra günümüz erkeklerine hiç güvenim kalmadı. Ama size bir iki tavsiye verecek olursam daha sosyal ve aktif olmaya çalışın ki insanlarla tanışabilin. Sosyal medyadan internette dil üzerine uygulamalar var orada da yeni yeni insanlar tanıyabiliyor insan. Dikkatli olmak gerek tabi onlarla iletişimde. Bunun dışında kendi enerjinizi be auranızı yükseltmek için bakımlar yapıp, giyim konusunda degisiklikliklere gidebilirsiniz. Biraz daha dikkat çekici olmaya çalışabilirsiniz. Etrafa karşı güler yüzlü, enerjik olun mesela bu beni bile çok çeker, erkekler de enerjik, mutlu kadınları seviyorlar.
Elbet olur birileri ama kendinizi kapatmayın, sosyalleşin, insanlarla tanışacak platformlarda takılın. Elbet sizide beğenen olacaktır. Bu dış görünüşle çok alakalı değil buna emin olun. Dışarıda görüyoruz kimlerin kimlerin yanında ne kadar yakışıklı adamlar var. Muhtemelen o kadınlar özgüvenli, sosyal, enerjisi güzel kadınlar. İşin özü kendini sevmek, beğenmek, güvenmek.

Back