O işler öyle olmuyor.sor bakalım buradaki kadınlara kaç kişi işyerinden tanışmış.hayat o kadar düz mantık değil.Öyle olacak gibi kimse çıkmıyor karşıma ortam bulamıyorum erkeklerle tanışacak hastende herkes evli hemşireyim
Ya onlar en az 20-30 senelik evli oluyorlar, köyde evlenip şehre geliyorlarAklımda kalması diye yazıyorum.ben de mesela sokakta, minibüste, orada burada birkaç tane çocukla gezip duran kadınlar bu kadar kocayı nereden buluyor onu anlayamıyorum.eee kadınlara bakıyorsun basma etekli, kilolu, ee belli ki eğitim seviyesi de çok yüksek değil.çalişmıyordur da.kızan da kızsın valla.kocakarı kılıklı, eğitimsiz kadınlar işte.bu kadar kocayı nasıl, nereden buluyorlar? Görücü usulü desen eee bizim çevremizde kalmadı.sadece bizim çevremizde mi kalmadı anlamıyorum ki.yoksa nasıl olacak iş hayatı yok, üniversite hayatı yok.ama bekar kadın da yok.valla ben bu işi anlamıyorum.bazen diyorum keşke bir de az buçuk cahil, geleneksel bir çevreden gelseydin de koca ayağımıza gelseydi.
onu diyen hastalikli da evi arabasi meslegi varken daha gençliğinin baharında "koca yok" diye aglayan konu sahibi çok mu saglikliGeçen gün internete kızın birisi "Ben 24 yaşımda evlendim. 25 yaşına kadar evlenemeyenler sorunludur" demis. Böyle hastalıklı bakış açısına sahip bir toplumumuz var işte.
Sadece merak ettiğim için soruyorum, boşanmak neden başarı size göre? Evlilik bana göre de başarı değil.Evlenmek bir başarı ölçütü değildir.
Boşanmak başarıdır unutmayın.
Kariyerinizde yükselin.
Ama arada fark var.senin çok ilişkin olduğu için hem daha mutlusun hem daha özgüvenlisin.hem de bekar olman tercih olmuş oluyor.konu sahibinin bu özgüveni durup dururken elde etmesi kolay değil.onu diyen hastalikli da evi arabasi meslegi varken daha gençliğinin baharında "koca yok" diye aglayan konu sahibi çok mu saglikli
ondan 6 yas büyüğüm ne evim var ne arabam ne de guzel bir işim. kimse de bana soramiyor böyle sacma sorulari:) çünkü hayatimi guzel yaşıyorum. bana evlilkk planimi sorana sonraki seyahat planimi anlatıyorumananemin yasli arkadaslari bile soramiyor. konu sahibi kendjni zaten eksik hissediyor ki ona bu sorulari soruyorlar. ayni sulale, ayni akrabalar...benden daha kucuk kuzenlerime neler diyorlar evde kaldıgi icin. bana imasini yapamiyorlar. is biraz da kiside bitiyor. konu sahibi diyemiyor ki lafini, agzi olan da konuşuyor iste
Evlilik işleri dediğiniz gibi dış görünüşten ziyade nasip. Geçenlerde bir arkadaşım nişanlandı mesela. Kız çok güzel değil, ortalama bir güzelliği var. Ama nişanlısı çok yakışıklı. Aynı şekilde başka bir sınıf arkadaşım bebek gibi çok güzel. Ama bekarAklımda kalması diye yazıyorum.ben de mesela sokakta, minibüste, orada burada birkaç tane çocukla gezip duran kadınlar bu kadar kocayı nereden buluyor onu anlayamıyorum.eee kadınlara bakıyorsun basma etekli, kilolu, ee belli ki eğitim seviyesi de çok yüksek değil.çalişmıyordur da.kızan da kızsın valla.kocakarı kılıklı, eğitimsiz kadınlar işte.bu kadar kocayı nasıl, nereden buluyorlar? Görücü usulü desen eee bizim çevremizde kalmadı.sadece bizim çevremizde mi kalmadı anlamıyorum ki.yoksa nasıl olacak iş hayatı yok, üniversite hayatı yok.ama bekar kadın da yok.valla ben bu işi anlamıyorum.bazen diyorum keşke bir de az buçuk cahil, geleneksel bir çevreden gelseydin de koca ayağımıza gelseydi.
Konu sahibi "25 yaşına kadar evlenemeyenler sorunludur" demiyor ki amaonu diyen hastalikli da evi arabasi meslegi varken daha gençliğinin baharında "koca yok" diye aglayan konu sahibi çok mu saglikli
ondan 6 yas büyüğüm ne evim var ne arabam ne de guzel bir işim. kimse de bana soramiyor böyle sacma sorulari:) çünkü hayatimi guzel yaşıyorum. bana evlilkk planimi sorana sonraki seyahat planimi anlatıyorumananemin yasli arkadaslari bile soramiyor. konu sahibi kendjni zaten eksik hissediyor ki ona bu sorulari soruyorlar. ayni sulale, ayni akrabalar...benden daha kucuk kuzenlerime neler diyorlar evde kaldıgi icin. bana imasini yapamiyorlar. is biraz da kiside bitiyor. konu sahibi diyemiyor ki lafini, agzi olan da konuşuyor iste
akrabalarimin hayatimda bir suru kisinin geldiğini geçtiğini bildiğini mi zannediyorsun? birinden bile haberleri yok :) yine de soramiyorlar - ya da ikinciye soramiyorlar çünkü lafi ağızlarına tıkıyorum. konu sahibi onlar sorunca üzülüp büzülüyor o yuzden sormaya devam ediyorlar. evlense de hamile kalamazsa israrla bebek nerede diye sorarlar. insanlar boyleler bizim ulkemizde. tek sözüyle seni kötü etkileme gücüne sahipse asla geri durmuyor. o yüzden bu genc yasinda evini arabasini almis guzel kiza (bence kendi cocuklarindan iyi durumda diye hasedinden) kendini kotu hissettiriyorlarAma arada fark var.senin çok ilişkin olduğu için hem daha mutlusun hem daha özgüvenlisin.hem de bekar olman tercih olmuş oluyor.konu sahibinin bu özgüveni durup dururken elde etmesi kolay değil.
İnsan yalnızken de mutlu olmayı öğrenmeli. Ben öğrendim mesela. 25 yaşıma geldim hiç ciddi ilişkim olmadı. Ama hayat bana yalnızken mutlu olmayı da öğretti.Ama arada fark var.senin çok ilişkin olduğu için hem daha mutlusun hem daha özgüvenlisin.hem de bekar olman tercih olmuş oluyor.konu sahibinin bu özgüveni durup dururken elde etmesi kolay değil.
Öyle diyenlerin tek başarısı evlenebilmek ve üreyebilmek çokta dikkate almamak lazımGeçen gün internete kızın birisi "Ben 24 yaşımda evlendim. 25 yaşına kadar evlenemeyenler sorunludur" demis. Böyle hastalıklı bakış açısına sahip bir toplumumuz var işte.
Ben de sizin gibi üzülüyorum bazen. Başkalarının kolaylıkla elde edebildiği şeyleri biz elde edemiyoruz. Ama şükredin elinizde çok güzel bir mesleğiniz var.
Nedense güzel insanlar daha kısmetsiz oluyor.kuzenlerinin en güzeli olmana şaşırmadım o yüzden.
Nerden o zaman benim büyük hastaneye atanan hemşire grubum hep hastaneden buldu nikahı bastılarO işler öyle olmuyor.sor bakalım buradaki kadınlara kaç kişi işyerinden tanışmış.hayat o kadar düz mantık değil.
İstemek suç mu ? Niye bu kadar tepki verdiniz herkes gibi bende sevilmek istiyorum?onu diyen hastalikli da evi arabasi meslegi varken daha gençliğinin baharında "koca yok" diye aglayan konu sahibi çok mu saglikli
Bence evlenmek ciddi ilişki yaşamak başarı .Sadece merak ettiğim için soruyorum, boşanmak neden başarı size göre? Evlilik bana göre de başarı değil.
Çünkü herkes konfor alanından çıkamaz. Evlilik büyük bir konfor alanı. Çoğu kişi arada sevgi yok iletişim yok evliliğe devam ediyor en azından koca var çocukların başında diyor. Aldatılıyor göz yumuyor. Bunu parası pulu olan mesleği olan eğitimli kadınlar bile yapıyor. Ben 23 yaşımda evlendim. Bunu başarı görmüyorum. Sevgim azalsa boşanır mıyım bilmiyorum. Ben çok şahit oldum kavga gürültü evliliklere. Mesela abimin eşinin ailesi öyle. Kız da bunu normal sayıyor. Hatta kendine de örnek almış herkesin içinde kavga çıkarabiliyor. Bir şey diyince küsüyor. Onun normali bu çünkü. Karı koca kavga eder diyor. Ben öyle düşünmüyorum bunu toksik buluyorum edeceksem de asla insan içinde etmem meselaSadece merak ettiğim için soruyorum, boşanmak neden başarı size göre? Evlilik bana göre de başarı değil.
Siz sanki daha yenilerde bi ayrılık yaşamıştınız, başlığınız vardı? Ondan önce de büyük hastanede değilim, tayin isteyeceğim diyordunuz. İstemek suç değil, ayıp da değil. Sadece bütün umutlarınızı, beklentilerinizi bunun üzerine kurmanız kötü.İstemek suç mu ? Niye bu kadar tepki verdiniz herkes gibi bende sevilmek istiyorum?
e 40 gun once şunu demişsinÖyle olacak gibi kimse çıkmıyor karşıma ortam bulamıyorum erkeklerle tanışacak hastende herkes evli hemşireyim
o elinin tersiyle ittiğin doktorlarin karsiina "tesadufen" cik bakalim, hala bostalarsa sansini oyle deneAh ablam isteyen doktorları hiç bakmadan bu adama güvendim elimin tersiyle ittim şimdi kaldım bir başıma
Çok doğru dedikleriniz hemfikirim. İnsanların neye değer verdiği önemli o tarz evliliklerde. Paraya önem veren dediğiniz gibi keyfini sürüyor. Yada başka neye önemli veriyorsa kendi ailesinde rahat olamayanlar vs. Ama öyle olmak için gamsız olmak gerekiyor gibi geliyo bana insanlar nasıl dayanıyor, anlam veremiyorum bazen özellikle de işi gücü olan kesimler.Çünkü herkes konfor alanından çıkamaz. Evlilik büyük bir konfor alanı. Çoğu kişi arada sevgi yok iletişim yok evliliğe devam ediyor en azından koca var çocukların başında diyor. Aldatılıyor göz yumuyor. Bunu parası pulu olan mesleği olan eğitimli kadınlar bile yapıyor. Ben 23 yaşımda evlendim. Bunu başarı görmüyorum. Sevgim azalsa boşanır mıyım bilmiyorum. Ben çok şahit oldum kavga gürültü evliliklere. Mesela abimin eşinin ailesi öyle. Kız da bunu normal sayıyor. Hatta kendine de örnek almış herkesin içinde kavga çıkarabiliyor. Bir şey diyince küsüyor. Onun normali bu çünkü. Karı koca kavga eder diyor. Ben öyle düşünmüyorum bunu toksik buluyorum edeceksem de asla insan içinde etmem mesela
Hepsini elimin tersiyle yittikten sonra mıe 40 gun once şunu demişsin
o elinin tersiyle ittiğin doktorlarin karsiina "tesadufen" cik bakalim, hala bostalarsa sansini oyle dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?