Olmuyor evet evim var arabam var güzelsin mesleğin var tek eksiğim evlenemediğin denmesiBenim de öyle.
Önceden hak etmiyorum diye düşünüyordum ama niye hak etmeyelim?
100 kişiyle aynı anda konuşan evleniyor birbirini aldatanlar evleniyor. Her insan gibi kötü özelliklerim var tabii ama öyle birisine özellikle kötü şeyler yapan biri de değilim niye hak etmeyelim
Sadece nasip olmuyor.
Öyle olacak gibi kimse çıkmıyor karşıma ortam bulamıyorum erkeklerle tanışacak hastende herkes evli hemşireyim27 ne ya iyi ki de 27 yasindaki sevgilimle evlenmemişim de ruh ikizimle 32mde sevgili olmusum. 27de evlensem "mutlu,normal bir yuva" kuracaktim, simdi herseyiyle icime sinen bir yuva kuracagim.
sakin salak salak insanlarin gazina gelip sana uymayan adamları bir ömür basina musallat etme:)
e sen böyle negatif bakarsan hayata tanisamazsin zaten kimseyleÖyle olacak gibi kimse çıkmıyor karşıma ortam bulamıyorum erkeklerle tanışacak hastende herkes evli hemşireyim
Tüm çevrem evli herkes eşleriyle geziyore sen böyle negatif bakarsan hayata tanisamazsin zaten kimseyle
ben sevgilimle tanistigimda ofiste calisiyordum. kendi odamda 6 kadindik, yan odada 2 kadin vardi, diger odada 4 kadin. katimizdaki tek erkek dosyalari merkezlere götürem delikanliydi o da diger odadaki arkadasimizin esiydi :)
hayat isten ibaret degil ki. hic sosyal hayatiniz yok mu? calisan kadinsiniz kursa mursa geziye, esle dostla eglenmeye cikmiyor musunuz?
isten eve yasarsaniz kim sizi nereden bulacak da sizinle tanisacak?
kendine baska bir cevre yap sen de.Tüm çevrem evli herkes eşleriyle geziyor
cok ilginc konu sahibi de sen de memursunAynı yaştayız ben de bulamıyorum yalnız değilsin
Merak etmeyin 1/3 ü boşanacak, kalanların bir kısmı da boşanma imkanı olmadığı için evliliğini sürdürecek.Nasip olmamamı üzüyor herkese bu kadar kolayken bana zor olması hep etrafı izlemem artık zoruma gidiyor neden benden esirgeniyor bazı şeyler anlamıyorum herkeşsn ciddi ilişkisi yüzüğü var evliler
Yüksek lisans vs yapsanız? Okulda sizin gibi birileriyle tanışırsınız. Veya etkinliklere, gezilere katilsanız? Ben hemşire olsam param olsa neler neler yapardım. Param olsa Türkiye'yi gezerdim.Öyle olacak gibi kimse çıkmıyor karşıma ortam bulamıyorum erkeklerle tanışacak hastende herkes evli hemşireyim
Ben de sizin gibi üzülüyorum bazen. Başkalarının kolaylıkla elde edebildiği şeyleri biz elde edemiyoruz. Ama şükredin elinizde çok güzel bir mesleğiniz var.Nasip olmamamı üzüyor herkese bu kadar kolayken bana zor olması hep etrafı izlemem artık zoruma gidiyor neden benden esirgeniyor bazı şeyler anlamıyorum herkeşsn ciddi ilişkisi yüzüğü var evliler
Evlendikten sonra böyle düşündüğün her gün için pişmanlık duyacaksın, evlilik hele de bu zamanda yapılan evlilikler asla gerekli değil, o kadar rahat ve özgürsün ki farkında bile değilsin, evlenen de pişman evlenmeyen de , kendine zulüm ediyorsun, gez gör, hayatin tadını çıkar, paranı doyasıya harca evlenince hiçbirşey şimdi gibi olamayacak hep bir sorumluluk hep bir yorgunluk olacak , ah kızlar yapmayın etmeyin , 27 yaş yolun başı ne geç kalması, ben evlendim hani bebek dediler , bebek oldu şimdi de 2. Yi istiyorlar, sence bu toplum susar mı, onlar her zaman sana kendini eksik hissettirmek için var olacak , bol bol oku , gez , toz, sırf birileri evlendi desin diye kendine ettiğin zulme bak bi , değer mi sence , sen kendini gerçekten sevmedikçe başkası sevse de mutlu olamazsın ki ...Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Evliliği bir başarı olarak görüyorlar ve öyle de empoze ediyorlar genç kızlara, çok yazık...Ailenin en güzeliydin evde kaldın diyenler sizi kıskanıyor olabilir mi ya da içten içe aranız pek iyi değil galiba. Bana bu zaten bulamaz diyen komşu kızı daha ben evlenmeden boşanmıştı hiç unutmam. Allah her şeyin hayırlısını versin, erken evlenen ( hatta bazen evlenen bile) bir iş başarmış sayılmıyor.
28 değilimcok ilginc konu sahibi de sen de memursun
ikinizin de hayatında kimse yok,
ikinizin de yasi 28
ama ikinizin de niki 87-85 sanki doğum tarihinizmis de yasınız 38-40miş gibi
ilginc bir tesaduf olmus
Bende istiyorum sadece onlar istedi diye değil bende sevilmek mutlu olmak anne olmak isterdimEvliliği bir başarı olarak görüyorlar ve öyle de empoze ediyorlar genç kızlara, çok yazık...
Nedense güzel insanlar daha kısmetsiz oluyor.kuzenlerinin en güzeli olmana şaşırmadım o yüzden.Yaşım 27 olucak . Mesleğim var çalışıyorum. Yalnızım tüm arkadaşlarım kardeşlerim benden küçük kuzenlerim evleniyor yada nişan yapıyor aşırı bir baskı altındayım evde kaldın diye napacan yalnız bi ömür diyorlar sen en güzeliydin ailenin evde kaldın diyorlar bu baskıdan nasıl kurtulucam bende isterim sevmek sevilmek evlenmek ama karşıma kimse çıkmıyor maalaesef
Geçen gün internete kızın birisi "Ben 24 yaşımda evlendim. 25 yaşına kadar evlenemeyenler sorunludur" demis. Böyle hastalıklı bakış açısına sahip bir toplumumuz var işte.Evliliği bir başarı olarak görüyorlar ve öyle de empoze ediyorlar genç kızlara, çok yazık...
Aklımda kalması diye yazıyorum.ben de mesela sokakta, minibüste, orada burada birkaç tane çocukla gezip duran kadınlar bu kadar kocayı nereden buluyor onu anlayamıyorum.Ben de sizin gibi üzülüyorum bazen. Başkalarının kolaylıkla elde edebildiği şeyleri biz elde edemiyoruz. Ama şükredin elinizde çok güzel bir mesleğiniz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?