Bence akşam bi erken gebelik daha yap erken gebelikte çıkmayıp bunda çıkması enteresan ama belki erken gebeliği doğru yapamamışsındır bi kere daha deneEki Görüntüle 3396708
Ben bunu birgebeningünlüğü sayfasından almıştım erken gebelikte hicbirsey yok ama bu kaset testte 5-6 dk sonra bu sekilde oldu var mıdır acaba?
Ah kıyamam bende aynıyım canım ya cok iyi anlıyorum seni, attığım fotoğrafa bakabilir misin canım? Erken gebelik yaptım hayalet bile yok normalinde de 5-6 dk sonra böyle belirdi acaba testte mi hata varBendr de aynu canım geçen seferlerde 5. Günde görmüşyüm bu sefer hiç birşey yok artık yapmıyorum perşmebe günü kanımı vericem artık idrarda çıkmayıp kanda çıkması mucizemiz olur ama 3 test yaptım hiç birinde çıkmadı bu ihtimali hiç düşünmemiştim maddi ve manevi devam edemicek gibi hissediyorum
Doğru yaptım canım eminim hatalı mı acaba bilemedim kiBence akşam bi erken gebelik daha yap erken gebelikte çıkmayıp bunda çıkması enteresan ama belki erken gebeliği doğru yapamamışsındır bi kere daha dene
Bence akşama bi tane daha erken gebelik dene sonra kanını beklersinDoğru yaptım canım eminim hatalı mı acaba bilemedim ki
Kana daha 4 gün var insallah pozitiftirBence akşama bi tane daha erken gebelik dene sonra kanını beklersin
Günaydınnn bozma moralini herkezde darklı daha var test günümüze.allahh nasip etsin yeter. Ben yapmadım perşembe belki bekliyorumm..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, benim 8. Günüm test yaptım maalesef hayalet cizgi bile yok olmadı muhtemelen
Haklısın canım bende dayanmaya çalışıyorum yaaGünaydınnn bozma moralini herkezde darklı daha var test günümüze.allahh nasip etsin yeter. Ben yapmadım perşembe belki bekliyorumm..
Sık idrar belirti gibi bende diğerlerinde olmuştu ama yine de yapma beklee evetKızlar ben idrara sık çıkar oldum birkaç gündür bugün 8.günüm erkenden idrar testi yapmcam söz verdim kendime geceleri özellikle defalarca kalkıyorum arada da kasıklarıma minik ağrı gelip gidiyor inşallah sebepsiz değildir
inşallahh canmKana daha 4 gün var insallah pozitiftir
Benim de 8 mart test günüm. Cok merak bastı bugün mü yarın mı erken gebelik testi yapsam diye kıvranıyorum. Bide dün gece cok zor geçti. Değişik arılar. Sıcak basması. Sonra üşüme vs gibi27 şubat 5 günlük 2 tane 5aa embriyo transferi oldu.
8mart kan tahlili günüm. Transfer günü saymazsak bugün 7 günüm)
Ağrılar gün içinde gelip gidiyor merak etme
Benimde aynıydı ama 3. Gün embriyosu transfer sonrası 8. Günüm benim 2 erken 2 normal test yaptım sadece kaset testin birinde çizgi cıktı kuruma cizgisi mi diye yıkadım falan ama cizgi orda duruyo anlamadımBenim de 8 mart test günüm. Cok merak bastı bugün mü yarın mı erken gebelik testi yapsam diye kıvranıyorum. Bide dün gece cok zor geçti. Değişik arılar. Sıcak basması. Sonra üşüme vs gibi
Umarım pozitiftir. Cok zor bir süreç. Kadın için ayrıca zor. Ben de korkuyorum. 2.transfer bide benim. İlki pozitifti sonra değerim düştüBenimde aynıydı ama 3. Gün embriyosu transfer sonrası 8. Günüm benim 2 erken 2 normal test yaptım sadece kaset testin birinde çizgi cıktı kuruma cizgisi mi diye yıkadım falan ama cizgi orda duruyo anlamadım
Eki Görüntüle 3396708
Ben bunu birgebeningünlüğü sayfasından almıştım erken gebelikte hicbirsey yok ama bu kaset testte 5-6 dk sonra bu sekilde oldu var mıdır acab
Bendede ilm boyle cıkti hatta 15 dkfazla bir sure sonr.a yarın pembe cıktı. Senin için erken zaman zatenEki Görüntüle 3396708
Ben bunu birgebeningünlüğü sayfasından almıştım erken gebelikte hicbirsey yok ama bu kaset testte 5-6 dk sonra bu sekilde oldu var mıdır acaba?
Ah çok üzüldüm insallah bu sefer güzel haberi alalımUmarım pozitiftir. Cok zor bir süreç. Kadın için ayrıca zor. Ben de korkuyorum. 2.transfer bide benim. İlki pozitifti sonra değerim düştü
Ama anlamadığım şey canım 2 normal test 2 erken gebelik yaptım sadece bunda böyle çıktı, kuruma çizgisi mi acaba diye testi suya da tuttum çizgi hala orda. Neden böyle oldu anlamadımBendede ilm boyle cıkti hatta 15 dkfazla bir sure sonr.a yarın pembe cıktı. Senin için erken zaman zaten
Bende bugün ayrı bir gerginimmmKızlar bugün benim duygularım tavan yaptı. Sizlerde ne var ne yok? O kadar sabırsızlanıyorumki çok geriliyorum. Pozitif miyim negatif miyim? Hemşirem ağlamam gerektiğini söylemişti rahim o zaman kasılıyormuş. Dayanamıyorum arada ağlıyorum. Çok alınganım
Kapı gıcırdasa ağlama hissi geliyor anlamıyorumBende bugün ayrı bir gerginimmmsanki regli olacakmışım gibi. Ama içimde kıpır kıpırr. Arada agrılarım var…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?