Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sımsıkıı sarıldık birbirimize hep birlikteSelam kızlar, benim 29 şubat 1 adet 6gün genetikten geçmiş embriyom transfer edildi.
Tutunsunlar bize sımsıkı
Yaa bende de pek birşey yok açıkçası öyle belirgin bi kasık ağrım da yok belim ağrıyor sadece ama o da belki kaç gündür evdeyimdir diyedir diyorumBilmiyorumkii biraz agrı kramplar var başka birşey yokk.. sizde neler var?
Aa 6.gün embriyosu mu ilk kez duydum test günün ne zaman pekiSelam kızlar, benim 29 şubat 1 adet 6gün genetikten geçmiş embriyom transfer edildi.
Tutunsunlar bize sımsıkı
11 mart test tarihimAa 6.gün embriyosu mu ilk kez duydum test günün ne zaman peki
İnşallah mücadeleciliği böyle devam eder11 mart test tarihim
Bizde çok duymamıştık ancak emriyologlar çok detaylı açıklamada bulundu.
Mücadeleci çıktı biraz :)
Günaydınn bende yaptım negatiff benimde çıktı.. sonrada dedimm çok erken daha oyüzden cumaya kadar moral bozmadan…Günaydın kızlar, bugün 5. Günüm erken gebelik yaptım negatif çıktı bu kez diğer transferlerimden de farklı hissediyordum hep belirti arıyordum diğerlerinde belirtilerim çok barizdi 5. Günde hep silk çizgiyi görmüştüm. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı
Evet haklısın sabırla beklemek lazım test günümüze kadar ama sabahtan beri gözlerim doluyor hiç tutmadan negatif olması daha ağır gelir sanki diyorum. Dediğin gibi belki de erken yaptık cidden hakkımızda hayırlısı olsun ama ben kendime bunun son deneme oldupunu sölemiştim dönüp baktığımda 6-7 yıl denemiş olmak beni korkutuyor belki bu deneme için olmamasında çok korkuyorumHakikaten daha 5 güne beden test yapıp moralimizi bozuyoruz kii.. olumsuz düşünceler çık kafamızdan herşey güzel olucak hepimiz için hakkettigimizi rabim bize vericektir
Ben de 27 şubat çift embriyo. Çok heyecanlıyım. İlk denemeSelam kızlar
27 şubatta tek embriyo transferi oldum vakit geçmek bilmiyor benim gibi bu tarihte olanlar haydi gelen beraber bekleyelim
Hoşgeldin canım test günün ne zaman? Sen evde test yaptın mı hiç yapmadıysan yapma biz biraz erken davrandık ama beklemeye devam ediyoruz hayırlısıylaBen de 27 şubat çift embriyo. Çok heyecanlıyım. İlk deneme
Hoşbuldum henüz yapmadım. Sadece kan testi yaptırmak istiyorum. Transfer sürecine kadar çok tevekküllüydüm hala öyleyim ama sonuca yaklaştıkça daha bi değişik hissediyor insanHoşgeldin canım test günün ne zaman? Sen evde test yaptın mı hiç yapmadıysan yapma biz biraz erken davrandık ama beklemeye devam ediyoruz hayırlısıyla
Hoşbuldum henüz yapmadım. Sadece kan testi yaptırmak istiyorum. Transfer sürecine kadar çok tevekküllüydüm hala öyleyim ama sonuca yaklaştıkça daha bi değişik hissediyor insan
Evet haklısın ama bizim elimizde olan birşey değil öyle düşünmek lazım benim de 7 mart test günüm5.gün transfer oldum çift embriyo.Benim doktor dondurulmuş transferi yapıyor hep. Yumurtalarım orta kalite. İnşallah hepimiz hayırlısıyla pozitif sonuçları alırız. Ben de bir değişiklik hissetmiyorum kendimde. Kızımda da hissetmemiştim ama. 5.6 Haftaya doğru koku hassasiyeti oluşmaya başlamıştı. Eşim çok istiyor o kadar çok üzerime düşüyorki bu beni daha mesuliyetli hale getiriyor. Zaman geçmek bilmiyor. Benim test 8 mart
İnşallah tutunuyordur canım bende de çok ağrı yokBenim de 26 şubat iki embriyo transfer edildi dondurulmuş
Bugün 6.günüm ilk 3 gün hiçbişeyin yoktu sonra baş ağrısı başladı bir kaç gündür kasık ağrım da öyle çok yok sadece bu sabah 2 3 saat arayla bıçak gibi bir ağrı girdi anlık sonra hemen geçti inş'ALLAH tutunma belirtileridir perşembe kan vericem
İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre versin erkenden idrar testi falan da yapmak istemıyorum kan da öğrenmek istiyorum bu ikinci transferim ilkinde 7.günde idrarda yaptım bşey çıkmayınca beta gününe kadar zehir ettim kendimr bu sefer söz verdim yapmıyorumİnşallah tutunuyordur canım bende de çok ağrı yok