Selaam senin de Umudayolculuk35 ile aynı 3. Gün sende belirti var mı canımBen de varım,26 subat,1 tane 3.gun test tarihi 09.03
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selaam senin de Umudayolculuk35 ile aynı 3. Gün sende belirti var mı canımBen de varım,26 subat,1 tane 3.gun test tarihi 09.03
Yok canım ya adet olacak gibi cok hafif sızı hissediyorum arada bir ama bilmiyorum baska bisey yok gibi, bugün 4. Günü transferiminSelaam senin de Umudayolculuk35 ile aynı 3. Gün sende belirti var mı canım
Bugün bende de çok hafif sızılar oldu bakalım iyi düşünmek istiyorumYok canım ya adet olacak gibi cok hafif sızı hissediyorum arada bir ama bilmiyorum baska bisey yok gibi, bugün 4. Günü transferimin
Biraz bel ağrısı,goguslerde ağri,biraz kasik ağrısı,takvime göre 1-2 gün sonra mens günüm,ilk 10 gün hiçbir şey hissedilmez diyen çok.Selaam senin de Umudayolculuk35 ile aynı 3. Gün sende belirti var mı canım
Benimde 3 gün sonra regl normalde ama kötü düsünmeyelim insallah bebeklerimiz bizimlediirBiraz bel ağrısı,goguslerde ağri,biraz kasik ağrısı,takvime göre 1-2 gün sonra mens günüm,ilk 10 gün hiçbir şey hissedilmez diyen çok.
Evet öyle diyen de çok ama ben diğer ikisinde hissetmiştim bilmesek regl ağrısı diyebileceğimiz ağrılar aslında ama herkeste aynı olcak diye birşey yok tabiki sabırla bekleyeceğizBiraz bel ağrısı,goguslerde ağri,biraz kasik ağrısı,takvime göre 1-2 gün sonra mens günüm,ilk 10 gün hiçbir şey hissedilmez diyen çok.
Merhaba kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıl acabaBenimdee 27 şubat 2 emriyo transfer yapıldı.. bekliyoruzz sabırsızlıklaaa inşallahh istdigimiz gibi olması dilegiyle
Merhabalarr 5 gün emriyosu. 4-3 öyle söyledi doktorumm…Merhaba kaçıncı gün embriyosu kalitesi nasıl acaba
Benimde ilkk denememm bakalımm inşallahh güzel sonuçlanıcak..Benim ilk transferim o nedenle tecrübem yok,bekleyip göreceğiz...
Benimdee öyle 3 gün sonra da erken den anlarız belkiBenimde 3 gün sonra regl normalde ama kötü düsünmeyelim insallah bebeklerimiz bizimlediir
Ah insallahh birbirimize dua edelimBenimdee öyle 3 gün sonra da erken den anlarız belki
Ben 26 Şubat da oldum 5. Gün embriyosu burdan konuşalım kızlarSelam kızlar
27 şubatta tek embriyo transferi oldum vakit geçmek bilmiyor benim gibi bu tarihte olanlar haydi gelen beraber bekleyelim
Transferinin kaçıncı günü cnmBiraz bel ağrısı,goguslerde ağri,biraz kasik ağrısı,takvime göre 1-2 gün sonra mens günüm,ilk 10 gün hiçbir şey hissedilmez diyen çok.
Tek embriyo mu senin deBen 26 Şubat da oldum 5. Gün embriyosu burdan konuşalım kızlar
26 subat,tek,3.gun,ilk ivfTransferinin kaçıncı günü cnm
Hayır iki tane koyulduTek embriyo mu senin de
Bilmiyorumkii biraz agrı kramplar var başka birşey yokk.. sizde neler var?Kızlar günaydııın nasılsınız belirtileriniz nasııl