• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 şubat 2024 transfer olanlar haydi buraya

Evet haklısın sabırla beklemek lazım test günümüze kadar ama sabahtan beri gözlerim doluyor hiç tutmadan negatif olması daha ağır gelir sanki diyorum. Dediğin gibi belki de erken yaptık cidden hakkımızda hayırlısı olsun ama ben kendime bunun son deneme oldupunu sölemiştim dönüp baktığımda 6-7 yıl denemiş olmak beni korkutuyor belki bu deneme için olmamasında çok korkuyorum
Korkma korkmayalım. Benim ilk denemem daha öncede 2022 de gebeligim oldu 2 kizlerim 24 hafta erken dogum birini sezeryan biri normal dogum oldu ikisinide melek oldu oğullarımm.. anca toparladık yaşta 42 olunca daha geç kalmayalım diye oyüzdende ilk denemem.. güzel olucak hakettik artıkk bu mutlu haberii..🌺

Korkma korkmayalım. Benim ilk denemem daha öncede 2022 de gebeligim oldu 2 kizlerim 24 hafta erken dogum birini sezeryan biri normal dogum oldu ikisinide melek oldu oğullarımm.. anca toparladık yaşta 42 olunca daha geç kalmayalım diye oyüzdende ilk denemem.. güzel olucak hakettik artıkk bu mutlu haberii..🌺
Çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin 🥺Evet hakediyoruz hayırlısıyla güzel haberler alıcaz

Merhabalar, benim de 27 şubat 1 adet 5.gün taze transerim oldu iyi kalitede. İlk tüp bebek deneyimim. Dün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım ve çok çok silik bir çizgi gördüm. Çatlatma iğnesinin etkisidir diye heveslenmedim ama bu sabah tekrar yaptığımda biraz daha koyulaştığını gördüm. Test günüm 11 Mart. Hepinize bol şans diliyorum. ♥️
Şanşımız bol olsun 🌺🙏

Peki bu süreci nasıl geçiriyorsunuz kızlar yatarak mı? Ben çok yatmıyorumama ağır işler de yapmıyorum. 6 tane ilacım 2 tane iğnem var. Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben Kocaeli Konak hastanesinde tedavi oluyorum.

Peki bu süreci nasıl geçiriyorsunuz kızlar yatarak mı? Ben çok yatmıyorumama ağır işler de yapmıyorum. 6 tane ilacım 2 tane iğnem var. Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Ben Kocaeli Konak hastanesinde tedavi oluyorum.
Ben transferden sonra genel olarak evde dinlendim evde iş yapmadım işe de gitmedim ama yarın işe başlicam artık.bende estrofem ve duphaston ve ptogestan dex iğne olarak devam ediyorum

Bende test yaptım. Sade kaset testlerden silik çizgi çıktı. İnşAllah hepimiz pozitif görürüz🥰

IMG_20240304_060251.jpg

Allahım sona kadar sevinmeyi nasib etsin.

Eklentiler

• IMG_20240304_060301.jpg
    IMG_20240304_060301.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20240304_060301.jpg
    IMG_20240304_060301.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 16
Pozitif gören arkadaşlar belirti olarak neyiniz var
Benim ilk gün 3 gün hiçbseyim yoktu sonra 2 gün başım agrıdı hep dünde bir kaç kez birden bıçak gibi kasık ağrısı geldi geçti onun dışında çok kasık ağrım yok birde idrara sık çıkmaya başladım bir kaç gündür

Dün yaptımda negatifti çok erken davrandımda bugün 7 günümüz çarşamba mı yapsak cumayı bekleyemeyen sabırsızlar🙏🌺
Negatif görürüm diye yapmak istemiyorum. Bir de şey sorucam embriyolar kaçıncı gün tutunmaya başlıyorlar. Testte hemen çıkıyor mu kan vermeden?

Negatif görürüm diye yapmak istemiyorum. Bir de şey sorucam embriyolar kaçıncı gün tutunmaya başlıyorlar. Testte hemen çıkıyor mu kan vermeden?
Benimde ilk denememm okuyorum bir sürü yazı tranfersonra 1-3 gün de oluyormuş 5 gün emriyosu için transfer sonrası 10 günde hergün önemli hergün bir sonraki oluşama geciyormuş 5 günde zarından ayrılıp rahimin daha derinliklerine ilerliyor diye okumuştum. Bende dayamayıp yaptım ama negatif belkide olmadı bilmiyorum ama moralimide bozmak istemiyorumm hayırlı olucak elbet bekliyorumm.

Back