23 yıllık evliyim ve şu anda evliliğim zor durumda

Çok tanıdık geldi ama roller farklı olarak
İstenmeyen olma düşüncesi insanı üzüyor elinize bunu yapmayın
Hadi yap bitir demek o an onun için cinsel bi obje gibisiniz demek ve bunu duyunca insanın gerçekten gururu kırılıyor

Sizin küçük çocuğunuz da yoktur. Konuyu yeni okudum. Yaşınız kaç acaba menapoz başlangıcı falan olmasın. Eşinizin haftada 3 gibi talebi çok değil. Kadınlar için Afrodizyak etkisi olan gıdalar tüketin. Bunları araştırarak bulabilirsiniz.

Bana kalırsa artık yılmış usanmış gibisiniz sonuçta az yapıyoruz diyenler nasıl dertleniyosa ki ben çok yapıncada sıkılır insan orta karar olması lazım yani seks öyle rutin gibi değilde tamamen doğaçlama olunca insan daha çok zevk alıyor tersi olunca görevimi tamamladım gibi bisey olur spontane gelişen seksleri severiz

Fake olmama ihtimali yüksek arkadaşlar 40lı yaşlar erkeklerin en aktif yaşları, biraz da yaşlanınca olmayacak korkusu sarıyor sanırım, 40 yaş bunalımı var ya. Okuyunca ben de tereddüte düştüm ama benzer durumu yaşamaktayım. Afrodizyak etkili gıdalarla çözdüm işi. Başka yerlere de yazdım buraya da yazayım. İncir çekirdeği yağı, sabah aç karınla 1 çay kaşığı, 1 ayın sonunda etkisini görmeye başlıyorsunuz, hiçbir yan etkisi yok aksine bağışıklığı da güçlemdiriyor. 6 aydan fazla zamandır kullanıyorum. Konu sahibiyle aynı sıkıntıları yaşıyordum.

Adama ne yedirelim bizde ona lazım

Adama ne yedirelim bizde ona lazım
Ah canım benim onu da siz araştırın, internette bu konuda çok yazı var. Ben öyle bulmuştum kullandığım yağı ama küçük bşr tiyo vereyim bu yağ kadında da erkekte de etkiliymiş bir yerde onu da okudum. Ama ona nasıl içirirsiniz onu bilemedim

Bizde de durum ayni; olmasa 1 ay aramam yapsak diye, ama adam ister yorgun ve hasta olmadiktan sonra. Bende de tiroid rahatsızlığı var zaten de adama da hak vermek lazim, ben de zencefili bi deneyeyim, söyleyen arkadasa teşekkürler.
"Yap bitir" diye söylemeyin, üzülür incinir de, "Bugünlük kısa yapalım biraz yorgunum" gibi hoş, yumusak cümlelerle gecistirin bazi zamanlar. Diger zamanlarda da onu mutlu ettiginizi düşünerek saygı duyup bekleyin, yüz ve beden ifadelerinizde bıkmışlık olmasin. Mutlu, sağlıklı günler dilerim.

Ya sanki kendimi okudum ya.. çok benzer durumlarımiz sizinle. Tabiki benim eşim projeksiyon felan açmadı da ama film ayarlar mum yakar romantik ortam ayarlar beni şevke getirmek için, gündüzden mesajlar atar seni özledim akşam planın var mı vs :)) evdeyken devamlı öpmek öpüşmek sarılmak oksamak ister. Ve ben de sizin gibi ayda iki üç defa istekli oluyorum.devamli cinsellik konuşmaktan düşünmekten her an
her gece opusmekten sevismekten ve hiç ama hiç doymamasindan o kadar bunalmistimki. Ama onun açısından düşününce çok haklı. İnsan sevdiğini arzular diyor.ben de seviyorum ama hep cinsellik değil yani saçımı oksasin, bana şefkat göstersin, bazen de yanağımdan alnımdan opsun.ben baba şefkati görmediğim için hep eksik kalan o taraflarımi doldurmaya çalışıyordum eşimle.. aynı sizin gibi tek tartışma konumuz cinsellikti.

Biz kısmen çözdük sorunlarımızı. Eşime bütün duygularımi dusuncelerimi anlattım.o da senelerin cinsellik yüzünden oluşan öfkesini kustu bana bir gece ben onu dinledim o da beni dinledi. Sonra dedik bu böyle olmayacak. Ben sorunun bende olduğunu kabul ettim(o zamana kadar hep onu suçlamıştim, sen aşırı isteklisin ben normalim diyordum kabul etmiyordum) ben tedavi olacağım dedim o sırada da pandemi olayı başladı terapiste gidemedik. Ben kendi kendime araştırmaya başladım neden hep istekli değilim niye zevk alamıyorum. Araştırdım okudum cinsellik algilarimda hatalar olduğunu farkettim. O konularda bilinclenince biraz da istek artirmak için doğal gıdalar araştırıp kullanmaya calisiyorum. Şuanda genel olarak 2-3 günde bir ben de istekli oluyorum eşim de memnun ben de. Ama tabi zaman zaman kafama bişey takınca yine kısa süreli isteksizlik oluyor ama büyük ölçüde sorun çözüldü diyebilirim.sana özelden yazayım istersen benim yediğim gıdaları.

Biz önce şevkat sonra cinsellik arıyoruz ama erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat gösteremiyor. Biz de sorunlarımızı aştıktan sonra dokunuşları değişti, artık her dokunuşunda cinsellik sezmiyorum.

Biz önce şevkat sonra cinsellik arıyoruz ama erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat gösteremiyor. Biz de sorunlarımızı aştıktan sonra dokunuşları değişti, artık her dokunuşunda cinsellik sezmiyorum.
Ya gerçekten çok iyi bı tespit yaptınız. Gerçekten de şu cinsellik bizim de kısmen çözülmesi bile farketti.artık gözlerinde şefkat gorebilmeye başladım eşimin. Öncesinde hep şehvet vardı ben de eşim hic doymadigi için ondaki şehveti gordukce sinir oluyordum.

Bakın az önce burda yazan zencefili söyledim esime, bana zencefil alır mısın dedim tamam alırım bir ara cikinca dedi. Cinsel isteği artiriyormus dedim, o zaman hemen gidip aliyim dedi gülerek halbuki daha 1 gece önce yaptık. Böyle işte yani

kimi bulamaaaaz bulan da bıkar yadırgamıyorum sizi, haklısınız sürekli olması sıkar insanı benimkide pek yanasmaz, hamilelikten dolayı 25 kilo, aldım şuan 95 kiloyum eski seksapelliğim kalmadı geçen esime mutfakta bacagımı açtım gel dedim adam bana kapat şunu çekicilikiğn kalmadı dedi normalde küsmem gerekirdi ama komik, geldi öküz işte ne anlar kadından

yok kız mawi haplar kalp krizi yaratır bi yakınım öyle ölmüştüde kullansa 23 yıldır ewli kalmazdı konu sahibi
Ya Allah korusun tabi ki. Ama burda çok yeni evli ve bu konularda tam tersi dert yanan insan var ben inanamıyorum 40lı yaşlarda bunlardan bahsedilmesine.

Ya Allah korusun tabi ki. Ama burda çok yeni evli ve bu konularda tam tersi dert yanan insan var ben inanamıyorum 40lı yaşlarda bunlardan bahsedilmesine.
bende ilk defa duydum böyle bi durumu demekki böyleleride warmış isteği hiç bitmeyen koca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…