- 17 Eylül 2016
- 199
- 222
Ben okurken aklına gelen fikir de buyduAyyyyy @Ozlemesra sen konunuz inandırıcı değil deyince aklıma şey geldi acaba bu konuyu açan kadının kocası olmasınnnnnn..çok araştırmacıymış ya kulüpten falanda bahsetmiş... karısı adına konuşuyor olmasınnnnnn
Sorunun ne olduğunu çözmek adına
Çok tanıdık geldiMerhabalar,
Ben ev hanımıyım. Ben evlendiğimde cinsellik hakkında hiç bir şey bilmiyordum. Eşimle birlikte öğrendim. evliliğimizin ilk 2 yılında cinsel olarak hiçbir sorun yoktu ama eşim hergün ve bazı günler günde 2-3-4 defa yapmak istiyordu. Ben her defasında orgazm olmasamda zevk alıyordum. İlk çocuktan sonra ara ara sorunlar oluyordu. Hergün ve günde birkaç defa yapmak istemiyordum. Fakat tartışmamız çokta önemsizdi bir orta yol buluyorduk.. Fakat eşim cinselliğe düşkün olduğu için aynı cinsel hayatımız devam etsin istiyordu ve çokça tartışmalarımız ve küsmeleri oluyordu. Bu arada eşim çok araştırmacıdır kafasına taktığı şeyi mutlaka öğrenmek ve çözmek ister. Cinsellikte de aynı şekilde araştırmadığı bilmediği yoktur. Beni tatmin ve orgazm etmek için herşeyi yapar. Eşim çok anlayışlı birisidir hep benimle ilgilenir. Bana da çok düşkündür. Ev dede yardımcı olur. Fakat cinsel yönden çok aktif olmasının yarattığı sorun dışında hiçbir tartışmamız olmaz. Yatağa gittiğimizde beni öpmek okşamak devamındada sevişmek ister. Ben ise sarılıp uyuyalım isterim. Ama eşim düzenli hergün yada 2 günde 1 sevişmek ve seks yapmak ister. Son 2 aydır benim çok canım istemiyor. O çok istediğinde hadi yap bitir derim. Ben zevk almam sadece onun bitirmesini beklerim. Bu arada benim istekli olmam için yatak odamıza projeksiyon ile son 1 yıldır film izlettirir. Erotik filmler izleriz ama gece istediği gibi olmaz ise yüzünü asar. Eşim saatlerce benimle sevişip zevk alamı sağlamak için yapmadığı fantazi kalmaz. Vajinal orgazmıda klitoral orgazmıda ikisinide aynı gecede yaşatmak için elinden geleni yapar. Ama ben herzaman uzun uzadıya yapmak istemiyorum. Eşim tam bir cinsellik uzmanı gibi bana anlatır ve yaşatmaya da çalışır. son 1 yıldır ben çok istekli değilim ve son iki aydır da eşim saymış 3 defa arzulu şekilde beraber olmuşuz. En son 4 gün önce istedi bende tamam yap bitir dedim. Eşimde bu seferinde açıldı ve ben sadece seks istemiyorum aşk istiyorum beni arzulayarak birlikte yapmıyorsak masturbasyon yapmamla bir farkı yok dedi. Bende seni sevmediğimimi düşünüyorsun dedim. Beni seviyor olabilirsin ama bana arzu duymuyorsun yada aseksüelleştin dedi. Nereden çıkarıyorsun bunları dediğimde ben gayet normalim 2-3 günde bir arzulu sevişmek ve ikimizde iliklerimize kadar orgazm olmamızı istiyorum dedi. genel kanı en az 2-3 günde bir normal diyorlar dedi. Artık bende reddedilmekten bıktım sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi 4 gündür küsülü değil ama ne yanaşıyor ne dokunuyor. Ben çok alışkın değilim böyle soğuk olmasına ama ne yapacağımı nasıl davranacağımıda bilmiyorum. Ben çok açık konuşan biride değilim. Sorun olduğunda hep o adım atar konuşup çözmeye çalışır. Ama bu sefer farklı gibi hiç adım atmayacak gibi görünüyor. Onu çok seviyorum ama ne deyim şimdi istemediğim halde tamam haklısın bende arzulu olacam diyip rolmü yapayım. Hiç beceremem. Lütfen deneyimli arkadaşlar bilginize ve görüşünüze ihtiyacım var.
Adama ne yedirelim bizde ona lazımFake olmama ihtimali yüksek arkadaşlar 40lı yaşlar erkeklerin en aktif yaşları, biraz da yaşlanınca olmayacak korkusu sarıyor sanırım, 40 yaş bunalımı var ya. Okuyunca ben de tereddüte düştüm ama benzer durumu yaşamaktayım. Afrodizyak etkili gıdalarla çözdüm işi. Başka yerlere de yazdım buraya da yazayım. İncir çekirdeği yağı, sabah aç karınla 1 çay kaşığı, 1 ayın sonunda etkisini görmeye başlıyorsunuz, hiçbir yan etkisi yok aksine bağışıklığı da güçlemdiriyor. 6 aydan fazla zamandır kullanıyorum. Konu sahibiyle aynı sıkıntıları yaşıyordum.
Ah canım benim onu da siz araştırın, internette bu konuda çok yazı var. Ben öyle bulmuştum kullandığım yağı ama küçük bşr tiyo vereyim bu yağ kadında da erkekte de etkiliymiş bir yerde onu da okudum. Ama ona nasıl içirirsiniz onu bilemedimAdama ne yedirelim bizde ona lazım
İçer ben ne dersem yapar sağolsunAh canım benim onu da siz araştırın, internette bu konuda çok yazı var. Ben öyle bulmuştum kullandığım yağı ama küçük bşr tiyo vereyim bu yağ kadında da erkekte de etkiliymiş bir yerde onu da okudum. Ama ona nasıl içirirsiniz onu bilemedim
Tüp bebek tedavisi görüyorum. Surekli hormon ilaçları alıyorum.İstek tavan ama ilişki yasak. Kardes kardeş duruyoruz. Bizim durum daha kötüMilletin hayali sizin derdiniz, bu kadar söyleyeyim...
Biz önce şevkat sonra cinsellik arıyoruz ama erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat gösteremiyor. Biz de sorunlarımızı aştıktan sonra dokunuşları değişti, artık her dokunuşunda cinsellik sezmiyorum.Ya sanki kendimi okudum ya.. çok benzer durumlarımiz sizinle. Tabiki benim eşim projeksiyon felan açmadı da ama film ayarlar mum yakar romantik ortam ayarlar beni şevke getirmek için, gündüzden mesajlar atar seni özledim akşam planın var mı vs :)) evdeyken devamlı öpmek öpüşmek sarılmak oksamak ister. Ve ben de sizin gibi ayda iki üç defa istekli oluyorum.devamli cinsellik konuşmaktan düşünmekten her an
her gece opusmekten sevismekten ve hiç ama hiç doymamasindan o kadar bunalmistimki. Ama onun açısından düşününce çok haklı. İnsan sevdiğini arzular diyor.ben de seviyorum ama hep cinsellik değil yani saçımı oksasin, bana şefkat göstersin, bazen de yanağımdan alnımdan opsun.ben baba şefkati görmediğim için hep eksik kalan o taraflarımi doldurmaya çalışıyordum eşimle.. aynı sizin gibi tek tartışma konumuz cinsellikti.
Biz kısmen çözdük sorunlarımızı. Eşime bütün duygularımi dusuncelerimi anlattım.o da senelerin cinsellik yüzünden oluşan öfkesini kustu bana bir gece ben onu dinledim o da beni dinledi. Sonra dedik bu böyle olmayacak. Ben sorunun bende olduğunu kabul ettim(o zamana kadar hep onu suçlamıştim, sen aşırı isteklisin ben normalim diyordum kabul etmiyordum) ben tedavi olacağım dedim o sırada da pandemi olayı başladı terapiste gidemedik. Ben kendi kendime araştırmaya başladım neden hep istekli değilim niye zevk alamıyorum. Araştırdım okudum cinsellik algilarimda hatalar olduğunu farkettim. O konularda bilinclenince biraz da istek artirmak için doğal gıdalar araştırıp kullanmaya calisiyorum. Şuanda genel olarak 2-3 günde bir ben de istekli oluyorum eşim de memnun ben de. Ama tabi zaman zaman kafama bişey takınca yine kısa süreli isteksizlik oluyor ama büyük ölçüde sorun çözüldü diyebilirim.sana özelden yazayım istersen benim yediğim gıdaları.
Ya gerçekten çok iyi bı tespit yaptınız. Gerçekten de şu cinsellik bizim de kısmen çözülmesi bile farketti.artık gözlerinde şefkat gorebilmeye başladım eşimin. Öncesinde hep şehvet vardı ben de eşim hic doymadigi için ondaki şehveti gordukce sinir oluyordum.Biz önce şevkat sonra cinsellik arıyoruz ama erkekler cinsel doyuma ulaşmadan şevkat gösteremiyor. Biz de sorunlarımızı aştıktan sonra dokunuşları değişti, artık her dokunuşunda cinsellik sezmiyorum.
yok kız mawi haplar kalp krizi yaratır bi yakınım öyle ölmüştüde kullansa 23 yıldır ewli kalmazdı konu sahibi3lü 5li orgazmlar mı bunlar? Birine benzettim de.
Neyse eşiniz mavi haplardan alıyor olabilir mi?
Ya Allah korusun tabi ki. Ama burda çok yeni evli ve bu konularda tam tersi dert yanan insan var ben inanamıyorum 40lı yaşlarda bunlardan bahsedilmesine.yok kız mawi haplar kalp krizi yaratır bi yakınım öyle ölmüştüde kullansa 23 yıldır ewli kalmazdı konu sahibi
bende ilk defa duydum böyle bi durumu demekki böyleleride warmışYa Allah korusun tabi ki. Ama burda çok yeni evli ve bu konularda tam tersi dert yanan insan var ben inanamıyorum 40lı yaşlarda bunlardan bahsedilmesine.
Ya Allah korusun tabi ki. Ama burda çok yeni evli ve bu konularda tam tersi dert yanan insan var ben inanamıyorum 40lı yaşlarda bunlardan bahsedilmesine.
bende ilk defa duydum böyle bi durumu demekki böyleleride warmışisteği hiç bitmeyen koca