23 yıllık evliyim ve şu anda evliliğim zor durumda

İsteksizliğiniz troid yüzünden miydi ? Benimde troid çıkmıştı ve isteksizdim zevk alamıyordum.

bazı ilaçlar aşırı isteksiz yapıyormuş siz ilaç kullanmayı bıraktınız mı bırakmadınız mı?
Bunu bi arkadaşım söylemişti ilaçları kullandıktan sonra hergün istekli olan ben gitti yerine 1 ay yapmasa durabilen bir ben geldi diye .

Canım isteyince doyurasıca yapmak istiyorum ama öyle sayı falan yok. Ayda bazen 2 bazen 3defa. Sorunda burda eşimle anlaşamadığımız burada. Ayda 2-3 ona yetmiyor. O düzenli pazartesi çarşamba cuma gibi standart olsun istiyor. Fırsatı olsa hergün istiyorda pazartesi çarşamba cumayada razı

ilaç her sabah alıyorum düzenli ömür boyu içmem gerekiyor. 3 ayda bir tahlile göre dozu ayarlanıyor

Sizin adınıza üzgünüm ama Bunu istemesi en doğal hakkı.

ilaç her sabah alıyorum düzenli ömür boyu içmem gerekiyor. 3 ayda bir tahlile göre dozu ayarlanıyor
Bence sizin sıkıntınız bu yüzden . Doktorunuza bu durumu söylediniz mi dozunu ona göre azaltabiliyorsa azaltsın :/
Ve eşiniz madem çok araştırmacı sizin ilaçlar yüzünden böyle olduğunuzu da araştırıp öğrensin. Kendini arzulanmıyor sanmasın

inanmayabilirsiniz yapabileceğim bişey yok
Tabiki de zaten beni ikna edin inandırın gibi bir talebim olmadı sadece konudaki ayrıntılar anlatım şekli konunun kendisi erkek olduğunuz hissi uyandırdı o yüzden inandırıcı bulmadığımı belirtmek istedim. Zaten konunuza yardımcı olacak birçok üye bulunacaktır kolaylıklar dilerim hayırlısı olsun hakkınızda

Kandaki troid hormonu t3 ve t4 miktarına göre tahlil ile ayarlıyor doktor. Şu an 150 mg levetron kullanıyorum

Ne güzel konulu film gibi anlatmışsınız, okurken hiç bitmesin istedim

Evet film gibi 23 yıl oluca öyle oluor yazdıklarımı okuyunca banada film gibi geçti gözlerimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…