23 yıllık evliyim ve şu anda evliliğim zor durumda

istemiyorum değil içimden gelmiyor. Herşeyi en güzel şekilde yapıyor ben uyumayı istiyorum. Yaptıklarını hissetmeye çalışıyorum. Olmuyor rolde yapamıyorum
Gün icinde yoruluyormusunuz acaba. Cocuklariniz kucuk ve calisiyor olsaniz isteksiz olmaniz normal diycem de sizin hormon probleminizle ilgili olabilir. Benimde haftalarca aklima bile gelmediği zamanlar olmustur. O zamanlar esim daha istekliydi simdi de ben daha istekli. Genelde benden geliyor talep. Kaçan kovalaniyor heralde 😂

Bence bu bölümün adini cinsellik yerine kocasından dertli kadinlar bölümü yapalım herkes ayni dertten muzdarip 😂

K
Ya sanki kendimi okudum ya.. çok benzer durumlarımiz sizinle. Tabiki benim eşim projeksiyon felan açmadı da ama film ayarlar mum yakar romantik ortam ayarlar beni şevke getirmek için, gündüzden mesajlar atar seni özledim akşam planın var mı vs :)) evdeyken devamlı öpmek öpüşmek sarılmak oksamak ister. Ve ben de sizin gibi ayda iki üç defa istekli oluyorum.devamli cinsellik konuşmaktan düşünmekten her an
her gece opusmekten sevismekten ve hiç ama hiç doymamasindan o kadar bunalmistimki. Ama onun açısından düşününce çok haklı. İnsan sevdiğini arzular diyor.ben de seviyorum ama hep cinsellik değil yani saçımı oksasin, bana şefkat göstersin, bazen de yanağımdan alnımdan opsun.ben baba şefkati görmediğim için hep eksik kalan o taraflarımi doldurmaya çalışıyordum eşimle.. aynı sizin gibi tek tartışma konumuz cinsellikti.

Biz kısmen çözdük sorunlarımızı. Eşime bütün duygularımi dusuncelerimi anlattım.o da senelerin cinsellik yüzünden oluşan öfkesini kustu bana bir gece ben onu dinledim o da beni dinledi. Sonra dedik bu böyle olmayacak. Ben sorunun bende olduğunu kabul ettim(o zamana kadar hep onu suçlamıştim, sen aşırı isteklisin ben normalim diyordum kabul etmiyordum) ben tedavi olacağım dedim o sırada da pandemi olayı başladı terapiste gidemedik. Ben kendi kendime araştırmaya başladım neden hep istekli değilim niye zevk alamıyorum. Araştırdım okudum cinsellik algilarimda hatalar olduğunu farkettim. O konularda bilinclenince biraz da istek artirmak için doğal gıdalar araştırıp kullanmaya calisiyorum. Şuanda genel olarak 2-3 günde bir ben de istekli oluyorum eşim de memnun ben de. Ama tabi zaman zaman kafama bişey takınca yine kısa süreli isteksizlik oluyor ama büyük ölçüde sorun çözüldü diyebilirim.sana özelden yazayım istersen benim yediğim gıdaları.
Emek verip yazmışsınız çok teşekkür ederim. Gerçekten her yorum benim için önemli. Bişgisini ve tevrübesini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. İnşallah bende bu sorunu çözmek için elimden geleni yapacağım. Her türlü öneriye ihtiyacım var.

Bu adamın başka derdi yokmu ya..hayati seks üzerine kurulmuş sanki,ne güzel valla.Allah başka dert vermesin

23 yıllık evli iseniz yaşınız 40 üstüdür muhtemelen. Bu yaşta ve bu kadar üzün süre birliktelikten sonra eşinizdeki bu performans çok iyimiş bence, bir çok kişi size gıpta eder. Menopoza girdiniz mi? çünkü menopozdan sonra biraz libido kaybı ve zevkte azalma olabiliyor. Hiç zevk aldığınız bir şey yok mu? onları yapmasını isteyin. Ayrıca stresten uzak durun ve kendinizi çok yormayın, değmez, artık biraz yavaşlayıp hayatın tadını çıkarma zamanı.

Hayıt kürü yap.. Cinsel arzun tavan yapar bence. Eşin ne ile besleniyor acaba,?

Uykuyu ev işini yemeği çevresel sorunları bir kenara atıp aklımı bu işe verip istekli olamıyorum. Bu nasıl yapılır beceremiyorum
Biraz boş verin, her şeyi mükemmel yapmaya çalışmayın, çok strese sokuyorsunuz kendinizi galiba, değmez. Erkekler için çok bakımlı bir evden ziyade bakımlı ve istekli bir kadın daha değerli diye düşünmeye başladım. Bu arada eşinizin "uzman" havaları ve bir de arzunuzu ölçüp biçip, kaç defa arzulu seviştiğinizi sayması vb, yani lokmalarınızı sayar gibi orgazmlarınızı sayıyor adeta, bu insanda baskı yapar, performans baskısı, ters teper bence. Onun da biraz daha rahat olması lazım. Sonuçta hedef skor yapmak değil, hedef de yok, birbirinize olan sevginizi bedenleriniz aracılığı ile ifade etmektir sevişmek, kuralı ya da skoru falan olmaz.

böyle hayat mı olur ya? adam bazen günde 2-3 kere istiyor filan demiş. kafası sürekli cinsellikte olan adam bence biraz boş kafalıdır. zaman mı var o kadar sevişmeye?? bir de cinsel isteği sağlayan şey testosteron. erkeklik hormonu yani. bu hormon kadınlarda doğal olarak az var, o yüzden kadınlar erkeklere göre daha isteksizdir cinsellik konusunda. cinsel isteği fazla olan kadınlar testosteronu fazla olan kadınlar oluyor.

Benim eşimde araştırılması gereken bir istek var. Kendine de söylüyorum bunu. 24 saat hazır vaziyette. biraz sırnaşıyım hemen yapalım mı der. Şu an 43 yaşında ve evlendiğimde ki 20 yaşında ney ise şimdi de aynı gibi :işsiz:
Maşallah sübhanallah. Allah bize de versin inşallah

Benim eşimde araştırılması gereken bir istek var. Kendine de söylüyorum bunu. 24 saat hazır vaziyette. biraz sırnaşıyım hemen yapalım mı der. Şu an 43 yaşında ve evlendiğimde ki 20 yaşında ney ise şimdi de aynı gibi :işsiz:
Benim ki de evlendiğinde ne ise şimdi de aynı pasif , boşanmayı düşünüyorum bu sebepten !!!!
Ben bu durumda olunca sizin durumunuz daha cazip görünüyor , yine de belki yaşarken zor olabilir bilemedim ama arzulanmamaktan iyidir emin olun ,
Siz de beslenme ve terapi takviyesi alabilirsiniz

Benim ki de evlendiğinde ne ise şimdi de aynı pasif , boşanmayı düşünüyorum bu sebepten !!!!
Ben bu durumda olunca sizin durumunuz daha cazip görünüyor , yine de belki yaşarken zor olabilir bilemedim ama arzulanmamaktan iyidir emin olun ,
Siz de beslenme ve terapi takviyesi alabilirsiniz
Size bosanin diyemem ama ben bu yüzden boşandım . İyi ki boşandım diyorum çünkü diğer türlü tam bir psikolojik şiddete giriyor

Size bosanin diyemem ama ben bu yüzden boşandım . İyi ki boşandım diyorum çünkü diğer türlü tam bir psikolojik şiddete giriyor
Boşanmayı düşünüyorum ama beni tutan şey tedavi ol çağrılarıma cevap vermesi , ama ilerlemiyor , bununla birlikte horladığı için de ayrı yatıyoruz , tam bir delirmekik durum, koca var ama yok , ilişki yaşamıyoruz diyemem ama şehvet yok çok sıkıntıdayım
Sen ne kadar evli kaldın ? Hiç yaşanmadı cinsellik ?

Merhabalar....
Bitkisel tavsiyeleriniz sonucu günde bir fincan hayıt çayı ve günde 1 çay kaşığ incir çekirdeği yağı kullanıyorum. Fakat bu istek duymak nasıl oluyor bilmiyorum henüz biiey hissetmiyorum. Eşim surat yapmasın gözü biryerere kaymasın diye ben yatakta sokuldum istersen yapalımmı dedim. Hemen atladı küslüğü falan kalmadı . sonra eşim sevişmeye başlayınca bende uyarıldım. Sonuç olarak ikimizde orgazm olduk. Hemen herşey yoluna girdi. Sonrasında 2 gün geçmesiyle tekrar yapalımmı demeye başladı. Bende uyumak istiyorum. Yine döndük başa. Ben ilişkiye hazırlanmak için öncesi cinsel uyarısı oluşmuyor. Hep eşimin ön sevişmesiyle istek oluyor. 2. _3 günde birde yapmak istemiyorum.
Benim öğrenmek istediğim ilişki öncesi seks aklınıza gelip vücudunuzda birşeyler mi oluyor.
Bende böyle bişey yok

X