İlaçlık bi durum var mı bilemiyorum ama sizin konuşarak rahatlatılmaya ihtiyacınız var sekse bakış açınızda sorun var . Mesela diyomuşsunuz ki hadi yap bitir. yani seks bu değil ki iki kişilik bşy ..çok kafanıza taktığınız bir şey yoksa kıvama gelmekte uzun sürmeZ sonucunda da sizi mutlu edecek bir adam var nihayetinde . Hani sizi iştaha getirir sonra boşaltmazsa evet sıkıntılı bi durum ama öyle de değil. Gayet başarılı diyorsunuz buna göre 1 ayda toplamda 4 defa isteyerek sevişmek çok azO şu an uyuyo uyanana kadar yardımlarınızı bekliyorum. sonra silecem. Bulunduğum yerde terapistte psikoloğa gönderiyor ilaç yazıyor ama faydası yok diye düşünüyorum. Ben birşeyler yapmalıyım ama ne
Valla yaşlılar daha azmış oluyor. Kedi köpeğe tecavüz edenler dikkat ederseniz hep 70’likBence o da bi tuhaf ya 50 yaşına gelmiş torunu olacak hala gündüzden gecenin hayalini kuruyo
Böyle yaparak ya da istemediğinizi belli ederek eşinizi kendinizden soğutur hepten kaybedersiniz. Hadi yap bitir gibi davranmak tabiki adamı bıktırır cinsellikten soğutur hatta sizden soğutur Allah korusun. Hepimiz her zaman istekli olmuyoruz ama ben kendi adıma söyliyim, istekli olmadığımda da onu belli etmemeye çalışırım kırılmasın soğumasın diye. Rol yapmayı deneyin. Ayrıca size kötü bi haberim var. Konuyu silemiyorsunuz. Adam herşeyi okuyacak. Geçmiş olsunEşim gündüzden arar yada eve gelince akşam güzel bir gece geçirelimmi derdi ben bakarız deyince fıttırırdı. Bakarız nedemek yaa diye
Siz hemen mi orgazm oluyorsunuz o yüzden mi devam etmek sıkıcı bir hal alıyor sizin içinBenim eşim 12 de sevişmeye başladımı bitirmiyo uzatıyo uzatıyo hadi yeter artık bitir istiyorum deyince zaten az istiyorsun hazır bulmuşken tadını çıkarayım diyor. Bu uzun uzadıya yapmalarımı beni az isteksiz yapıyo bilemedim
Adın mavi değilse silme :)Silinmiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?