23 yıllık evliyim ve şu anda evliliğim zor durumda

Şuan okadar şaşkınım ki benim eşimden yapmasını istediklerimi senin eşin sana yapıyor ama sen istemiyorsun bence birqz gayret göstermen gerekiyor yoksa aranızda sogukluk kopukluk olur keşke eşimde bana bu şekilde olsa ama bizdede tam tersi malesef

istemiyorum değil içimden gelmiyor. Herşeyi en güzel şekilde yapıyor ben uyumayı istiyorum. Yaptıklarını hissetmeye çalışıyorum. Olmuyor rolde yapamıyorum

Ben istekli eşimi heri çevirmeyecek bir kadın olmak istiyorum. Bu anlamda her önriye açığım

Uykuyu ev işini yemeği çevresel sorunları bir kenara atıp aklımı bu işe verip istekli olamıyorum. Bu nasıl yapılır beceremiyorum

Yaş zencefil al patates gibi olan soy bir küçük ceviz buyukluğunde parçala cezve de kaynat üç gün bir orta kupa boyunda iç akşam sekiz civarı 3 gün sonunda farkı görürsün akıntı yapar heyecan yapma alerji varsa deneme bile , reglın yakınsa öne çeker gebelik varsa düşürür . Haftada 3 günün üzerine cıkma, zayıfsan az kilolu isen orta karar iyidir. Haberdar et herkesde aynı işlevi görür mü bilemiyorum. Mutlu kal. Adamı harcama kıymetini bil

Eşim yorgunda olsa hasta da olsa aklına geliyor. Bu erkeklerinki nasıl şey anlamadım.

Çok teşekkür ederim uygulayacağım

Uyumlu olmak önemli cinsel hayatta, bence terapiste falan gidip beraber yardım almalısınız onun libidosu tavan sizinki yerlerde ortak bir yolu bulunmalı.

Bazen tartışmalar sevişmeyle son bulabiliyor ama aksine cinsellik yüzünden tartışma çıkınca durum sıkıntılı normal hayatı etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…