23 Yaş Çok Mu Geç? Lütfen Yardım Eder Misiniz

Cesaretinize ve azminize hayran kaldım, ne çok şeyi başarmışsınız burada ne kadar çok başarılı kadın var, tüm yorumlardan anladım ki insan sağlıklı olduğu sürece yaşı kaç olursa olsun her şeyi başarırmış.

23 yaşımda 2. Üniversitemi okudum ve de atandım, geç değil yolun başındasın, kimseyi duyma...

İşe yaramayan bölüm okunmaycaksa geç değil .İse yaramayan bölümü normal sinir yaşta bitirsende cok birşey olmuyor.Evet yaş nedeniyle biraz zor olacak mezun olunca olabilir sonuçta pes etmeyeceksiniz.Benim uzak bir tanıdığım 42 yaşında açık öğretime başladı 46 da mezun olacak 47 de ise girebilirmi zor çok zor velakin o bile okuyor hayat yani belli olmaz umudu var .Ben onada olumsuz yaklasmiyorum oda zaten tospembe birşey beklemiyor .Siz havlu atmayın bence siz iş bulursunuz

şuan 25 yaşındayım üniversite 3. sınıfım ben de geç başladım ve aynı sorularla yola çıktım iyi ki de çıkmşım şöyle bi öneri vereyim yks ye girdiğiniz sene ortaöğretim kppsye de girin o bilgilerle yüksek puan yaparsınız ortaöğretimden atanıp bi yandan okursunuz meslek hayatına çok geç kalmazsınız ben öyle yaptım bu yıl atandım hem okula gidiyorum hem kamu personeliyim çok şükür

İlk yilim da kazandığım gibi tekrar Hacettepe Psikoloji istiyorum, bir de bana en yakın meslek özel eğitim öğretmenliği.
Maddi durumum iyidir, psikoloji okuduktan sonra yüksek lisans sonrası klinikte açabilirim o imkanım var. Hem olmayacaksa bile en azından denedim derim, evde boş oturmaktan iyidir bence.

Ne kadar güzel başarmışsınızBu bilgi için de çok teşekkür ederim.

40a merdiven dayadim ehliyet aldım 2aydir mis gibi kullanıyorum. Ben bu yaşta iş konusunda hala umutluyum sen 20li yaslarda olacaksın yine mezun olunca. Onlar arkadaş değil,yoluna taş koyan insanlar.

çevrendekiler saçmalamış. Hiç bir şekilde geç değil hatta bence çok ideal yaşlar. Hedeflerin çok güzel bence kimseye anlatma hayallerini ve gerçekleştirmek için adımlar at...

23 yaş o kadar o kadar o kadar genç bir yaş ki..
arkadaş çevrenize kulaklarınızı tıkayın.
ben 41 yaşındayım tıp mı okusam diyorum bazen :)

Abla tavsiyesi: vizyonsuz insanlarla arkadaşlık yapma.
yaşın henüz çok genç hepsini yapabilirsin hepsi senin elinde. millet 50 yaşında üni okuyor vazgeçmiyor sen bu yaşta niye pes edesin ki. silkelen kendine gel ve başla hemen yarın bile geç. hayallerinden sakın vazgeçme.

O arkadaş sandığın grupla da 2025 yılında ilişkini tamamen kes.
Sanki okumasan yine de 27 yaşında olmyck msn.
Ben 4. Fakültemi 34umde okudum 3 yılda erken bitirdim ve yurt dışı için o bölüm lazım oldu mesela diğerleri değil.
Senin gibi hayati olan birileri ile arkds ol insanlar 40inda başlıyor genceciksn.
Sınava hazirlan burdan yaz destek de oluruz sana

Üniversiteyi mezun olur olmaz kazandım. 22 yaşında mezun oldum ve mezun olduktan sonra pandemi felan derken uzun süre çalışmadım. İlk işime başladığımda 25 yaşındaydım, ehliyetimi bu sene başında yani 26 yaşında aldım ve yine ilk arabamı da 26 da aldım çok şükür.1,5 ay sonra 27 yaşına gireceğim. Eğer 1,5 sene önce bana şehir değiştireceksin işe başlayacaksın hatta araba alacaksın desen asla inanmazdım. Mezun olalı 5 sene olmasına rağmen hala çalışmaya başlamayan 28-29 yaşında arkadaşlarım var geçen sene 31 yaşında bir arkadaşım atandı ve mezun olduktan sonra sadece 7 aylık bir süre çalışmıştı, senelerdir işsizdi. Yani demem o ki herkesin hikayesi, yolu, deneyimi farklı.

Açıkçası bende her şeyin zamanında olması gerektiğine, her şeyin zamanında güzel olduğuna inanan biriyim ama bu senaryoda bile senin yaşın hiçbir şey için geç değil. İnsanlar konuşur zamanında üniversite okumuş mezun olsaydın da işsiz kalsan işsizsin diye çalışsan maaşın düşük diye beğenmezlerdi.

Ben 40 yaşında gencecik kadınım. 2. Üniversite mi okusam diyorum. Ehliyetim vardı ama 6 ay oldu yeni aktif araç kullanıyorum. Gitar çalmak istiyorum 2. Çok isteyim. Villada oturup kedi köpek besleme hayalim var .

23 yaşındaki bene söylemek istediğim çok şey var. Birincisi evlilik için acele etme. Hayallerini gerçekleştir. Sana da aynı şeyi söylüyorum.

Güzel üniversite kazanmışsın, tekrar yapabilirsin… geç kalmadın.

benim üniversiteden mezun olacağım yıl bizim bölüme 36 yaşında biri gelmişti. MEzun olasıya 40. Devlet memuru olamıyordu o dönem o yaşla, biraz sohbet etme imkanımız olmuştu, kendim için okuyorum demişti. Ne güzel... Yaşın çok geç değil. Azimliysen yap, çevrene yapacağım deme yaptım de.

Bence okumanın ve hedefleri gerçekleştirmenin yaşı olmaz 60 yaşında birininde hedefi vardır yapar 20 yaşında birininde önemli olan hedefe ulaşmak çabalamak hiç bişi için geç değil belki herşey yeniden başlıyordur senin için o yüzden kimseyi dinleme hedefine odaklan ve başar kendine güven.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…