23 Yaş Çok Mu Geç? Lütfen Yardım Eder Misiniz

30 yaşındayım iki kızım var. 10 yıllık evliyim. Önlisans mezunuyum. Onu lisansa tamamlama niyetim var. Ayriyetten ilahiyat ikinci üniversite yazılmak istiyorum. Ehliyet henüz alamadım belki bir gün alırım panik durumumu geçersem. Part time iş bakıyorum. Çocuklarla uyarsa çalışma niyetimde var. Kimseye de anlatmıyorum bunları. İnsanlar konuşur, sadexe boş konuşur

23 değil 43 53 olsanız bile geç değil bu yıl 60 yaşında ehliyet alanı gördüm kaç yaşında üniversite okuyanlar var görüyoruz duyuyoruz

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :)
Arkadaşlarımla artık konuşmuyorum. Sınava da hazırlanmaya başladım, yorumlar da o kadar başarı hikayeleri yazıldı ki 23 yaşımdan utandım

çevrendekiler saçmalamış. Hiç bir şekilde geç değil hatta bence çok ideal yaşlar. Hedeflerin çok güzel bence kimseye anlatma hayallerini ve gerçekleştirmek için adımlar at...
Yorumlardan öğrendim ki hedeflerimizi kimseyle anlatmamalıymışız. Ne kadar üzücü oysaki ki insan paylaşmak ister. Güzel yorumunuz içinde teşekkür ederim

Yorumunuz için teşekkür ederim
Büyüklerimden hayata geç kalmadığımı öğrenmek iyi hissettirdi.

Yorumunuz için teşekkür ederim

Aftan yararlanabilme şansım var düşük ihtimal ama kendi cabamla da tekrar kazanabilirim. O yıl kayıt yapmamıştım ama bana 5 yıl boyunca kayıt dondurulamaz dediler

Yorumunuz için teşekkür ederim ben de bundan sonra hayallerimden hiç kimseye bahsetmeyeceğim dersimi aldım

Hayır tabiki de, yaşın daha gencecik, her şeye yeniden başlayabilecek bir yaştasın. O okulu tekrar kazanıp okumana ve hayallerini gerçekleştirmeye bak, o arkadaş çevresinden de uzaklaş acilen.
Hem sana bir şey söyleyeyim mi, ben de keşke 23, 24 yaşındaki kafayla üniversiteye gitseymişim. Kendimi her alanda daha çok geliştirip, ne istediğimin ve istedigim şeye ulaşmak için neler yapmam gerektiğinin daha çok bilincinde olur o yılları çok daha güzel ve verimli geçirirdim. O yüzden sakın acaba mı deme :) Kimsenin de moralini bozmasına izin verme. Toksik insanları çevreden uzaklaştır.

Son düzenleme:
Arkadaşlarım "sen bilmezsin iş ortamını" deyince, ben de onların haklı olduğunu düşünmüştüm. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
Arkadaslarina ancak totomla gülerim ben. Duyanda sanacak ki 25 yıldır iş hayatındalar.
Neyse arkadaslarin gerçekten vizyonsuz, dediklerini dikkate almana gerek yok

39 yaşındayım, değerlerime göre istesem birkaç tane daha doğurabilecek durumdayım ne menapozu Allah aşkına?

Bir yolculukta kadın doğum uzmanı birine denk gelmiştim. Ebeymis, sonra bir gün eşi arkadaşlarının arasinda 'sen ne anlarsin' gibi biseyler söylemiş. Kadın hırs yapmış tıp kazanmis, kocasını boşamis annesi çocuğuna bakmis vs vs. yurtdışında bile ameliyatlar yapiyordu ki şu an yaşı 70 üstüdür. Isteyen daha o zamanlar neler neler yapıyormuş, sen neden yapamayasin ki?

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim
Üniveristeyi verimli, dolu dolu, kendimi geliştirerek geçirmeyi istiyorum ben de
Arkadaşlarım "üniversite boş ortam, uyumaktan başka bir şey yok" dese de ben öyle olduğunu düşünmüyorum.
Benim gözümde üniversite de yapılacak o kadar çok şey var ki... Dil öğrenirim, çok iyi cv hazırlarım, yurt dışına giderim, gönüllü çalışırım, iyi çevre edinirim aklımda çok yapacak hedefim var.

Lütfen kendine bunu yapma, başkalarının yapmasına da izin verme
23 yaş nedir kiii daha yolun başı bile değil
Tüm hayallerini gerçekleştireceksin, çokta başarılı olacaksın
Filiz gibisin daha açmana çok var, dinleme kimseyi iyi dost olsalar böyle söylemezlerdi

Kimseye kulak asma bu senin hayatın. Ayrıca ben okuyorken 26-27 yaşlarında hatta 35 yaş üstü yaşlarda öğrenciler de vardı. Kimi ikinci üniversite olarak gelmiş. Kimi af ile gelmiş okulu bitirmeye uğrasıyordu.. Çok daha yaşı büyük öğrenciler de vardı başka bölümlerde ama kimse onlara burada ne işin var gözüyle bakmazdı tam tersi takdir ederdik. Beraber eğlenmeye de giderdik. Ki yani sen daha 23 sğn senim yaşıtın bir dünya öğrenci olacak okulda son sınıflar, okulu uzatanlar veya yeniden okumak isteyenler vs vs. Böyle söyleyenlere inat okur mezun olurdum yerinde olsam. Ben de suan imkanım olsa sınava hazırlanır psikoloji okurdum yaş 28..

Bir kararı verdikten sonra Ertelemedig8niz sürece geç kalmamışsındır

Ne saçamlıyolar 23 yaş çok genç bir yaş ben üniversiteye ilk senemde girdim ve sınıfımd a75 80 civarı kişi vardı sadece 5 kişi 99 luyduk. Çogu kişi bizden 1 yaş büyük geri kalanın hepsi 20 li haşalrını gçemiş. 7 8 kişi 35 in üstüydü. Ben analdım bu ortamlarda yaşım büyük mü kalır diyekorkuyorsun ama hayır ben şuanda da üni okuyorum geçen senede sınava gittim bitiridm bunuda ama asla öyle dikkat çekmedim sınıfta sunum bile yaptım kimse aa bu bizdne büyük gibisinden bakmadı. Hiç bir şey için geç değil hatta 23 yaş artık olgunlaşmaya başlamanın en balı gibi daha güzel dogru kararlar alabileceğin bir dönemdesin seninle yarışamayacakalrını anlayıp pes etmeni istemişler kulak asma yoluna devam et

Mezun olduğunda 27 28 yaşında olacaksın, o yaştan sonra mesleğine başlamak için geç"
lütfen sana bunları dıyenlere asla kulak asma.
hiç bişey için geç değil. Bunu sana dıyenler senı kıskanıyodur emınn ol. Yok öyle bir durum. Genetık bıtırdım iş bulamıyorum baska bı sırkette calısıyorum. 27 yasındayım yks'ye giricem. Hıc bi zaman hiçbişey için geç değildir unutma. 23 yaş daha cok erken ve cok genc bı yas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…