Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir ingilizce öğretmeni olarak şaşırttı düşünceniz beni. Mesleğimiz sıkıntılı bir meslek değil, hatta rahat bence. Zor bir meslek olsa ve bıksanız tamam diyeceğim
Bir kurumda çalışmak ve o kurallara uymak sıkıyorsa özel ders vermeyi deneyin. Günde 1-2 saat çalışarak bile fena olmayan gelir elde edebilirsiniz. Ben özel kurumlarda geçirdiğim senelere acıyorum keşke baştan girseymişim bu özel ders işine diyorum
Yeğenimin çocukluğundan beri İngilizce ye farklı bir ilgisi vardı.İngilizce şarkılar söylerdi hep çocukken Liseden sonra iki yıl emek verdi İngilizce kursuna gitti şimdi Gazi Üniversitesi İngilizce öğretmenliğinde okuyor.Bu kadar emeklerle meslek sahibi olup çalışmamak nasıl bir kafadır anlamıyorum.Ben de öğretmenim.18.yılımı dolduruyorum meslekte.Çok yıprandım yoruldum. Okula koşarak gitmiyorum ama evde oturmak bana göre değil.
Yeğenimin çocukluğundan beri İngilizce ye farklı bir ilgisi vardı.İngilizce şarkılar söylerdi hep çocukken Liseden sonra iki yıl emek verdi İngilizce kursuna gitti şimdi Gazi Üniversitesi İngilizce öğretmenliğinde okuyor.Bu kadar emeklerle meslek sahibi olup çalışmamak nasıl bir kafadır anlamıyorum.Ben de öğretmenim.18.yılımı dolduruyorum meslekte.Çok yıprandım yoruldum. Okula koşarak gitmiyorum ama evde oturmak bana göre değil.
Ben daha bugün geçim sıkıntısı çekiyorum diye İngilizcemi kullanarak nasıl ek gelir elde edebileceğimi düşünüyordum. Üstüne bu konuyu görünce birden dellendim.
Ben daha bugün geçim sıkıntısı çekiyorum diye İngilizcemi kullanarak nasıl ek gelir elde edebileceğimi düşünüyordum. Üstüne bu konuyu görünce birden dellendim.
Yani ben sanmıyorum ki cinsiyet ayırmaksızın her sabah koşa koşa işe gidilsin en önemlisi sana bunu düşündüren ne oldu hani benim dna’mda da böyle bi kod yok bencehatta her sabah işe kalkarken ben de diyorum eşime bende bu karakter yok diye ama anlamıyor adamNeyse iyi güldürdün beni kızçe öyle bi adam bulursan haber ver senin adına mutlu olayım