22 yaşındayım ve 8 Aylık Evliyim

İlk zamanlarki o duygusal sürecin zorluğundan her şeye kadar zor olduğundan da tabiki eminim ama sonrası güzellik huzur

biz hala sorun yaşıyoruz ama ben numaramı değiştirdim ve hiçbir şekilde muhattap olmamaya karar verdim. kızına yeni bir hat aldı ama aramıyor bile. ilk zamanlar yaşadığımız sorunları hala yaşıyoruz asla durulmuyor ne yazık ki. en son 1 ay önce aramıştı kızını öyle söyleyeyim.
onun dışında nafaka gönderiyor başka birşeyi ile ilgilenmek istemiyor.

Mutlu olmanızı sindiremiyorlar diye düşünüyorum

İlk zamanlarki o duygusal sürecin zorluğundan her şeye kadar zor olduğundan da tabiki eminim ama sonrası güzellik huzur
ayrılalı 4 sene oldu tartışmaları bitmiyor. ama dediğim gibi muhattap olmuyorum bayadır.biz baya kötüyüz malesef kendi tutarsızlıkları yüzünden birbirimize düşman olduk resmen.

Mutlu olmanızı sindiremiyorlar diye düşünüyorum
sindiremez zaten kolay kolay kendisi ben iş bulamam filan sanıp geri döneceğimi düşünüyordu, ben dükkan açtım kendi işimin başındayım
bunun şokuyla kendine gelemedi bir türlü.

ayrılalı 4 sene oldu tartışmaları bitmiyor. ama dediğim gibi muhattap olmuyorum bayadır.biz baya kötüyüz malesef kendi tutarsızlıkları yüzünden birbirimize düşman olduk resmen.
bundan sonraki hayatınızda da güzellikler sizinle olsun çok içten diliyorum bunu

sindiremez zaten kolay kolay kendisi ben iş bulamam filan sanıp geri döneceğimi düşünüyordu, ben dükkan açtım kendi işimin başındayım
bunun şokuyla kendine gelemedi bir türlü.
Merak ettiğim sorular vardı ama yanlış anlamayın diye daha fazla sormak istemedim mutlu olduğunuzu duymak ekonomik özgürlüğünüzün olması öyle hoşuma gidiyor ki yemin ederim böyle kadınlar oldukça erkeklerin o boşa egoları duvara çarpıyor

çarpsın o egoları duvara gerçekten. benim eski eşim aşırı egolu zaten.kadınlar üretmeli, para kazanmak için çabalamalı. bir yerlere gelmeye layığız biz de.

çarpsın o egoları duvara gerçekten. benim eski eşim aşırı egolu zaten.kadınlar üretmeli, para kazanmak için çabalamalı. bir yerlere gelmeye layığız biz de.
çarpmak ne toslamıştır :) benim de uzun sürekli ilişkim vardı yaşım olgun 34 yaşındayım .25-30 yaş arası onunla geçti o kadar manipülatifler ki sandı ki ben asla onsuz yapamayacağım ilk zamanlar kolay değildi ama çok şükür başardım

evet öyle yapıyorlar demek ki o da narsist. benim eski eşim bunu söyledi açık açık bensiz yapamazsın annenin evinde yapamazsın diye. ben gittim ev tuttum kendi düzenimi kurdum. biz kadınlar istersek herşeyi yaparız bir erkekten de daha iyi yaparız ayrıca.

Çok kötü şeyler yaşanmış yani mutsuz olmuşsun ama kötü bir bağımlılık oluyor bir dönem saçma bşr döngü içinde olmuştum manipülatif biri olduğu için

Jameya çok da güzellerini yapmışsın maşallah hep en güzelleri olsun hayatımızda inşallah

Çok kötü şeyler yaşanmış yani mutsuz olmuşsun ama kötü bir bağımlılık oluyor bir dönem saçma bşr döngü içinde olmuştum manipülatif biri olduğu için
manipulatif insanı bırakmak çok zordur zaten. ben çok ayrılma noktasına geldim ama 6 senenin sonunda anca başarabildim bunu. canıma tak etti artık öyle boşandım.

Boşan ve gençliğine yazık etme. Yolun başındasın hiç birşey içinde geç değil bu tarz adamlar hiç birzaman düzelmiyor malesef.

manipulatif insanı bırakmak çok zordur zaten. ben çok ayrılma noktasına geldim ama 6 senenin sonunda anca başarabildim bunu. canıma tak etti artık öyle boşandım.
Beni sen seni de ben anlarım aynı tür insanlar olarak hissettim çünkü nedense..çok zordu ayrılma kararını alabilmek ama iyi ki de almışız beee :) yolumuz açık olsun hep bir de yalnız da duramıyorlar onlar o tipler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…